Szczerze powiedziawszy też chciałam niedużą różnicę wieku, ale mąż długo nie chciał słyszeć o drugim dziecku i tak to się dopiero teraz udało. Długo nie mogłam się z tym pogodzić, że będzie duża różnica wieku, jednak teraz jestem bardzo szczęśliwa, że jestem w ciąży i staram się dostrzegać plusy. [emoji4]
Oczywiście, bo plusów jest naprawdę sporo. Ja już teraz wiem,że za kilka lat znów zamarzy mi się noworodek i wszystko co się z nim wiąże, dlatego nie mówię nie - 3 dziecko jak najbardziej, ale później.
Będziecie przygotowywać jakoś Lili do nadejścia rodzeństwa? W tym wieku już jest spora zazdrość.
Izuś85 mnie czasami mdli mocniej z głodu
Truskawka89, cieszę się,że po długim staraniu Wam sie udało :* .
nadia433 , no to masz w domu dorosłego pomocnika
, jak sie czujesz z ponownym wejściem w pieluszki ? (nie wiem czy juz nie pytałam...)
wszystkozajete a o jakie gadżety pytasz?
Teraz jest wyprzedaż w smyku 50 % na ubrania i buty!
Carolajna32 planowaliście tak szybko 3 dziecko? Jeśli uznajesz pytanie za wścibskie - wybacz.
Synek jak się urodził to nosił od razu rozmiar 56 który nosił przez miesiąc ale miał prawie 4 kg i szybko przybierał na wadze. A co do wyprawki to wszystko mamy. Wózek jest, łóżeczko też. Jeśli chłopak będzie to ubranka też. Ale jeśli dziewczynka ( na co bardzo licze) to tylko ubranka będę musiała dokupić
my z wyprawki sporo rzeczy sie pozbyliśmy, wózek mamy typowo spacerowy, a wiec nie ominie mnie szał zakupów- jupi!
Cluue , witam maluszka :* , mamy z usg taki sam wiek dzieci widzę.