reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

MangoWawa cześć! Blisko mamy terminy :)[/QUOTE]

tak, u mnie też termin z USG jest wcześniej, lekarz powiedział dziś, że na przełomie 2-3.2016 :) gratuluje serduszka i udanej wizyty :)

reklama
Lilija, tak miałam 15 lipca, ale był tylko pęcherzyk było między 4 a 5 tygodniem ciąży.

Laura, witamy :tak: masz termin akurat wypadający w moje urodziny :-p:laugh2:

Hej :-) :)

Mango, cześć :tak:

Ja nie powiem ile ważę bo to jest dużo za dużo.... :zawstydzona/y::-( :( Zazdroszczę Wam wizyt ja muszę czekać do 9 sierpnia bo mój gin na urlopie :-( :(
Ja na drugą wizytę tez czekam do 9 sierpnia ale czas pewnie zleci szybko.... tydzień temu miałam pierwsze badanie usg i serduszko bije, fasolka miał wtedy 5 mm, ogólnie wszystko ok, do 9 sierpnia mam zrobić wszystkie badania zlecone przez lekarza i jak dobrze liczę to będzie to mój 10-11 tydz.

Witam nowe mamy! Serdecznie gratuluję serduszek ;) ja mam dziś ginekologa i jestem kłębkiem nerwów. Wizyta na 18:15 a potem jak wszytko będzie dobrze powiemy rodzicom... dzień pełen emocji. Do tego w pracy mnie strasznie denerwują ...
Jeśli chodzi o wagę to moja nie zmieniła się od czasów liceum, czyli 44 kg przy wzroście 155. Zawsze tak było mimo iż bardzo dużo jem. W końcu uda mi się przytyć ;)

Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow czyli przegapiłeś pierwsze dni ciazy [emoji12] super ;) gratki ale marcówka nadal jesteś ?

Witam nowe mamy [emoji6]

74709jcg0i411sm0.png
Olka własnie nie zupełnie, bo juz w czerwcu wydawało mi się,że jestem w ciąży bo mnie straasznie macica ciagnęła, nawet pisałam koleżankom z poprzedniej ciąży, bo dostałam na poczatku lekkiego krwawienia i myslałam,że sie jajeczko zagnieżdża, krwawienie przerodziło sie jednak w 10 dniowy okres , więc uznałam,że nie jestem. PNa poczatku lipca zaczęły sie mdłości co z kolei nie pasowało mi na zajście w czerwcu, bo za szybko, zrobiłam test - 2 kreski , beta 23 tysiace, wskazywało to na starszą ciążę albo bliźniaczą. Lekarz uznał przez telefon, że widełki są bardzo duże więc spokojnie mam przyjść za tydzień. Byłam wczoraj i 8 tydzien, a teraz już 9 leci :). Zostaje u was ;) Dziękuje :*

Do góry