reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

I ja dzis na 18 prywatnie idę ;) ale wiem ze serduszko jest wiec na luzie ;)

Powodzenia !!!

74709jcg0i411sm0.png
Ja wizyta dopiero w piątek, bo cały czas na mazurach jesteśmy. Mam nadzieję, że już będzie zarodek i serduszko.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :-) :)

Mango, cześć :tak:

Ja nie powiem ile ważę bo to jest dużo za dużo.... :zawstydzona/y::-( :( Zazdroszczę Wam wizyt ja muszę czekać do 9 sierpnia bo mój gin na urlopie :-( :(

Cluue to teraz leżeć i odpoczywać i cieszyć sie serduszkiem bijącym :):) Dzisiaj wszystkie usłyszymy serduszka :) ja mam wzrostu 173 . Mnie najbardziej denerwuje to ze ja nigdy nie miałam problemów z waga , dopiero w pierwszej ciazy sie zaczęło :/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 180 i całe życie mega chuda, po 1 ciążywyszłam ze szpitala jak gdyby nigdy nic... potem hormony i 20 kg na plusie (10 by wystarczyło). Po porodzie w styczniu zrzuciłam do kwietnia wszystko co przybrałam i chciałam te 10 dodatkowe zgubić ale...niespodzianka... ;)))
Witajcie, czy moge się do Was przyłączyć? Mam na imię Magda, jestem z Warszawy i dziś byłam na pierwszym zarejestrowanym na zdjeciach usg, moje dzieciątko ma 1,69cm i bijące serduszko:) Termin zgodnie z OM 2.03.2017 :)
Hej, witaj i gratulacje! ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Jestesmy po usg, wszystko ok. Kropka 15mm (w czwartek 9,2mm także rośnie skubaniec). Serduszka nie słyszeliśmy tylko widzieliśmy, bo podobno doppler tak wcześnie może uszkodzić zarodek (sic!), dziwne, że w czwartek lekarz bez oporów zbadał.. Wiek się zgadza 7w6d. Termin porodu 28.02/1.03 więc jestem w rozkroku między lutówkami a marcówkami nadal ;) Teraz lunch i jakiś shopping i na 15 wracam do kliniki na wizytę.

MangoWawa cześć! Blisko mamy terminy :)

Witam marcowe mamuski! Ja rowniez chcialabym sie przylaczyc.Testowalam wczoraj i 2 kreski.Mamy juz kochana coreczke,ktora w sierpniu skonczy 3 latka.Termin z OM 21.03.2017.
Witam i gratuluje!

wszystkozajęte masz tak jak ja, od wczoraj okazało się,że mam termin na 23 i 27 luty

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny byłam wczoraj u gina. Serduszko bije skarbek cały i zdrowy :-) :-). I uwaga niespodzianka , dzidzia jest starsza o 2 tygodnie. Ma już 8 tygodni, zalążki nóżek i rączek :-). Okazalo się że musiałam zajść w ciążę w maju, a w czerwcu to był okres w gratisie :-) ale się cieszę!

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Wow czyli przegapiłeś pierwsze dni ciazy [emoji12] super ;) gratki ale marcówka nadal jesteś ?

Witam nowe mamy [emoji6]

74709jcg0i411sm0.png

Do góry