reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja dzisiaj sie ważyłam i juz 84 kg . Mój chłopak stwierdził ze cos nie tak bo ja nic nie jem . No ale co zrobić ...:( byle dzidzia zdrowa i tyle .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ile masz wzrostu?
2 kg przytyłam . No trudno moze za chwile sie zatrzyma ... Ja dzisiaj ginekolog . Nie mogę sie doczekać !!! Na 17 idę :) P.S. Czy my po jakimś czasie przejdziemy na Facebooka ? W poprzednim forum tak zrobiłyśmy i fajny kontakt do dzisiaj . I zdjeć można duzo wstawiać itp . Ja bym proponowała przejście ale za jakiś czas bo moze jeszcze ktoś dołączy :) co wy uważacie ?

Ja nie lubię grup na Facebooku;(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monia ja też mam dzisiaj ginekologa :D Ciekawe jak mają się nasze fasolki ;)
Ja dziś na 18... mały stresik jak za pierwszy razem normalnie ;D

I ja dzis na 18 prywatnie idę ;) ale wiem ze serduszko jest wiec na luzie ;)

Powodzenia !!!

74709jcg0i411sm0.png

U mnie dziewczyny 55 kg przy 170cm wzrostu a z moja tendencja do tycia wydaje mi się ze wyjdzie tragedia :( Mam nadzieje ze nie przytyje więcej niż 15 kg bo w sierpniu planujemy ślub z narzeczonym i mało czasu na schudniecie zostanie ..

O! nigdy nie słyszałam, ale podoba mi się.

madziek gratulacje! 2009 r ... jak się czujesz z myślą o powrocie do pieluszek?

dżoł, po prostu sobie obliczysz, czy od poniedziałku przyrosła odpowiednia ilość procent.

właściwie to mnie nie przeraża...jeszcze nie myślę o tym ale wiem, że życie znów wywróci się do góry nogami.... oczywiście bardzo się tym cieszę i czekam :)

Dziewczyny ja rano się obudziłam z okropnym bólem podbrzusza :( bolało mnie tak falami, wzięłam o 7 no spe ale nic nie dała i do 9 się zwijałam z bólu :( zadzwoniłam do lekarza, kazał przyjechać więc pojechałam (wizyte miałam mieć w czwartek) na szczęscie z maluszkiem wszystko dobrze wg USG 7tydzień no i serduszko pięknie puka :) Lekarz stwierdził że mam trochę macicę obkurczoną i pewnie stąd te bóle, przepisał mi luteine dopochwowo i diphergan i dał mi skierowanie do szpitala w razie gdyby nie przestało boleć to mam się nie wahać i jechać odpocząć do szpitala. Byłam przerażona, jechałam upłakana bo się mega bałam :( cieszę się że wszystko z maluszkiem dobrze no i że to serduszko puka bo się martwiłam że pójdę w czwartek i nie będzie serduszka ...

Cluue to teraz leżeć i odpoczywać i cieszyć sie serduszkiem bijącym :):) Dzisiaj wszystkie usłyszymy serduszka :) ja mam wzrostu 173 . Mnie najbardziej denerwuje to ze ja nigdy nie miałam problemów z waga , dopiero w pierwszej ciazy sie zaczęło :/

Lilija gratulacje!!
gosiak ja nie cwicze, ale tez nie oszczedzam sie jakos szczegolnie, 3 tyg temu mialam przeprowadzke i przeniosłam cały swój dobytek do nowego domu, tylko starałam sie nie dzwigac ciezkich rzeczy, ale wiadomo poukładac rzeczy musiałam :)
MoniaKari tez mam taka grupe na FB z pierwszej ciazy, grupa zamknieta wiec mozna pisac o wszystkim i bezpiecznie wrzucac zdjecia brzuszków lub pozniej malenstw :) jest to dobry pomysł, ale jak grupa sie juz bardziej wyklaruje i beda stałe osoby.
Cluue odpoczywaj jak najwięcej, dobrze, ze z maluszkiem wszystko wporządku, tez bym sie pewnie niezle wystraszyła
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty serduszkowe!!

reklama
2 kg przytyłam . No trudno moze za chwile sie zatrzyma ... Ja dzisiaj ginekolog . Nie mogę sie doczekać !!! Na 17 idę :) P.S. Czy my po jakimś czasie przejdziemy na Facebooka ? W poprzednim forum tak zrobiłyśmy i fajny kontakt do dzisiaj . I zdjeć można duzo wstawiać itp . Ja bym proponowała przejście ale za jakiś czas bo moze jeszcze ktoś dołączy :) co wy uważacie ?

Ja Facebooka nie mam więc odpadam

Dziewczyny byłam wczoraj u gina. Serduszko bije skarbek cały i zdrowy :-) :-). I uwaga niespodzianka , dzidzia jest starsza o 2 tygodnie. Ma już 8 tygodni, zalążki nóżek i rączek :-). Okazalo się że musiałam zajść w ciążę w maju, a w czerwcu to był okres w gratisie :-) ale się cieszę!

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry