reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Termin terminem a życie swoje.Witam i gratuluje!
wszystkozajęte masz tak jak ja, od wczoraj okazało się,że mam termin na 27 luty
Ja mialam na 10.02 a urodziłam 25.01
Na koniec się okazało, że termin był źle wyliczony i prawidlowy to w ogóle 13.02
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
madziek
listopadówka 2009 :)
Ja na drugą wizytę tez czekam do 9 sierpnia ale czas pewnie zleci szybko.... tydzień temu miałam pierwsze badanie usg i serduszko bije, fasolka miał wtedy 5 mm, ogólnie wszystko ok, do 9 sierpnia mam zrobić wszystkie badania zlecone przez lekarza i jak dobrze liczę to będzie to mój 10-11 tydz.Hej
Mango, cześć
Ja nie powiem ile ważę bo to jest dużo za dużo.... Zazdroszczę Wam wizyt ja muszę czekać do 9 sierpnia bo mój gin na urlopie
Justyna.85
Zaciekawiona BB
Witam nowe mamy! Serdecznie gratuluję serduszek ja mam dziś ginekologa i jestem kłębkiem nerwów. Wizyta na 18:15 a potem jak wszytko będzie dobrze powiemy rodzicom... dzień pełen emocji. Do tego w pracy mnie strasznie denerwują ...
Jeśli chodzi o wagę to moja nie zmieniła się od czasów liceum, czyli 44 kg przy wzroście 155. Zawsze tak było mimo iż bardzo dużo jem. W końcu uda mi się przytyć
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli chodzi o wagę to moja nie zmieniła się od czasów liceum, czyli 44 kg przy wzroście 155. Zawsze tak było mimo iż bardzo dużo jem. W końcu uda mi się przytyć
Napisane na Redmi Note 2 w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna.85
Zaciekawiona BB
Fajnie miec urodziny w pierwszy dzien wiosnyLilija, tak miałam 15 lipca, ale był tylko pęcherzyk było między 4 a 5 tygodniem ciąży.
Laura, witamy masz termin akurat wypadający w moje urodziny
reklama
lilija
Fanka BB :)
Olka własnie nie zupełnie, bo juz w czerwcu wydawało mi się,że jestem w ciąży bo mnie straasznie macica ciagnęła, nawet pisałam koleżankom z poprzedniej ciąży, bo dostałam na poczatku lekkiego krwawienia i myslałam,że sie jajeczko zagnieżdża, krwawienie przerodziło sie jednak w 10 dniowy okres , więc uznałam,że nie jestem. PNa poczatku lipca zaczęły sie mdłości co z kolei nie pasowało mi na zajście w czerwcu, bo za szybko, zrobiłam test - 2 kreski , beta 23 tysiace, wskazywało to na starszą ciążę albo bliźniaczą. Lekarz uznał przez telefon, że widełki są bardzo duże więc spokojnie mam przyjść za tydzień. Byłam wczoraj i 8 tydzien, a teraz już 9 leci . Zostaje u was Dziękuje :*Wow czyli przegapiłeś pierwsze dni ciazy [emoji12] super gratki ale marcówka nadal jesteś ?
Witam nowe mamy [emoji6]