reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A jak na nowej drodze życia [emoji16] i jak tam brzuszek się ma ? [emoji64]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe dobrze dobrze :D Po tylu latach to ja się już dawno czuję jak żona :p ale teraz awansowałam w oczach rodziny i znajomych haha ;) :D

W brzuszku szaleństwo :) ciągle mnie to śmieszy, takie to jest dziwne :D nie mogę ogarnąć, że Ta wiercipięta żyje sobie własnym życiem w moim brzuchu :D
Bebzol rośnie, co dzień to większy, mam wrażenie, że od 19 tyg to wystrzelił jak z procy. Może dziś zrobię fotkę :) A jak Twój brzusio?

Hehe dobrze dobrze :D Po tylu latach to ja się już dawno czuję jak żona[emoji14]ale teraz awansowałam w oczach rodziny i znajomych haha ;) :D

W brzuszku szaleństwo :) ciągle mnie to śmieszy, takie to jest dziwne :D nie mogę ogarnąć, że Ta wiercipięta żyje sobie własnym życiem w moim brzuchu :D
Bebzol rośnie, co dzień to większy, mam wrażenie, że od 19 tyg to wystrzelił jak z procy. Może dziś zrobię fotkę :) A jak Twój brzusio?
My nie mamy ślubu jesteśmy razem prawie 5lat , kiedyś chciałam wziąść ale mi mineło [emoji16] kochamy się oczywiście tak samo ale skoro się nie oświadczył bo jest gapą to trudno [emoji12] głupio mi czasem u lekarza mówić o nim mój chłopak bo mam 30lat ale w sumie co to kogo obchodzi [emoji5]
Brzuch powoli rośnie doktorka powiedziała że ja dalej chuda [emoji14] ale widzę że rosnę to tu to tam [emoji3] udka, pupa , klata, brzuch [emoji16] boczki [emoji107]

W sumie to racja. Ale chyba nikt tego nie zabrania :p? W którym momencie trzeba się zdeklarować, jaki gin prowadzi ciążę aż do rozwiązania?
Chyba niema takiego momentu. To Twój wybór, wiadomo lekarze złe patrzą od razu jak wiedzą że się gdzieś jeszcze chodzi bo jak to podwazamy ich kompetencje. Ale przecież konsultować mogę i z pięcioma swój przypadek. Ja prywatnie chodzę od momentu planowania ciazy, a na nfz od 9 tygodnia i mam 2 książeczki ciąży żeby nikt się nieczepial [emoji4]

o 9.30 masz problem z wyjściem?:) heloł ja o 7.00 wychodze i co mam powiedzieć?:D

Ja to o 9:30 mam problem ze wstaniem, a co dopiero z wyjściem [emoji85] No ale kładę się po północy, jakbym szła spać o 22 to pewnie byłoby inaczej. Ale o 7 to ja zawsze byłam nieprzytomna, jak musiałam do Wawy do biura jeździć raz w tygodniu to zawsze był najgorszy dzień. Ale ja od dawna pracuje głownie zdalnie, więc w dużej mierze mogę godziny dopasować do potrzeb i odpada czas przejazdu. A od listopada i tak L4.

A'gusia ciąża przebiega zwykle lepiej gdy kobieta jest aktywna, ale nikt nie powiedział, że musi to być aktywność zawodowa ;) Jakoś nic szczególnie sprzyjającego ciąży nie widzę w siedzeniu 8h na krześle przed kompem ;) Póki się dobrze czujesz to można pracować, ale stwierdzenie, że praca poprawia przebieg ciąży to już gruba nadinterpretacja ;)

Kleinekatia hahha to się wbiła w jeden kąt, śmiechowo to wygląda :D U mnie widać jak podskakuje przy niektórych ruchach. Ale łożysko z przodu to jednak fajna rzecz, nie budzą mnie kopniaki, ani nie są bolesne póki co. Nie ma to jak amortyzacja :p

My nie mamy ślubu jesteśmy razem prawie 5lat , kiedyś chciałam wziąść ale mi mineło [emoji16] kochamy się oczywiście tak samo ale skoro się nie oświadczył bo jest gapą to trudno [emoji12] głupio mi czasem u lekarza mówić o nim mój chłopak bo mam 30lat ale w sumie co to kogo obchodzi [emoji5]
Brzuch powoli rośnie doktorka powiedziała że ja dalej chuda [emoji14] ale widzę że rosnę to tu to tam [emoji3] udka, pupa , klata, brzuch [emoji16] boczki [emoji107]

Może rzadko mu o tym wspominasz :p Facetowi to trzeba tłuc do głowy :p U nas też to chwilę zeszło, chyba z rok przed zaręczynami coś zaczęłam wspominać, że fajnie by było :p Jak w ciążę zaszłam to już szybko poszło i po ślubie ufff :p Widzę, że jest zadowolony, że jest mężem a tak dawniej się bronił przed tego typu deklaracjami :p Mój teściu się ożenił z teściową dopiero po 17 latach "chodzenia". A co Twoj sądzi na ten temat?

Może rzadko mu o tym wspominasz[emoji14]Facetowi to trzeba tłuc do głowy[emoji14]U nas też to chwilę zeszło, chyba z rok przed zaręczynami coś zaczęłam wspominać, że fajnie by było[emoji14]Jak w ciążę zaszłam to już szybko poszło i po ślubie ufff[emoji14]Widzę, że jest zadowolony, że jest mężem a tak dawniej się bronił przed tego typu deklaracjami[emoji14]Mój teściu się ożenił z teściową dopiero po 17 latach "chodzenia". A co Twoj sądzi na ten temat?
Nie ma dalej parcia na ślub, ja też nie mam już. Nasze rodziny się nas pytają co dalej, i to ja ucinam temat ślub może za rok i tyle. Po prostu już mi się nie chce na to czekać [emoji16] i samej mi to obrzydło.

reklama
A bo do facetów to trzeba prosto i na temat. U nas ja się opieralam przed ślubem i mój odpuścił ale po 8latach chodzenia stwierdziłam że albo się zenimy albo rozchodzimy. I jesteśmy małżeństwem już ponad dwa lata. Ja przeniosłem się na wieś i nie żałuję, mam super męża, dom i wreszcie czuje się na odpowiednim miejscu.

Do góry