reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A'gusia pisze:
A za Wami coś szczególnie chodzi?
Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze :)
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków :D

Paulyna chlopaka[emoji3] poczatkiem września jej siostra miala cesarke i tez chlopak[emoji3] przebili jej w koncu pecherzyk bo nic sie nie dzialo po 2 oxy i od 16 miala skutcze,ale w pewnym momencie sie zatrzymaly i musiala cos tam robic zeby sie zaczelo dalej.

f2w3d5qpc12uvtti.png

Ahoj
Jako że chodzę do dwóch ginow dziś byłam u drugiej. Ciąg dalszy l4. szyjka dluga [emoji2] posluchalam serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] dziś czeka mnie jak na terazniejsza mnie ciezki dzień [emoji2] siostra/kuzynka przyjeżdża więc lecę na złamanie karku polerowac chalupe [emoji2] potem na zakupy i po nią . A z nią .... Eh maraton po mieście [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze że serduszko słyszałam więc będę spokojna miłego dnia [emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze :)
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków :D

Ja przez na początku miałam fazę na pasztet i drożdżówki :p Nie razem, żeby nie było :p Później na gotowane jajka, ostatnio na śledzia, miód i ogórki. A teraz smak gdzieś uciekł, jak coś zjem to czuje kamień w żołądku i w gardle :/

Co do aktywności dzidziusiów to czytam u Was Dziewuszki, że Wasze Maluszki w nocy harcują, a moja właśnie w dzień najbardziej, siedzieć przed kompem mi nie daje tak kopie :D Wieczorem się uspokaja i grzecznie śpi, w nocy też.

Ahoj
Jako że chodzę do dwóch ginow dziś byłam u drugiej. Ciąg dalszy l4. szyjka dluga [emoji2] posluchalam serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] dziś czeka mnie jak na terazniejsza mnie ciezki dzień [emoji2] siostra/kuzynka przyjeżdża więc lecę na złamanie karku polerowac chalupe [emoji2] potem na zakupy i po nią . A z nią .... Eh maraton po mieście [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze że serduszko słyszałam więc będę spokojna miłego dnia [emoji2][emoji2][emoji2]

Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje :p

Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje :p
Ja miałam 3 [emoji5] przyznaję się buca na nfz ale na niego nakrzyczalam bo mnie zdenerwował i zostało mi dwóch [emoji2]

ja przez zgagę nie mogę takich konkretnych smaków :/

reklama
Do góry