reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A'gusia pisze:
A za Wami coś szczególnie chodzi?
Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze :)
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków :D

Paulyna chlopaka[emoji3] poczatkiem września jej siostra miala cesarke i tez chlopak[emoji3] przebili jej w koncu pecherzyk bo nic sie nie dzialo po 2 oxy i od 16 miala skutcze,ale w pewnym momencie sie zatrzymaly i musiala cos tam robic zeby sie zaczelo dalej.

f2w3d5qpc12uvtti.png

Ahoj
Jako że chodzę do dwóch ginow dziś byłam u drugiej. Ciąg dalszy l4. szyjka dluga [emoji2] posluchalam serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] dziś czeka mnie jak na terazniejsza mnie ciezki dzień [emoji2] siostra/kuzynka przyjeżdża więc lecę na złamanie karku polerowac chalupe [emoji2] potem na zakupy i po nią . A z nią .... Eh maraton po mieście [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze że serduszko słyszałam więc będę spokojna miłego dnia [emoji2][emoji2][emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze :)
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków :D

Ja przez na początku miałam fazę na pasztet i drożdżówki :p Nie razem, żeby nie było :p Później na gotowane jajka, ostatnio na śledzia, miód i ogórki. A teraz smak gdzieś uciekł, jak coś zjem to czuje kamień w żołądku i w gardle :/

Co do aktywności dzidziusiów to czytam u Was Dziewuszki, że Wasze Maluszki w nocy harcują, a moja właśnie w dzień najbardziej, siedzieć przed kompem mi nie daje tak kopie :D Wieczorem się uspokaja i grzecznie śpi, w nocy też.

Ahoj
Jako że chodzę do dwóch ginow dziś byłam u drugiej. Ciąg dalszy l4. szyjka dluga [emoji2] posluchalam serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] dziś czeka mnie jak na terazniejsza mnie ciezki dzień [emoji2] siostra/kuzynka przyjeżdża więc lecę na złamanie karku polerowac chalupe [emoji2] potem na zakupy i po nią . A z nią .... Eh maraton po mieście [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze że serduszko słyszałam więc będę spokojna miłego dnia [emoji2][emoji2][emoji2]

Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje :p

Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje :p
Ja miałam 3 [emoji5] przyznaję się buca na nfz ale na niego nakrzyczalam bo mnie zdenerwował i zostało mi dwóch [emoji2]

ja przez zgagę nie mogę takich konkretnych smaków :/

reklama
Do góry