JegoBaba
Fanka BB :)
u mnie większość to faceci więc wiesz ......im się nie chce obrabiać tyłka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Domyślam sie, u mnie przewaga kobiet... kobiety są okropne Jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam, bo czasami takie głupoty gadają,ze słuchać sie nie chce prymitywy społeczeństwau mnie większość to faceci więc wiesz ......im się nie chce obrabiać tyłka
Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porzeA'gusia pisze:A za Wami coś szczególnie chodzi?
Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków
Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmiejeAhoj
Jako że chodzę do dwóch ginow dziś byłam u drugiej. Ciąg dalszy l4. szyjka dluga [emoji2] posluchalam serduszka [emoji173][emoji173][emoji173] dziś czeka mnie jak na terazniejsza mnie ciezki dzień [emoji2] siostra/kuzynka przyjeżdża więc lecę na złamanie karku polerowac chalupe [emoji2] potem na zakupy i po nią . A z nią .... Eh maraton po mieście [emoji2][emoji2][emoji2] dobrze że serduszko słyszałam więc będę spokojna miłego dnia [emoji2][emoji2][emoji2]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam 3 [emoji5] przyznaję się buca na nfz ale na niego nakrzyczalam bo mnie zdenerwował i zostało mi dwóch [emoji2]Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje
ja przez zgagę nie mogę takich konkretnych smaków :/Bezapelacyjnie nadal wygrywają ogórki konserwowe. Mogą być na przykład całe, albo w postaci sałatki szwedzkiej. I tak nie ma znaczenia - zjem każdą ilość o każdej porze
Ostatnio jak byłam u babci, to nawet nie pytała się co bym zjadła, tylko od razu przyniosła słoik ogórków
A jak na nowej drodze życia [emoji16] i jak tam brzuszek się ma ? [emoji64]Dzoa ja też chodze do dwóch ginów, prywatnie do mojej ulubionej ginki, po L4 i w ogóle u niej planuję rodzić, a na fundusz do buca po skierowania na badania. Każdy jak słyszy to się śmieje