reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No to szybko herbatki z soczkiem,miodem albo cytrynka

f2w3d5qpc12uvtti.png

W ogóle czuję, że chyba coś mnie bierze, oby nie :(
Soczek malinowy wypij, nogi wymocz. Mnie też od rana głową boli i w gardle coś drapie[emoji17] Mam nadzieję że to z alergii a nie przeziębienie. Wypralam zaslonki, wywietrzylam sypialnie i zmieniłam pościel jak to wina roztoczy jutro będzie lepiej.

Ja to o 9:30 mam problem ze wstaniem, a co dopiero z wyjściem [emoji85] No ale kładę się po północy, jakbym szła spać o 22 to pewnie byłoby inaczej. Ale o 7 to ja zawsze byłam nieprzytomna, jak musiałam do Wawy do biura jeździć raz w tygodniu to zawsze był najgorszy dzień. Ale ja od dawna pracuje głownie zdalnie, więc w dużej mierze mogę godziny dopasować do potrzeb i odpada czas przejazdu. A od listopada i tak L4.

A'gusia ciąża przebiega zwykle lepiej gdy kobieta jest aktywna, ale nikt nie powiedział, że musi to być aktywność zawodowa ;) Jakoś nic szczególnie sprzyjającego ciąży nie widzę w siedzeniu 8h na krześle przed kompem ;) Póki się dobrze czujesz to można pracować, ale stwierdzenie, że praca poprawia przebieg ciąży to już gruba nadinterpretacja ;)

Kleinekatia hahha to się wbiła w jeden kąt, śmiechowo to wygląda :D U mnie widać jak podskakuje przy niektórych ruchach. Ale łożysko z przodu to jednak fajna rzecz, nie budzą mnie kopniaki, ani nie są bolesne póki co. Nie ma to jak amortyzacja :p
Oj gdybym nie pracowała to chyba nie chciałoby mi się nic robić! A tak to cały czas coś się dzieje! Wiesz faktycznie dużo zależy od pracy. Ja nam taką ze trochę jeżdżę, trochę posiedze, trochę pochodzę. Grneralnie prawie cały czas w ruchu. Nie wysiedzialabym chyba 8 godzin przy biurku! :-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) wczoraj bylam na polowkowym :)
Same dobre wiadomosci
Dzidzia ma juz 400g jest zdrowa i nadzwyczaj ruchliwa :)

Lozysko ok niskie ale podnosi sie i co najwazniejsze nie jest przodujace.
Polozone na przedniej scianie co bylo dla mnie dziwne bo ruchy czuje bardzo mocno.

W miesiac mam 2 kg na plusie wiec odpuszczam slodkosci i jedzenie po 18 tej . Obecna waga 63 - 21t5 d.
Czyli 4 kg do przodu. W poprzedniej ciazy to byla moja waga na starcie wiec Jeszcze sie tym nie przejmuje.

Dostalam recepte na zelazo i urosept :)

I najlepsze po polowkowym poszlam do pepco i dopadlam kurtke idealna , lekko rozkloszowana i napewno pomiesci spory brzuch :) do tego kilka sweterkow ,majtek i stanikow wiec jestem odziana na zime :):)
Super ze wszystko jest w porzadku! A płeć potwierdzona? Czy nie chciałaś znać płci (przepraszam bo nie pamietam)? :-)

eh, mój wie, że ja związków partnerskich nie uznaje, ale w sumie jesteśmy krótko, tyle, że tak głupio, że jak dzidzia będzie to nie będziemy małżeństwem..... no trudno. W sumie u nas i tak tylko cywilny wchodzi w grę.
Ale cywilny to przecież możecie nawet od ręki dostać! Chyba że jeszcze nie jest załatwiona sprawa rozwodowa.

Mój wczorajszy maluszek [emoji173]️
Antoś został Antosiem bardzo chętnie pokazywał co ma między nogami także po raz 4 się potwierdziło jestem spokojna ;)

1477587882-ftrhj1.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odważny chłopak [emoji3] i śliczne imię Antoś, jeśli się okaże że u nas będzie chłopiec też bierzemy Antosia pod uwagę [emoji4]

reklama
Kurcze u nas lasencja to juz pewne i zawsze mowilismy ze po babciach Janina ( bo moja ukochana babcia to Jasia i u Sz.) a tu moja mama ze w szkole beda sie z niej smieli; babcia ze nie daje sie imion po zyjacych i ze ona sobie nie zyczy i teraz sie zastanawiam co dalej...

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Do góry