reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No to szybko herbatki z soczkiem,miodem albo cytrynka

f2w3d5qpc12uvtti.png

W ogóle czuję, że chyba coś mnie bierze, oby nie :(
Soczek malinowy wypij, nogi wymocz. Mnie też od rana głową boli i w gardle coś drapie[emoji17] Mam nadzieję że to z alergii a nie przeziębienie. Wypralam zaslonki, wywietrzylam sypialnie i zmieniłam pościel jak to wina roztoczy jutro będzie lepiej.

Ja to o 9:30 mam problem ze wstaniem, a co dopiero z wyjściem [emoji85] No ale kładę się po północy, jakbym szła spać o 22 to pewnie byłoby inaczej. Ale o 7 to ja zawsze byłam nieprzytomna, jak musiałam do Wawy do biura jeździć raz w tygodniu to zawsze był najgorszy dzień. Ale ja od dawna pracuje głownie zdalnie, więc w dużej mierze mogę godziny dopasować do potrzeb i odpada czas przejazdu. A od listopada i tak L4.

A'gusia ciąża przebiega zwykle lepiej gdy kobieta jest aktywna, ale nikt nie powiedział, że musi to być aktywność zawodowa ;) Jakoś nic szczególnie sprzyjającego ciąży nie widzę w siedzeniu 8h na krześle przed kompem ;) Póki się dobrze czujesz to można pracować, ale stwierdzenie, że praca poprawia przebieg ciąży to już gruba nadinterpretacja ;)

Kleinekatia hahha to się wbiła w jeden kąt, śmiechowo to wygląda :D U mnie widać jak podskakuje przy niektórych ruchach. Ale łożysko z przodu to jednak fajna rzecz, nie budzą mnie kopniaki, ani nie są bolesne póki co. Nie ma to jak amortyzacja :p
Oj gdybym nie pracowała to chyba nie chciałoby mi się nic robić! A tak to cały czas coś się dzieje! Wiesz faktycznie dużo zależy od pracy. Ja nam taką ze trochę jeżdżę, trochę posiedze, trochę pochodzę. Grneralnie prawie cały czas w ruchu. Nie wysiedzialabym chyba 8 godzin przy biurku! :-)

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :) wczoraj bylam na polowkowym :)
Same dobre wiadomosci
Dzidzia ma juz 400g jest zdrowa i nadzwyczaj ruchliwa :)

Lozysko ok niskie ale podnosi sie i co najwazniejsze nie jest przodujace.
Polozone na przedniej scianie co bylo dla mnie dziwne bo ruchy czuje bardzo mocno.

W miesiac mam 2 kg na plusie wiec odpuszczam slodkosci i jedzenie po 18 tej . Obecna waga 63 - 21t5 d.
Czyli 4 kg do przodu. W poprzedniej ciazy to byla moja waga na starcie wiec Jeszcze sie tym nie przejmuje.

Dostalam recepte na zelazo i urosept :)

I najlepsze po polowkowym poszlam do pepco i dopadlam kurtke idealna , lekko rozkloszowana i napewno pomiesci spory brzuch :) do tego kilka sweterkow ,majtek i stanikow wiec jestem odziana na zime :):)
Super ze wszystko jest w porzadku! A płeć potwierdzona? Czy nie chciałaś znać płci (przepraszam bo nie pamietam)? :-)

eh, mój wie, że ja związków partnerskich nie uznaje, ale w sumie jesteśmy krótko, tyle, że tak głupio, że jak dzidzia będzie to nie będziemy małżeństwem..... no trudno. W sumie u nas i tak tylko cywilny wchodzi w grę.
Ale cywilny to przecież możecie nawet od ręki dostać! Chyba że jeszcze nie jest załatwiona sprawa rozwodowa.

Mój wczorajszy maluszek [emoji173]️
Antoś został Antosiem bardzo chętnie pokazywał co ma między nogami także po raz 4 się potwierdziło jestem spokojna ;)

1477587882-ftrhj1.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Odważny chłopak [emoji3] i śliczne imię Antoś, jeśli się okaże że u nas będzie chłopiec też bierzemy Antosia pod uwagę [emoji4]

reklama
Kurcze u nas lasencja to juz pewne i zawsze mowilismy ze po babciach Janina ( bo moja ukochana babcia to Jasia i u Sz.) a tu moja mama ze w szkole beda sie z niej smieli; babcia ze nie daje sie imion po zyjacych i ze ona sobie nie zyczy i teraz sie zastanawiam co dalej...

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Do góry