reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Moj tez sie bronil przed slubem, a teraz caly czas zono i zono;) dla mam czytajacych moge polecic najlepsza ksiazke, jaka ostatnio wpadla mi w rece- Zona Pilata ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej :) wczoraj bylam na polowkowym :)
Same dobre wiadomosci
Dzidzia ma juz 400g jest zdrowa i nadzwyczaj ruchliwa :)

Lozysko ok niskie ale podnosi sie i co najwazniejsze nie jest przodujace.
Polozone na przedniej scianie co bylo dla mnie dziwne bo ruchy czuje bardzo mocno.

W miesiac mam 2 kg na plusie wiec odpuszczam slodkosci i jedzenie po 18 tej . Obecna waga 63 - 21t5 d.
Czyli 4 kg do przodu. W poprzedniej ciazy to byla moja waga na starcie wiec Jeszcze sie tym nie przejmuje.

Dostalam recepte na zelazo i urosept :)

I najlepsze po polowkowym poszlam do pepco i dopadlam kurtke idealna , lekko rozkloszowana i napewno pomiesci spory brzuch :) do tego kilka sweterkow ,majtek i stanikow wiec jestem odziana na zime :):)

Moj tez sie bronil przed slubem, a teraz caly czas zono i zono;) dla mam czytajacych moge polecic najlepsza ksiazke, jaka ostatnio wpadla mi w rece- Zona Pilata ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
eh, mój wie, że ja związków partnerskich nie uznaje, ale w sumie jesteśmy krótko, tyle, że tak głupio, że jak dzidzia będzie to nie będziemy małżeństwem..... no trudno. W sumie u nas i tak tylko cywilny wchodzi w grę.

Hej :) wczoraj bylam na polowkowym :)
Same dobre wiadomosci
Dzidzia ma juz 400g jest zdrowa i nadzwyczaj ruchliwa :)

Lozysko ok niskie ale podnosi sie i co najwazniejsze nie jest przodujace.
Polozone na przedniej scianie co bylo dla mnie dziwne bo ruchy czuje bardzo mocno.

W miesiac mam 2 kg na plusie wiec odpuszczam slodkosci i jedzenie po 18 tej . Obecna waga 63 - 21t5 d.
Czyli 4 kg do przodu. W poprzedniej ciazy to byla moja waga na starcie wiec Jeszcze sie tym nie przejmuje.

Dostalam recepte na zelazo i urosept :)

I najlepsze po polowkowym poszlam do pepco i dopadlam kurtke idealna , lekko rozkloszowana i napewno pomiesci spory brzuch :) do tego kilka sweterkow ,majtek i stanikow wiec jestem odziana na zime :):)
super, że wszystko dobrze :)
a kurtka ta za 60 zł bez kaptura? jeśli tak to miałam na nią chęć, ale na mnie za mała tzn. duży brzuch by w nią już nie wszedł :p , ale już mam całe szczeście :)

Mój Ł. oświadczył mi się po 10 miesiącach :) ślub miał być w 2015, ale mój brat mi się wtrynił z terminem i przenieśliśmy na ro obecny ;) Mieliśmy czas pocieszyć się narzeczeństwem hehe :) , ale super wszystko wyszło itp. <3 Czyli ogółem ślub mieliśmy chyba po 3,5 roku "chodzenia" ;)

Ja dzisiaj kupiłam ramkę do metryczki, dorwałam kosz taki jak ten trzeci http://1.bp.blogspot.com/-M2wr2eIwWy0/Vl4Uu0nqGaI/AAAAAAAABUw/mxi69KnRa0g/s1600/jysk.jpg , bo w Gdyni już nie było, a ja lubię taki styl ;) i jeszcze lustro na pasku, bo kiedyś były na sznurku, ale te jest dużo ładniejsze <3 http://1.bp.blogspot.com/-3lTeiyure-E/VVTYLxuU7KI/AAAAAAAADME/T3KLQ7p4Jxc/s640/3.jpg
wrócę to będą zmiany w salonie :D uwielbiam :)
Poza tym byłam w lumpku hehe i pare rzeczy z wyceny dorwałam dla małej i dla bratanka :)

IMG_1819.JPG Ja dzis taka sobie kupiłam
Mam jesscze luz na brzuch do marca myśle ze sie dopne wzięłam o rozm większa niż nosze normalnie :)

Załączniki

• IMG_1819.JPG
    IMG_1819.JPG
    383,4 KB · Wyświetleń: 84
super, że wszystko dobrze :)
a kurtka ta za 60 zł bez kaptura? jeśli tak to miałam na nią chęć, ale na mnie za mała tzn. duży brzuch by w nią już nie wszedł :p , ale już mam całe szczeście :)

Mój Ł. oświadczył mi się po 10 miesiącach :) ślub miał być w 2015, ale mój brat mi się wtrynił z terminem i przenieśliśmy na ro obecny ;) Mieliśmy czas pocieszyć się narzeczeństwem hehe :) , ale super wszystko wyszło itp. <3 Czyli ogółem ślub mieliśmy chyba po 3,5 roku "chodzenia" ;)

Ja dzisiaj kupiłam ramkę do metryczki, dorwałam kosz taki jak ten trzeci http://1.bp.blogspot.com/-M2wr2eIwWy0/Vl4Uu0nqGaI/AAAAAAAABUw/mxi69KnRa0g/s1600/jysk.jpg , bo w Gdyni już nie było, a ja lubię taki styl ;) i jeszcze lustro na pasku, bo kiedyś były na sznurku, ale te jest dużo ładniejsze <3 http://1.bp.blogspot.com/-3lTeiyure-E/VVTYLxuU7KI/AAAAAAAADME/T3KLQ7p4Jxc/s640/3.jpg
wrócę to będą zmiany w salonie :D uwielbiam :)
Poza tym byłam w lumpku hehe i pare rzeczy z wyceny dorwałam dla małej i dla bratanka :)

Moja 100 zl tamte za 60 zl przymierzalam ale brzucha by nie zmiescily. Ja mam taka szara z futerkiem byla jeszcze bezowa. Chcialam dac zdj ale cos nie moge dodac z tel

reklama
Do góry