reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Moj tez sie bronil przed slubem, a teraz caly czas zono i zono;) dla mam czytajacych moge polecic najlepsza ksiazke, jaka ostatnio wpadla mi w rece- Zona Pilata ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej :) wczoraj bylam na polowkowym :)
Same dobre wiadomosci
Dzidzia ma juz 400g jest zdrowa i nadzwyczaj ruchliwa :)

Lozysko ok niskie ale podnosi sie i co najwazniejsze nie jest przodujace.
Polozone na przedniej scianie co bylo dla mnie dziwne bo ruchy czuje bardzo mocno.

W miesiac mam 2 kg na plusie wiec odpuszczam slodkosci i jedzenie po 18 tej . Obecna waga 63 - 21t5 d.
Czyli 4 kg do przodu. W poprzedniej ciazy to byla moja waga na starcie wiec Jeszcze sie tym nie przejmuje.

Dostalam recepte na zelazo i urosept :)

I najlepsze po polowkowym poszlam do pepco i dopadlam kurtke idealna , lekko rozkloszowana i napewno pomiesci spory brzuch :) do tego kilka sweterkow ,majtek i stanikow wiec jestem odziana na zime :):)

Moj tez sie bronil przed slubem, a teraz caly czas zono i zono;) dla mam czytajacych moge polecic najlepsza ksiazke, jaka ostatnio wpadla mi w rece- Zona Pilata ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
eh, mój wie, że ja związków partnerskich nie uznaje, ale w sumie jesteśmy krótko, tyle, że tak głupio, że jak dzidzia będzie to nie będziemy małżeństwem..... no trudno. W sumie u nas i tak tylko cywilny wchodzi w grę.

Hej :) wczoraj bylam na polowkowym :)
Same dobre wiadomosci
Dzidzia ma juz 400g jest zdrowa i nadzwyczaj ruchliwa :)

Lozysko ok niskie ale podnosi sie i co najwazniejsze nie jest przodujace.
Polozone na przedniej scianie co bylo dla mnie dziwne bo ruchy czuje bardzo mocno.

W miesiac mam 2 kg na plusie wiec odpuszczam slodkosci i jedzenie po 18 tej . Obecna waga 63 - 21t5 d.
Czyli 4 kg do przodu. W poprzedniej ciazy to byla moja waga na starcie wiec Jeszcze sie tym nie przejmuje.

Dostalam recepte na zelazo i urosept :)

I najlepsze po polowkowym poszlam do pepco i dopadlam kurtke idealna , lekko rozkloszowana i napewno pomiesci spory brzuch :) do tego kilka sweterkow ,majtek i stanikow wiec jestem odziana na zime :):)
super, że wszystko dobrze :)
a kurtka ta za 60 zł bez kaptura? jeśli tak to miałam na nią chęć, ale na mnie za mała tzn. duży brzuch by w nią już nie wszedł :p , ale już mam całe szczeście :)

Mój Ł. oświadczył mi się po 10 miesiącach :) ślub miał być w 2015, ale mój brat mi się wtrynił z terminem i przenieśliśmy na ro obecny ;) Mieliśmy czas pocieszyć się narzeczeństwem hehe :) , ale super wszystko wyszło itp. <3 Czyli ogółem ślub mieliśmy chyba po 3,5 roku "chodzenia" ;)

Ja dzisiaj kupiłam ramkę do metryczki, dorwałam kosz taki jak ten trzeci http://1.bp.blogspot.com/-M2wr2eIwWy0/Vl4Uu0nqGaI/AAAAAAAABUw/mxi69KnRa0g/s1600/jysk.jpg , bo w Gdyni już nie było, a ja lubię taki styl ;) i jeszcze lustro na pasku, bo kiedyś były na sznurku, ale te jest dużo ładniejsze <3 http://1.bp.blogspot.com/-3lTeiyure-E/VVTYLxuU7KI/AAAAAAAADME/T3KLQ7p4Jxc/s640/3.jpg
wrócę to będą zmiany w salonie :D uwielbiam :)
Poza tym byłam w lumpku hehe i pare rzeczy z wyceny dorwałam dla małej i dla bratanka :)

IMG_1819.JPG Ja dzis taka sobie kupiłam
Mam jesscze luz na brzuch do marca myśle ze sie dopne wzięłam o rozm większa niż nosze normalnie :)

Załączniki

• IMG_1819.JPG
    IMG_1819.JPG
    383,4 KB · Wyświetleń: 89
super, że wszystko dobrze :)
a kurtka ta za 60 zł bez kaptura? jeśli tak to miałam na nią chęć, ale na mnie za mała tzn. duży brzuch by w nią już nie wszedł :p , ale już mam całe szczeście :)

Mój Ł. oświadczył mi się po 10 miesiącach :) ślub miał być w 2015, ale mój brat mi się wtrynił z terminem i przenieśliśmy na ro obecny ;) Mieliśmy czas pocieszyć się narzeczeństwem hehe :) , ale super wszystko wyszło itp. <3 Czyli ogółem ślub mieliśmy chyba po 3,5 roku "chodzenia" ;)

Ja dzisiaj kupiłam ramkę do metryczki, dorwałam kosz taki jak ten trzeci http://1.bp.blogspot.com/-M2wr2eIwWy0/Vl4Uu0nqGaI/AAAAAAAABUw/mxi69KnRa0g/s1600/jysk.jpg , bo w Gdyni już nie było, a ja lubię taki styl ;) i jeszcze lustro na pasku, bo kiedyś były na sznurku, ale te jest dużo ładniejsze <3 http://1.bp.blogspot.com/-3lTeiyure-E/VVTYLxuU7KI/AAAAAAAADME/T3KLQ7p4Jxc/s640/3.jpg
wrócę to będą zmiany w salonie :D uwielbiam :)
Poza tym byłam w lumpku hehe i pare rzeczy z wyceny dorwałam dla małej i dla bratanka :)

Moja 100 zl tamte za 60 zl przymierzalam ale brzucha by nie zmiescily. Ja mam taka szara z futerkiem byla jeszcze bezowa. Chcialam dac zdj ale cos nie moge dodac z tel

reklama
Do góry