reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja hybrydki też nosiłam w pracy i mimo całego dnia w rękawiczkach wytrzymywaly, ale robiłam co 2 tyg bo mi bardzo szybko rosną. Teraz od miesiąca nie maluję, siedzę w domu i mi się niechce.

Bo Żelazna jest najbardziej oblegana..... :) i tam prawdopodobieństwo wzrasta w porównaniu do innych szpitali.
szukałam kurczę jakiegoś rankingu szpitali położniczych ale nic aktualnego nie znalazłam niestety. Skąd masz info że Żelazna jest najbardziej oblegana?

Właśnie dołączyłam do grupy i chciałam się przywitać.
Trochę już tu postów jest więc chwile mi zajmie nadrabianie zaległości ;)
witaj:)

Mam ochote wypozyczyc serie ksiazek o wampirach tylko musze sobie przypomniec jak sie nazywala hm bodajze dom nocy. Podczytywalam to w szpitalu 2 lata temu i wciagnelo mnie totalnie .
ja kiedyś dużo czytałam kryminałów, Camila Lackberg, Agatha Christie (mam 86 książek-całą kolekcję), ale też HP mam 7 części i o wamiprach też coś tam zaliczyłam:D
3 lata temu dostałam od męża czytnik książek KINDLE polecam:)

Dzisiaj przyszły mi nowe hybrydy jutro może sobie zrobię albo poczekam i zrobię w następnym tygodniu juz na chrzciny. Mam ochotke,bo dawno nie robiłam :)
ja mam semilaca i sama sobie robię:)

Ja tez sama :) ale dziś mnie koleżanka nastraszyla Semilackiem w ciąży. Stosowala cała ciąże i dostała reakcji alergicznej itd. Brała 3 antybiotyki... nie wiem bratowa nic nie miała, może coś złe stosowała... ma jakiś tam skład, ale czytałam ze ta dawka jest dopuszczalna... ja teraz nie mam najwyżej po chrzcinach zdejmę, bo mnie nastraszyla :/

Mogliby zrobić nowe odcinki dextera [emoji3] nie obrazilabym sie[emoji1][emoji1]
To juz wiemy dlaczego pies tak nazwany[emoji23] a nie morduje? [emoji1]
Pamietnikow jest 7 i 8 ostatni bedzie a czystej nie pamietam nawet..z7?

Kunalesna ja nadrabiam seriale na necie, ogladam tv i czytam ksiazko[emoji1] troche ich czeka na mnie bo kupilam i nie bylo czasu. A w tv zwykle i tak nic w ciągu dnia nie ma.
No ona odeszla ale chwile grala jak z jom nie była i pozniej to jakos rozwiazali i krecili bez niej.
A edward jest obrzydliwy!!! Ale filmy spox a ks jeszcze lepsze[emoji3] jeszcze polecam wieznia labiryntu jak i oczywiście igrzyska śmierci. Oczywiście ksiazki lepsze[emoji3] teraz wrocilam z Inferno i zawiodlam sie filmem..no kurde skonczylam ks i godzinę pozniej bylam w kinie i za duzo zmienili...oj za duzo..

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

Witaj Wlodara!

Paulyna co czytasz?

Mama ja lubię kryminały od kiedy przeczytałam trylogię Millenium. Teraz czytam serię Lackberg tylko czasu brak. Mąż w tamtym roku pod choinkę kupił mi całą serię. Teraz czytam już fabrykantka aniołków.
Wymienionych przez Ciebie nie znam pozycji i muszę sobie przygotować to może kiedyś przeczytam.
Obiecałam sobie że w ciąży nadrlobie czytanie a tu czasu brak... [emoji21]

Paulina a jak ta alergia się objawiła po semilacu? Ja też do tej pory nosiłam hybryda ale zdjęła jak już odrost na pół paznokcia był [emoji6] i teraz nie noszę. 19 listopada mam imprezę u męża w pracy ostatkowa to pewnie będę chciała zrobić a jak nie to dopiero na święta.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Js przeczytalam 1 czesc millenium i podobało mi sie bardzo ale braklo czasu na reszte. Musze wrocic. A ksiazki zaczelam czytac w gim przez brata bo dal mi "Kod Leonarda da Vinci" i kazal to przeczytać [emoji23]

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

Mama nie nie zabija hehe :D potem chciałam drugiego psa i nazwać go Debra :p hehe co te seriale robi z ludźmi :p to muszę nadrobić seriale koniecznie :) kiedy jak nie teraz?!

Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić :) Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana :/

Akaata w sumie nie powiedziała jak sie objawiło. Dziś mi wiadomość napisała po tym jak zobaczyła zdjęcia na instagramie. Trochę ja zignorowałem,bo cały czas mnie poucza co w ciąży można,a co nie i lekko mnie irytuje :p

reklama
Ja dostałam alergii na semilaca.
Używałam rok i było super. Nagle po roku zaczęły mi puchnąć palce, wychodzić krostki . Palce swędziały. Non stop się drapałam. Ale olewałam. I po 3 razach jeszcze zrobionych zaczęły mi się odklejać paznokcie od opuszka. Bolało ;/ i zaczęły mi wychodzic plamy na całych rękach , nawet przy łokciach. Teraz hybryd nie używam . Nadal leczę paznokcie, dochodzą do siebie.

Do góry