reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Nigdy nie uzywalam, ale duzo osob pisze ze ich uczula

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

reklama
Mama nie nie zabija hehe :D potem chciałam drugiego psa i nazwać go Debra [emoji14] hehe co te seriale robi z ludźmi [emoji14] to muszę nadrobić seriale koniecznie :) kiedy jak nie teraz?!

Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić :) Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana :/

Akaata w sumie nie powiedziała jak sie objawiło. Dziś mi wiadomość napisała po tym jak zobaczyła zdjęcia na instagramie. Trochę ja zignorowałem,bo cały czas mnie poucza co w ciąży można,a co nie i lekko mnie irytuje :p
ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanu :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

MoniaKari jestem w sxmu takiej reakcji. Moze taka reakcja bo non stop robilas? Ja cały czas nie robię hybryd. Latem to i owszem a tak to od okazji do okazji [emoji4]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanu :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Hehe dokładnie dlatego ja zignorowalam. Może stara sie byc miła i pomocna,ale czasami jej to nie wychodzi... nie tylko hybrydy, wybór wózka, karmienie i jeszcze pare rzeczy sie znajdzie ;) Pewnie chciała mnie przestrzec ze swojego doświadczenia...ale tłumaczyłam jej,ze robię teraz tylko okazjonalnie, a ona wciąż swoje i swoje :p A swoją droga to Semilac pewnie nie wszystkich uczula,bo mam koleżanki co ze 2 lata noszą non stop i nic... sama nie wiem :/

Kończę czytac Pottera wkręcił mnie na maksa ;) także polecam, wykąpie sie i pewnie doczytam do końca. Na jutro będę musiała nowa lekturę przygotować, a zabrałam jeszcze tylko dwie książki ;)

Będzie czytane :D

W ogole dziewczyny brzuch rośnie,jak szalony... czuje to jak siedzę,jak robię skłon,jak schylam sie założyć buty,jak siedzę na wannie i sie podmywam sorry za szczegóły :p No, ale serio czuć go z dnia na dzień. Na zewnątrz tak bardzo nie widać,ale czuje ze dzidzia tam rośnie,bo czuje ze coś tam w środku jest,a raczej ze ktoś tam mieszka :)
O boje sie większego brzuszka,bo plecy dają o sobie znać. Dlatego codziennie będę sie teraz rozciągać i robić ćwiczonka. Pogoda niech sie poprawia,bo spacerować nie można tak intensywnie,jak wcześniej :(

[QUOTE="Paulyna, post: 14480248, member: 167421 Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić :) Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana QUOTE]
Przeczytaj koniecznie Igrzyska, wg mnie książka lepsza

reklama
Ja jak się czasem z przyzwyczajenia opre brzuchem o blat czy umywalke jak się maluje, to wtedy czuje taki dziwny ucisk. A tak to nawet mogę spać na brzuchu i jest ok.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry