reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Nigdy nie uzywalam, ale duzo osob pisze ze ich uczula

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

reklama
Mama nie nie zabija hehe :D potem chciałam drugiego psa i nazwać go Debra [emoji14] hehe co te seriale robi z ludźmi [emoji14] to muszę nadrobić seriale koniecznie :) kiedy jak nie teraz?!

Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić :) Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana :/

Akaata w sumie nie powiedziała jak sie objawiło. Dziś mi wiadomość napisała po tym jak zobaczyła zdjęcia na instagramie. Trochę ja zignorowałem,bo cały czas mnie poucza co w ciąży można,a co nie i lekko mnie irytuje :p
ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanu :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

MoniaKari jestem w sxmu takiej reakcji. Moze taka reakcja bo non stop robilas? Ja cały czas nie robię hybryd. Latem to i owszem a tak to od okazji do okazji [emoji4]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanu :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Hehe dokładnie dlatego ja zignorowalam. Może stara sie byc miła i pomocna,ale czasami jej to nie wychodzi... nie tylko hybrydy, wybór wózka, karmienie i jeszcze pare rzeczy sie znajdzie ;) Pewnie chciała mnie przestrzec ze swojego doświadczenia...ale tłumaczyłam jej,ze robię teraz tylko okazjonalnie, a ona wciąż swoje i swoje :p A swoją droga to Semilac pewnie nie wszystkich uczula,bo mam koleżanki co ze 2 lata noszą non stop i nic... sama nie wiem :/

Kończę czytac Pottera wkręcił mnie na maksa ;) także polecam, wykąpie sie i pewnie doczytam do końca. Na jutro będę musiała nowa lekturę przygotować, a zabrałam jeszcze tylko dwie książki ;)

Będzie czytane :D

W ogole dziewczyny brzuch rośnie,jak szalony... czuje to jak siedzę,jak robię skłon,jak schylam sie założyć buty,jak siedzę na wannie i sie podmywam sorry za szczegóły :p No, ale serio czuć go z dnia na dzień. Na zewnątrz tak bardzo nie widać,ale czuje ze dzidzia tam rośnie,bo czuje ze coś tam w środku jest,a raczej ze ktoś tam mieszka :)
O boje sie większego brzuszka,bo plecy dają o sobie znać. Dlatego codziennie będę sie teraz rozciągać i robić ćwiczonka. Pogoda niech sie poprawia,bo spacerować nie można tak intensywnie,jak wcześniej :(

[QUOTE="Paulyna, post: 14480248, member: 167421 Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić :) Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana QUOTE]
Przeczytaj koniecznie Igrzyska, wg mnie książka lepsza

reklama
Ja jak się czasem z przyzwyczajenia opre brzuchem o blat czy umywalke jak się maluje, to wtedy czuje taki dziwny ucisk. A tak to nawet mogę spać na brzuchu i jest ok.

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry