reklama
emilja0308
Fanka BB :)
ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanuMama nie nie zabija hehe potem chciałam drugiego psa i nazwać go Debra [emoji14] hehe co te seriale robi z ludźmi [emoji14] to muszę nadrobić seriale koniecznie kiedy jak nie teraz?!
Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana :/
Akaata w sumie nie powiedziała jak sie objawiło. Dziś mi wiadomość napisała po tym jak zobaczyła zdjęcia na instagramie. Trochę ja zignorowałem,bo cały czas mnie poucza co w ciąży można,a co nie i lekko mnie irytuje
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Hehe dokładnie dlatego ja zignorowalam. Może stara sie byc miła i pomocna,ale czasami jej to nie wychodzi... nie tylko hybrydy, wybór wózka, karmienie i jeszcze pare rzeczy sie znajdzie Pewnie chciała mnie przestrzec ze swojego doświadczenia...ale tłumaczyłam jej,ze robię teraz tylko okazjonalnie, a ona wciąż swoje i swoje A swoją droga to Semilac pewnie nie wszystkich uczula,bo mam koleżanki co ze 2 lata noszą non stop i nic... sama nie wiem :/ooo rozumiem te pouczanie i zabobony jak mnie to wkur...szczegolnie jak jestem zla..nie trzymaj rak na brzuchu bo budzisz dziecko i bedzie niespokojne w nocy, jesz kwasne na 100 % chlopak, jestes kaprysna to dziewczyna, nie mozna hybryd w ciazy, nie powinnas jesc tego tamtego itd...ja serio czytam co moge co nie w zabobony nie wierze bo nieee i jak to powiedziala moja Pani doktor nie dajmy sie zwariowac i korzystajmy z tego pieknego stanu
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Kończę czytac Pottera wkręcił mnie na maksa także polecam, wykąpie sie i pewnie doczytam do końca. Na jutro będę musiała nowa lekturę przygotować, a zabrałam jeszcze tylko dwie książki
A'gusia
Dziewczyny ja ostatnio nie mam czasu obiadu ugotować czy pojechac poszukac spodni a Wy tu rzucanie masę tytułów! Szok!
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie czytane
W ogole dziewczyny brzuch rośnie,jak szalony... czuje to jak siedzę,jak robię skłon,jak schylam sie założyć buty,jak siedzę na wannie i sie podmywam sorry za szczegóły No, ale serio czuć go z dnia na dzień. Na zewnątrz tak bardzo nie widać,ale czuje ze dzidzia tam rośnie,bo czuje ze coś tam w środku jest,a raczej ze ktoś tam mieszka
O boje sie większego brzuszka,bo plecy dają o sobie znać. Dlatego codziennie będę sie teraz rozciągać i robić ćwiczonka. Pogoda niech sie poprawia,bo spacerować nie można tak intensywnie,jak wcześniej
W ogole dziewczyny brzuch rośnie,jak szalony... czuje to jak siedzę,jak robię skłon,jak schylam sie założyć buty,jak siedzę na wannie i sie podmywam sorry za szczegóły No, ale serio czuć go z dnia na dzień. Na zewnątrz tak bardzo nie widać,ale czuje ze dzidzia tam rośnie,bo czuje ze coś tam w środku jest,a raczej ze ktoś tam mieszka
O boje sie większego brzuszka,bo plecy dają o sobie znać. Dlatego codziennie będę sie teraz rozciągać i robić ćwiczonka. Pogoda niech sie poprawia,bo spacerować nie można tak intensywnie,jak wcześniej
kolekcjonerka
[QUOTE="Paulyna, post: 14480248, member: 167421 Igrzyska uwielbiam,ale książki nie czytałam... powinnam nadrobić Więźnia tez oglądałam, ale słyszałam ze do książki sie umywa... ja nadrabiam książki odkąd skończyłam 3 studia wcześniej nie umiałam pogodzić i znaleźć czasu.... taka niezorganizowana QUOTE]
Przeczytaj koniecznie Igrzyska, wg mnie książka lepsza
Przeczytaj koniecznie Igrzyska, wg mnie książka lepsza
A'gusia
reklama
A'gusia
Ja jak się czasem z przyzwyczajenia opre brzuchem o blat czy umywalke jak się maluje, to wtedy czuje taki dziwny ucisk. A tak to nawet mogę spać na brzuchu i jest ok.