reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Harrego lubilam i lubie do dzis chociaz wole ksiazke niz film. Przeczytaj serie dom nocy naprawde super i strasznie wciaga :) w mojej bibliotece niestety nie ma a na nowe szkoda mi pieniedzy moze dopadne gdzies uzywane albo ktos bedzie mial pozyczyc :)
Tez wole książkę zdecydowanie ;)
Książki drogie szkoda czasami kaski,bo człowiek za szybko czyta hehe najlepiej jakieś używki albo pożyczone :)

Ja dzisiaj nie włączałam tv :p ostatnio tak robię, głowa lżejsza. No,ale wieczorkiem pewnie coś obejrzę :)

Dzisiaj przyszły mi nowe hybrydy jutro może sobie zrobię albo poczekam i zrobię w następnym tygodniu juz na chrzciny. Mam ochotke,bo dawno nie robiłam :)
Miesiac temu zdjelam hybryde i narazie nie robie bo nie trzyma mi sie odkad jestem w ciazy ( paznokcie w fatalnym stanie ) uzyw odzywek i wogole ale efekt taki sobie .wczesniej zawsze mialam zrobione zele lub hybrydy migdalki w szalonych kolorach ech ... ja za to w weekend planuje farbowanie wlosow. Nosze damskiego irokeza i tak dawno farby nie kladlam ze tyl i boki mam czarne przy platynowej gorze czyli SKUNKS

Ja już od miesiąca nie mam hybrydy, jakiś leniuszek i nie chciało mi się robić. Pazurki mam długie, w ciąży rosną mi , jak szalone i tylko je skracam i nadaje kształt :) ogóle się nie rozdwajają, ani nie lamią.
To ciekawe masz włosy pewnie teraz :D

Ja zrobiłam sobie rozciąganie z p. Pióro ;) , ale jestem zastygnięta :p trzeba się zmotywować, bo kiepsko to widzę :D

Ja już od miesiąca nie mam hybrydy, jakiś leniuszek i nie chciało mi się robić. Pazurki mam długie, w ciąży rosną mi , jak szalone i tylko je skracam i nadaje kształt :) ogóle się nie rozdwajają, ani nie lamią.
To ciekawe masz włosy pewnie teraz :D

Ja zrobiłam sobie rozciąganie z p. Pióro ;) , ale jestem zastygnięta :p trzeba się zmotywować, bo kiepsko to widzę :D
Mnie sie pazury rozwarstwiaja pomimo ze sa twarde chociaz moze nie doszly do siebie po zelach ktore mialam 2 mies temu :D zrobilam im kuku .

Cwiczenia dobra rzecz :)

No jeszcze pare ćwiczeń zrobiłam i odrazu mi lepiej :)
Człowiek całe życie coś robił, a od 3 tygodni zaniedbałam i zaleglam :/ wracam na dobra ścieżkę! :)

Ja myślałam,ze moje bedą słabe po hybrydach a tu zaskoczenie :)

No jeszcze pare ćwiczeń zrobiłam i odrazu mi lepiej :)
Człowiek całe życie coś robił, a od 3 tygodni zaniedbałam i zaleglam :/ wracam na dobra ścieżkę! :)

Ja myślałam,ze moje bedą słabe po hybrydach a tu zaskoczenie :)
Po samej hybrydzie pazurki mialam pico bello zajebiste...ale no wlasnie ale :) zrobilam zel bo hybryda w pracy mi sie odpazala niestety

reklama
Po samej hybrydzie pazurki mialam pico bello zajebiste...ale no wlasnie ale :) zrobilam zel bo hybryda w pracy mi sie odpazala niestety
ja żeli bym nie mogła na dłuższą metę... nie umiem nimi się drapać i wyciskac syfków :p poza tym chrakter pracy niekoniecznie, bo paznokcie raczej krótsze niż dłuższe zawsze noszę :)

Do góry