reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Harrego lubilam i lubie do dzis chociaz wole ksiazke niz film. Przeczytaj serie dom nocy naprawde super i strasznie wciaga :) w mojej bibliotece niestety nie ma a na nowe szkoda mi pieniedzy moze dopadne gdzies uzywane albo ktos bedzie mial pozyczyc :)
Tez wole książkę zdecydowanie ;)
Książki drogie szkoda czasami kaski,bo człowiek za szybko czyta hehe najlepiej jakieś używki albo pożyczone :)

Ja dzisiaj nie włączałam tv :p ostatnio tak robię, głowa lżejsza. No,ale wieczorkiem pewnie coś obejrzę :)

Dzisiaj przyszły mi nowe hybrydy jutro może sobie zrobię albo poczekam i zrobię w następnym tygodniu juz na chrzciny. Mam ochotke,bo dawno nie robiłam :)
Miesiac temu zdjelam hybryde i narazie nie robie bo nie trzyma mi sie odkad jestem w ciazy ( paznokcie w fatalnym stanie ) uzyw odzywek i wogole ale efekt taki sobie .wczesniej zawsze mialam zrobione zele lub hybrydy migdalki w szalonych kolorach ech ... ja za to w weekend planuje farbowanie wlosow. Nosze damskiego irokeza i tak dawno farby nie kladlam ze tyl i boki mam czarne przy platynowej gorze czyli SKUNKS

Ja już od miesiąca nie mam hybrydy, jakiś leniuszek i nie chciało mi się robić. Pazurki mam długie, w ciąży rosną mi , jak szalone i tylko je skracam i nadaje kształt :) ogóle się nie rozdwajają, ani nie lamią.
To ciekawe masz włosy pewnie teraz :D

Ja zrobiłam sobie rozciąganie z p. Pióro ;) , ale jestem zastygnięta :p trzeba się zmotywować, bo kiepsko to widzę :D

Ja już od miesiąca nie mam hybrydy, jakiś leniuszek i nie chciało mi się robić. Pazurki mam długie, w ciąży rosną mi , jak szalone i tylko je skracam i nadaje kształt :) ogóle się nie rozdwajają, ani nie lamią.
To ciekawe masz włosy pewnie teraz :D

Ja zrobiłam sobie rozciąganie z p. Pióro ;) , ale jestem zastygnięta :p trzeba się zmotywować, bo kiepsko to widzę :D
Mnie sie pazury rozwarstwiaja pomimo ze sa twarde chociaz moze nie doszly do siebie po zelach ktore mialam 2 mies temu :D zrobilam im kuku .

Cwiczenia dobra rzecz :)

No jeszcze pare ćwiczeń zrobiłam i odrazu mi lepiej :)
Człowiek całe życie coś robił, a od 3 tygodni zaniedbałam i zaleglam :/ wracam na dobra ścieżkę! :)

Ja myślałam,ze moje bedą słabe po hybrydach a tu zaskoczenie :)

No jeszcze pare ćwiczeń zrobiłam i odrazu mi lepiej :)
Człowiek całe życie coś robił, a od 3 tygodni zaniedbałam i zaleglam :/ wracam na dobra ścieżkę! :)

Ja myślałam,ze moje bedą słabe po hybrydach a tu zaskoczenie :)
Po samej hybrydzie pazurki mialam pico bello zajebiste...ale no wlasnie ale :) zrobilam zel bo hybryda w pracy mi sie odpazala niestety

reklama
Po samej hybrydzie pazurki mialam pico bello zajebiste...ale no wlasnie ale :) zrobilam zel bo hybryda w pracy mi sie odpazala niestety
ja żeli bym nie mogła na dłuższą metę... nie umiem nimi się drapać i wyciskac syfków :p poza tym chrakter pracy niekoniecznie, bo paznokcie raczej krótsze niż dłuższe zawsze noszę :)

Do góry