JegoBaba
Fanka BB :)
ja nie mam od czwartku też kota dostaje bo nawet nie wiem co się w Polsce dziejeJak mi sie telewizor popsul i 24 h nie mialam co ogladac to byly dla mnie katusze ... prawie caly czas w domu siedze to moja jedyna rozrywka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie mam od czwartku też kota dostaje bo nawet nie wiem co się w Polsce dziejeJak mi sie telewizor popsul i 24 h nie mialam co ogladac to byly dla mnie katusze ... prawie caly czas w domu siedze to moja jedyna rozrywka
W polsce stara bieda w tej kwestii nic nie stracilasja nie mam od czwartku też kota dostaje bo nawet nie wiem co się w Polsce dzieje
Tez wole książkę zdecydowanieHarrego lubilam i lubie do dzis chociaz wole ksiazke niz film. Przeczytaj serie dom nocy naprawde super i strasznie wciaga w mojej bibliotece niestety nie ma a na nowe szkoda mi pieniedzy moze dopadne gdzies uzywane albo ktos bedzie mial pozyczyc
Miesiac temu zdjelam hybryde i narazie nie robie bo nie trzyma mi sie odkad jestem w ciazy ( paznokcie w fatalnym stanie ) uzyw odzywek i wogole ale efekt taki sobie .wczesniej zawsze mialam zrobione zele lub hybrydy migdalki w szalonych kolorach ech ... ja za to w weekend planuje farbowanie wlosow. Nosze damskiego irokeza i tak dawno farby nie kladlam ze tyl i boki mam czarne przy platynowej gorze czyli SKUNKSDzisiaj przyszły mi nowe hybrydy jutro może sobie zrobię albo poczekam i zrobię w następnym tygodniu juz na chrzciny. Mam ochotke,bo dawno nie robiłam
Mnie sie pazury rozwarstwiaja pomimo ze sa twarde chociaz moze nie doszly do siebie po zelach ktore mialam 2 mies temu zrobilam im kuku .Ja już od miesiąca nie mam hybrydy, jakiś leniuszek i nie chciało mi się robić. Pazurki mam długie, w ciąży rosną mi , jak szalone i tylko je skracam i nadaje kształt ogóle się nie rozdwajają, ani nie lamią.
To ciekawe masz włosy pewnie teraz
Ja zrobiłam sobie rozciąganie z p. Pióro , ale jestem zastygnięta trzeba się zmotywować, bo kiepsko to widzę
Po samej hybrydzie pazurki mialam pico bello zajebiste...ale no wlasnie ale zrobilam zel bo hybryda w pracy mi sie odpazala niestetyNo jeszcze pare ćwiczeń zrobiłam i odrazu mi lepiej
Człowiek całe życie coś robił, a od 3 tygodni zaniedbałam i zaleglam :/ wracam na dobra ścieżkę!
Ja myślałam,ze moje bedą słabe po hybrydach a tu zaskoczenie
ja żeli bym nie mogła na dłuższą metę... nie umiem nimi się drapać i wyciskac syfków poza tym chrakter pracy niekoniecznie, bo paznokcie raczej krótsze niż dłuższe zawsze noszęPo samej hybrydzie pazurki mialam pico bello zajebiste...ale no wlasnie ale zrobilam zel bo hybryda w pracy mi sie odpazala niestety