reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Czyta się dobrze, bardzo szybko wręcz. I tak to jest sztuka ;)
Nie czytałam podanych przez Ciebie tytułów, ale chętnie się zagłebię, muszę ograniczyć internet na rzecz książek :p

Pamiętniki wampirów też zaprzestałam :( musze nadobić bo lubiłam te seriale, True Blood skonczylam chyba na 5 sezonie tzn. nie obejrzalam go do konca. Polecacie jakas strone, gdzie sa one zamiezczone i nie musze sciagac? Z True Blood uwielbialam piosenke jak sie zaczyna :D

reklama
To bd musiala przeczytac[emoji3]
Ja ogladam zazwyczaj na zalukaj.tv

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

Dexter to mój ulubiony serial <3 ciekawe czy dalsze losy kiedyś będą :)
Nawet psa nazwałam Dexter na cześć serialu haha

To muszę nadrobić czystą krew i pamiętniki... ile tam sezonów w jednym i drugim jest?
Kiedys namietnie ogladalam pamietniki ale nie pamietam ktory to byl sezon jak skonczylam byl tam motyw ze elena miala dopelgangera czyli jakiegos zlego sobowtora. Nie wiedzialam ze to jeszcze kreca bo aktorka grajaca elene zrezygnowala po tym jak jej facet Ian ( on gral tego brata bruneta )zostawil ja dla niki reed i krotko po tym wzieli slub :)

Mój mąż tematyki wampirów nie lubi... ja Pamiętniki obejrzałam nie wiem do którego sezonu, znam istotny szczegół, ale nie będę zdradzać bo może jeszcze nadrobisz :D :D

Przeczytałam połowe Harrego, reszte zostawie na jutro :p

reklama
Mój mąż tematyki wampirów nie lubi... ja Pamiętniki obejrzałam nie wiem do którego sezonu, znam istotny szczegół, ale nie będę zdradzać bo może jeszcze nadrobisz :D :D

Przeczytałam połowe Harrego, reszte zostawie na jutro :p
Harrego lubilam i lubie do dzis chociaz wole ksiazke niz film. Przeczytaj serie dom nocy naprawde super i strasznie wciaga :) w mojej bibliotece niestety nie ma a na nowe szkoda mi pieniedzy moze dopadne gdzies uzywane albo ktos bedzie mial pozyczyc :)

Do góry