reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Witaj wlodara[emoji3]
Na kiedy termin? Wiesz juz czy chlopak czy dziewczynka? Masz juz dzieci? [emoji3]

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

reklama
Mam ochote wypozyczyc serie ksiazek o wampirach tylko musze sobie przypomniec jak sie nazywala hm bodajze dom nocy. Podczytywalam to w szpitalu 2 lata temu i wciagnelo mnie totalnie .
Lubie tematykę wampirów, muszę dokończyć mój serial True Blood, którego nie skończyłam :p

Ja dzisiaj kupiłam Harrego Pottera śmiejcie sie lub nie, ale uwielbiałam książki,filmy obejrzałam i ciekawa jestem dalszej części :)

Lubie tematykę wampirów, muszę dokończyć mój serial True Blood, którego nie skończyłam[emoji14]
Ja dzisiaj kupiłam Harrego Pottera śmiejcie sie lub nie, ale uwielbiałam książki,filmy obejrzałam i ciekawa jestem dalszej części :)
Dawaj znać czy warto [emoji16] to chętnie poczytam [emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czytam poradnik droga do szczescia;) moze dzis skoncze ;) a czeka na mnie Zona Pilata ;) co do Harrego daj znac chetnie kupie, przecztam;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Paulyna serial ogladalam i skonczylam w sumie tak jak on sie skonczyl. A pamietniki wampirów ogladasz?
A co do tego harrego to pisz jak sie czyta bo mialam ta ks w rekacj ale ona chyba jakby spektakl byl nie? I kminilam jak to sie czytac bedzie bo chetnie bym przeczytała jesli fajnie.

Ja skonczylam czytac Infernoni idziemy w koncu dzisiaj do kina[emoji1]
A kupic sobie musze "Mimo moich win" bo kusi mnie zeby przeczytac. W ogole uwielbiam ks. Najwięcej jednak kriminalow przeczytalam i mam w domu wszystkie swoich ulubionych autorów np Simona Becketta. Ktoras czytala? Zaczyna sie od "Chemi smierci". Ale tez uwielbiam Federico Moccia i np "Wybacz ale bede ci mowila skarbie". Albo ciekawa jest ksiazka "Po schodach do nieba" taka dająca do myslenia jak to jest..

f2w3d5qp3n8xsrpl.png

Do góry