reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Link do: Images tagged with #bajaderka on instagram to jest bajaderka:):)
Jola112 pokazuj fotki, opowiadaj jak ślub :) jak po szpitalu

Ślub super, jak się ubieraliśmy do ślubu to naprawdę miałam załamkę po tych wszystkich perturbacjach ze szpitalem eh. Do tego mój - teraz już - mąż miał problemy w pracy, na dziś mieli oddać projekt no a byli w lesie poszczyknęło go w karku, że głową nie mógł ruszać.Oczywiście, jak się dowiedział, że jadę do szpitala to od razu wyszedł z pracy no i do mnie fruuu. Mamę bolała cała głowa od zęba, nie wiedziała czy odwoływać kucharkę i co zrobić z tym całym jedzeniem i w ogóle, stoły ubrane, wszystko kupione, a ze mną nie wiadomo co będzie, czy wyjdę na ślub. A moja świadkowa dostała grypy żołądkowej i cały piątek wymiotowała....katastrofa !! Ale na szczęście ślub się odbył, było super! Wszyscy się wyśmienicie bawili :) Atmosfera przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a mąż bardzo o mnie dbał i był mega kochany. Ten dzień wynagrodził mi wszystkie stresy :)

Zdjęć nie wrzucam bo jednak wolę nie wrzucać ich w otchłań internetu :p

Looo dziewczyny miałam co czytać ! [emoji39]

Wróciłam z zakupów po pracy i kupiłam kurtkę w końcu [emoji779]️dałam za nią tylko 20£ co mnie serce nie bolało ;) musiałam kupić o 2 rozmiary większa bo o rozmiar większa była w sam raz a znając życie urosnę [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie co ja niektorych ludzi nie rozumiem. Do spozywczego mojej mamy przychodzi po zakupy kobieta ktora tez jest w ciazy termin koniec marca. Jest matka 2 dzieci w wieku gimnazjalnym . Chuda jak szczypior ale wszystkim mowi jaka nieszczesliwa jest z powodu tej ciazy bo bedzie gruba ! Codziennie rano 2 h spedza na silowni biega i jezdzi rowerem , dietetyczka ulozyla jej dieta ulozona na kojtajlach z warzyw prawie nie spozywa nic poza kojtajlami i zupa krem. Jest to bardzo bogata kobieta wiec przyjmuje jakies sprowadzane ziola na metabolizm. Wedlug mnie przesadza. Nie ma nic po srodku ? Albo zryc jak prosie albo sie glodzic :) a przeciez mozna normalnie. Swoja droga co za dietetyk uklada tam restrykcyjna diete z samych warzyw doslownie samych

Looo dziewczyny miałam co czytać ! [emoji39]

Wróciłam z zakupów po pracy i kupiłam kurtkę w końcu [emoji779]️dałam za nią tylko 20£ co mnie serce nie bolało ;) musiałam kupić o 2 rozmiary większa bo o rozmiar większa była w sam raz a znając życie urosnę [emoji17]

Tez sobie sprawilam kurtke z lumpka o 2 rozm wieksza tylko ze wisi na rekach i ramionach i watpie zebym te rejony wypelnila :D ale na brzuszek miejsca super

czesc dziewczyny,
miałam dziś wizytę, wkońcu mam lekarza prowadzącego ciąże:D jejeje:D
Wyniki badań ok: cytologia, mocz i morfologia.
Na momencik słyszałam serduszko i to mi wystarczyło:)

Odnośnie nexta słyszałam że mają dobre jakościowo rzeczy ale ze są drozsi niż np h&m. Nie wiem na ile to prawda i czy przy takich malutkich ciuszkach czy przy ubraniach dla nieco starszych dzieci.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
tak, to prawda, jednak są to ubranka unikatowe, wykonanie na 6+, i obłędne zdobienia! hafty, cekiny, naszycia, takiej dbałości o szczegóły H&M nie ma:)
Dla mnie NEXT to nr1, używane ubranka schodzą jak cieple bułeczki, nawet trochę sprzedałam drożej niż kupiłam:D
Jednak im większe rozmiary tym wyższe ceny, i raczej będę musiała graniczyć garderobę tej firmy:/
Ale dla drugiego dzidziusia pewnie się nie oprę i coś tam będę kupować:)

Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów :p
ja dziś byłam w C&A, Reserved, TK MAXX, i też nic nie było godnegouwagi.
Zajrzałam do wielkiego H&M ale akurat nie było działu dziecięcego:/ i tak oto wciąz nie mam nic z ubranek dla Dzidziusia:/

Ślub super, jak się ubieraliśmy do ślubu to naprawdę miałam załamkę po tych wszystkich perturbacjach ze szpitalem eh. Do tego mój - teraz już - mąż miał problemy w pracy, na dziś mieli oddać projekt no a byli w lesie poszczyknęło go w karku, że głową nie mógł ruszać.Oczywiście, jak się dowiedział, że jadę do szpitala to od razu wyszedł z pracy no i do mnie fruuu. Mamę bolała cała głowa od zęba, nie wiedziała czy odwoływać kucharkę i co zrobić z tym całym jedzeniem i w ogóle, stoły ubrane, wszystko kupione, a ze mną nie wiadomo co będzie, czy wyjdę na ślub. A moja świadkowa dostała grypy żołądkowej i cały piątek wymiotowała....katastrofa !! Ale na szczęście ślub się odbył, było super! Wszyscy się wyśmienicie bawili :) Atmosfera przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a mąż bardzo o mnie dbał i był mega kochany. Ten dzień wynagrodził mi wszystkie stresy :)

Zdjęć nie wrzucam bo jednak wolę nie wrzucać ich w otchłań internetu :p

Dzień pełen wrażeń [emoji1]super ze wszystko się udało [emoji39] jeszcze raz gratulacje na nowej drodze życia [emoji546][emoji253]

Jolka super, że ślub się udał! Mieliście trochę na głowie tych stresujących sytuacja,ale grunt, że było wspaniale! Jak się czujesz teraz? Szczęścia dla Was :D

Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić :( od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/

reklama
Tez sobie sprawilam kurtke z lumpka o 2 rozm wieksza tylko ze wisi na rekach i ramionach i watpie zebym te rejony wypelnila :D ale na brzuszek miejsca super

U nas niestety nie ma lumpków, a myśle ze bym coś znalazła. Jak są to rzeczy dla dziadków stare i nie warte uwagi, dlatego tez w modzie w Anglii są grupy na Facebooku kupię-oddam-sprzedam. Myśle ze będę zadowolona bo spokojnie gruba bluzę czy sweter założę jeszcze na siebie.

Do góry