reklama
no rybki , ale u nas pewnie baranHehe smyranie rybki dosłownie i w przenośni bo w końcu większość maluchów marcowych to będą zodiakalne ryby[emoji2]
Jolka112
Fanka BB :)
Link do: Images tagged with #bajaderka on instagram to jest bajaderka
Jola112 pokazuj fotki, opowiadaj jak ślub jak po szpitalu
Ślub super, jak się ubieraliśmy do ślubu to naprawdę miałam załamkę po tych wszystkich perturbacjach ze szpitalem eh. Do tego mój - teraz już - mąż miał problemy w pracy, na dziś mieli oddać projekt no a byli w lesie poszczyknęło go w karku, że głową nie mógł ruszać.Oczywiście, jak się dowiedział, że jadę do szpitala to od razu wyszedł z pracy no i do mnie fruuu. Mamę bolała cała głowa od zęba, nie wiedziała czy odwoływać kucharkę i co zrobić z tym całym jedzeniem i w ogóle, stoły ubrane, wszystko kupione, a ze mną nie wiadomo co będzie, czy wyjdę na ślub. A moja świadkowa dostała grypy żołądkowej i cały piątek wymiotowała....katastrofa !! Ale na szczęście ślub się odbył, było super! Wszyscy się wyśmienicie bawili Atmosfera przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a mąż bardzo o mnie dbał i był mega kochany. Ten dzień wynagrodził mi wszystkie stresy
Zdjęć nie wrzucam bo jednak wolę nie wrzucać ich w otchłań internetu
Misia.93
Looo dziewczyny miałam co czytać ! [emoji39]
Wróciłam z zakupów po pracy i kupiłam kurtkę w końcu [emoji779]️dałam za nią tylko 20£ co mnie serce nie bolało musiałam kupić o 2 rozmiary większa bo o rozmiar większa była w sam raz a znając życie urosnę [emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wróciłam z zakupów po pracy i kupiłam kurtkę w końcu [emoji779]️dałam za nią tylko 20£ co mnie serce nie bolało musiałam kupić o 2 rozmiary większa bo o rozmiar większa była w sam raz a znając życie urosnę [emoji17]
kunalesna
Wiecie co ja niektorych ludzi nie rozumiem. Do spozywczego mojej mamy przychodzi po zakupy kobieta ktora tez jest w ciazy termin koniec marca. Jest matka 2 dzieci w wieku gimnazjalnym . Chuda jak szczypior ale wszystkim mowi jaka nieszczesliwa jest z powodu tej ciazy bo bedzie gruba ! Codziennie rano 2 h spedza na silowni biega i jezdzi rowerem , dietetyczka ulozyla jej dieta ulozona na kojtajlach z warzyw prawie nie spozywa nic poza kojtajlami i zupa krem. Jest to bardzo bogata kobieta wiec przyjmuje jakies sprowadzane ziola na metabolizm. Wedlug mnie przesadza. Nie ma nic po srodku ? Albo zryc jak prosie albo sie glodzic a przeciez mozna normalnie. Swoja droga co za dietetyk uklada tam restrykcyjna diete z samych warzyw doslownie samych
kunalesna
Tez sobie sprawilam kurtke z lumpka o 2 rozm wieksza tylko ze wisi na rekach i ramionach i watpie zebym te rejony wypelnila ale na brzuszek miejsca superLooo dziewczyny miałam co czytać ! [emoji39]
kolekcjonerka
czesc dziewczyny,
miałam dziś wizytę, wkońcu mam lekarza prowadzącego ciąże jejeje
Wyniki badań ok: cytologia, mocz i morfologia.
Na momencik słyszałam serduszko i to mi wystarczyło
Dla mnie NEXT to nr1, używane ubranka schodzą jak cieple bułeczki, nawet trochę sprzedałam drożej niż kupiłam
Jednak im większe rozmiary tym wyższe ceny, i raczej będę musiała graniczyć garderobę tej firmy:/
Ale dla drugiego dzidziusia pewnie się nie oprę i coś tam będę kupować
Zajrzałam do wielkiego H&M ale akurat nie było działu dziecięcego:/ i tak oto wciąz nie mam nic z ubranek dla Dzidziusia:/
miałam dziś wizytę, wkońcu mam lekarza prowadzącego ciąże jejeje
Wyniki badań ok: cytologia, mocz i morfologia.
Na momencik słyszałam serduszko i to mi wystarczyło
tak, to prawda, jednak są to ubranka unikatowe, wykonanie na 6+, i obłędne zdobienia! hafty, cekiny, naszycia, takiej dbałości o szczegóły H&M nie maOdnośnie nexta słyszałam że mają dobre jakościowo rzeczy ale ze są drozsi niż np h&m. Nie wiem na ile to prawda i czy przy takich malutkich ciuszkach czy przy ubraniach dla nieco starszych dzieci.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie NEXT to nr1, używane ubranka schodzą jak cieple bułeczki, nawet trochę sprzedałam drożej niż kupiłam
Jednak im większe rozmiary tym wyższe ceny, i raczej będę musiała graniczyć garderobę tej firmy:/
Ale dla drugiego dzidziusia pewnie się nie oprę i coś tam będę kupować
ja dziś byłam w C&A, Reserved, TK MAXX, i też nic nie było godnegouwagi.Co do ubranek - niby chciałam już kupować, a jak weszłam do HM to nic mi się nie podobało i wyszłam bez zakupów
Zajrzałam do wielkiego H&M ale akurat nie było działu dziecięcego:/ i tak oto wciąz nie mam nic z ubranek dla Dzidziusia:/
Misia.93
Ślub super, jak się ubieraliśmy do ślubu to naprawdę miałam załamkę po tych wszystkich perturbacjach ze szpitalem eh. Do tego mój - teraz już - mąż miał problemy w pracy, na dziś mieli oddać projekt no a byli w lesie poszczyknęło go w karku, że głową nie mógł ruszać.Oczywiście, jak się dowiedział, że jadę do szpitala to od razu wyszedł z pracy no i do mnie fruuu. Mamę bolała cała głowa od zęba, nie wiedziała czy odwoływać kucharkę i co zrobić z tym całym jedzeniem i w ogóle, stoły ubrane, wszystko kupione, a ze mną nie wiadomo co będzie, czy wyjdę na ślub. A moja świadkowa dostała grypy żołądkowej i cały piątek wymiotowała....katastrofa !! Ale na szczęście ślub się odbył, było super! Wszyscy się wyśmienicie bawili Atmosfera przeszła moje najśmielsze oczekiwania, a mąż bardzo o mnie dbał i był mega kochany. Ten dzień wynagrodził mi wszystkie stresy
Zdjęć nie wrzucam bo jednak wolę nie wrzucać ich w otchłań internetu
Dzień pełen wrażeń [emoji1]super ze wszystko się udało [emoji39] jeszcze raz gratulacje na nowej drodze życia [emoji546][emoji253]
Jolka super, że ślub się udał! Mieliście trochę na głowie tych stresujących sytuacja,ale grunt, że było wspaniale! Jak się czujesz teraz? Szczęścia dla Was
Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/
Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/
reklama
Misia.93
Tez sobie sprawilam kurtke z lumpka o 2 rozm wieksza tylko ze wisi na rekach i ramionach i watpie zebym te rejony wypelnila ale na brzuszek miejsca super
U nas niestety nie ma lumpków, a myśle ze bym coś znalazła. Jak są to rzeczy dla dziadków stare i nie warte uwagi, dlatego tez w modzie w Anglii są grupy na Facebooku kupię-oddam-sprzedam. Myśle ze będę zadowolona bo spokojnie gruba bluzę czy sweter założę jeszcze na siebie.