reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ada zacna chałka! W smaku równie super?

mama_NS ten chłopak jest świetny, uwielbiam go słuchać :D ot zboczenie filologiczne ;)
już połowy nie ma, mnie i dzieciom smakowała mega a m powiedział że jest dobra ale brakuje mu czegoś z tej sklepowej ale on o zawsze coś musi powiedzieć, francuski piesek[emoji23]

Paulyna no tak cześć będzie barankow[emoji2] moje już na bank rybki będą [emoji2]

Kuna ja robię tort z tego przepisu Link do: Tort urodzinowy | Kwestia Smaku
Dodaje różne owoce w zależności od pory roku. No i biszkopt piekę z rodzinnego przepisu. Ale masę zawsze ta.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
o właśnie to jest te krem co ja robię i torty wychodzą pyszne! naprawdę jak mojemu smakuje tak że on kilka kawałków je to musi być dobre

Jolka super cieszę się że wszystko tak dobrze poszło a te wszystkie zawirowania przed ślubem to był taki zwiastun że będzie dobrze[emoji4][emoji4] teraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia[emoji1]

ja też jakaś kurtkę na zimę muszę kupić myślę że jak kupie dwa rozmiary większą to wystarczy. W poprzedniej ciąży rodzilam w styczniu i miałam kurtkę skórzaną jeszcze z Polski która kupowałam o wiele wcześniej, ale była spinana paskiem i jak się pasek zdjelo to akurat była dobra na mój duży bębenek[emoji16] niestety zniszczyła się i poszła do kosza więc teraz muszę kupić coś innego

reklama
Nela ja bylam na Wolyniu. sceny sa niektore takie no wiesz,ale ogladala chyba 11 latka to i dala rade

Jak tak czytam te slowa to u nas chyba takich nie ma,bo nawet teraz mysle nad przykladem i nie wiem i nie rozumiem tego co napisalyscie tez[emoji1] szabelek, szneki,zrywka. W zyciu bym nie domyslila sie.

Wszystkozajete my siedzimy i go sluchamy a pozniej smiech bo ja na P P na mnie i nikt nie wie o co chodzi[emoji23]

U mnie na pewno baran jak ja[emoji1]

Jola to slub z przygodami ale bedzie co opowiadac[emoji1]gratulacje[emoji1]

Co do cery to ja lepiej niz bylo na poczatku ciąży ale dalej zdeka lipa,ale przynajmniej milo juz sie w lustro patrzy!

A przypomnialam sobie ze raz na wakacjach chlopaki nie kminili co to "chodarusy" ale to chyba takie zwykle jest to nie wiem ..

Plaszczyk kupilam sobie za 16 zl w lumpku ale kij wie jaka bede.jak kupowalam to byl za duzy,ale zawsze moge isc do mamy bo ona ma duzo ubran takich ze jakby cos brzuch mi sie zmiesci. Bede mierzyc jak urosne bo narazie mi pokazuje cos a ja jej tylko mowie ze nic w sumie nie widac po mnie to zeby mi nie dawala teraz bo zawale sb mieszkanie tylko bez sensu.

f2w3d5qpsucmpe5w.png

Do góry