reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

acha :D no to słyszałam, czasami ktoś tak mówi faktycznie :D

Dziewczyny brzuch rośnie mi z dnia na dzień i coraz bardziej mi przeszkadzać zaczyna, mam nacisk na przepuklinę i mam wrażenie, że żołądek mam już między żebrami wysoko wysoko :D

Moj brzuch tak wystrzelil przez poltora tyg ze tez mam podobne odczucia co do zoladka :)

reklama
W tym roku w lipcu pojechalismy z mezem do karpacza. Wchodzimy do sklepu , robimy zakupy i na koniec prosze ekspedientke o siatke na zakupy...
Ona stoi patrzy i pyta co chcialam bo nie rozumie ..
Ja do niej ze reklamowke...
Ona uradowana " trzeba bylo mowic ze zrywke pani chce a nie o jakiejs siatce pani mowi"

Na paragonie nawet doliczona byla zrywka :D

Kiedy pracowalam w markecie trudno mi sie bylo dogadac z ludzmi mowiacymi gwara. Mieszkam kolo poznania cale zycie ale rodzice sa z kielc i legnicy wiec gwary nie uzywali. A klienci przychodzili po "szabelek" "szneki" i inne cuda i byli w szoku ze ich nie rozumiem
Hehe ja znam i używam wszystkich tych określeń na reklamowke[emoji4] ja kiedyś musiałam tłumaczyć koleżance co to krancowka bo próbowałam jej coś wytłumaczyć ale nie kumala że to pętla autobusowa[emoji2]

Dziewczyny macie jakies latwe i sprawdzone przepisy na krem do tortu ? Mam przepis ale robie go pierwszy raz i troche sie obawiam. A to moj drugi tort w zyciu pierwszy tort byl dla meza robilam we wrzesniu. Czekoladowy z warstwa straciatelli nasaczony wisniowka :) Teraz ma byc to slodkosc dla 5 latka

W tym roku w lipcu pojechalismy z mezem do karpacza. Wchodzimy do sklepu , robimy zakupy i na koniec prosze ekspedientke o siatke na zakupy...
Ona stoi patrzy i pyta co chcialam bo nie rozumie ..
Ja do niej ze reklamowke...
Ona uradowana " trzeba bylo mowic ze zrywke pani chce a nie o jakiejs siatce pani mowi"

Na paragonie nawet doliczona byla zrywka :D

Kiedy pracowalam w markecie trudno mi sie bylo dogadac z ludzmi mowiacymi gwara. Mieszkam kolo poznania cale zycie ale rodzice sa z kielc i legnicy wiec gwary nie uzywali. A klienci przychodzili po "szabelek" "szneki" i inne cuda i byli w szoku ze ich nie rozumiem
hahaha dobre :D zrywka :D

Czyli doczekałas się już brzuszka :) a jak tam kopniaczki? Dalej są?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
tak doczekałam się z dnia na dzień :D kopniaczków nie ma, dalej smyranie rybki :D ale wieczorkiem :)

Dziewczyny macie jakies latwe i sprawdzone przepisy na krem do tortu ? Mam przepis ale robie go pierwszy raz i troche sie obawiam. A to moj drugi tort w zyciu pierwszy tort byl dla meza robilam we wrzesniu. Czekoladowy z warstwa straciatelli nasaczony wisniowka :) Teraz ma byc to slodkosc dla 5 latka
polecam krem ze śmietany kremówki i serka mascarpone[emoji4] według mnie wychodzą najlepsze, do tego dodajesz odpowiednią ilość cukru i nie wychodzi ani za słodki ani zbyt mdly[emoji4] jak wpiszesz w internecie krem mascarpone + śmietana to wyskoczy kilka przepisów

reklama
Do góry