reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

acha :D no to słyszałam, czasami ktoś tak mówi faktycznie :D

Dziewczyny brzuch rośnie mi z dnia na dzień i coraz bardziej mi przeszkadzać zaczyna, mam nacisk na przepuklinę i mam wrażenie, że żołądek mam już między żebrami wysoko wysoko :D

Moj brzuch tak wystrzelil przez poltora tyg ze tez mam podobne odczucia co do zoladka :)

reklama
W tym roku w lipcu pojechalismy z mezem do karpacza. Wchodzimy do sklepu , robimy zakupy i na koniec prosze ekspedientke o siatke na zakupy...
Ona stoi patrzy i pyta co chcialam bo nie rozumie ..
Ja do niej ze reklamowke...
Ona uradowana " trzeba bylo mowic ze zrywke pani chce a nie o jakiejs siatce pani mowi"

Na paragonie nawet doliczona byla zrywka :D

Kiedy pracowalam w markecie trudno mi sie bylo dogadac z ludzmi mowiacymi gwara. Mieszkam kolo poznania cale zycie ale rodzice sa z kielc i legnicy wiec gwary nie uzywali. A klienci przychodzili po "szabelek" "szneki" i inne cuda i byli w szoku ze ich nie rozumiem
Hehe ja znam i używam wszystkich tych określeń na reklamowke[emoji4] ja kiedyś musiałam tłumaczyć koleżance co to krancowka bo próbowałam jej coś wytłumaczyć ale nie kumala że to pętla autobusowa[emoji2]

Dziewczyny macie jakies latwe i sprawdzone przepisy na krem do tortu ? Mam przepis ale robie go pierwszy raz i troche sie obawiam. A to moj drugi tort w zyciu pierwszy tort byl dla meza robilam we wrzesniu. Czekoladowy z warstwa straciatelli nasaczony wisniowka :) Teraz ma byc to slodkosc dla 5 latka

W tym roku w lipcu pojechalismy z mezem do karpacza. Wchodzimy do sklepu , robimy zakupy i na koniec prosze ekspedientke o siatke na zakupy...
Ona stoi patrzy i pyta co chcialam bo nie rozumie ..
Ja do niej ze reklamowke...
Ona uradowana " trzeba bylo mowic ze zrywke pani chce a nie o jakiejs siatce pani mowi"

Na paragonie nawet doliczona byla zrywka :D

Kiedy pracowalam w markecie trudno mi sie bylo dogadac z ludzmi mowiacymi gwara. Mieszkam kolo poznania cale zycie ale rodzice sa z kielc i legnicy wiec gwary nie uzywali. A klienci przychodzili po "szabelek" "szneki" i inne cuda i byli w szoku ze ich nie rozumiem
hahaha dobre :D zrywka :D

Czyli doczekałas się już brzuszka :) a jak tam kopniaczki? Dalej są?

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
tak doczekałam się z dnia na dzień :D kopniaczków nie ma, dalej smyranie rybki :D ale wieczorkiem :)

Dziewczyny macie jakies latwe i sprawdzone przepisy na krem do tortu ? Mam przepis ale robie go pierwszy raz i troche sie obawiam. A to moj drugi tort w zyciu pierwszy tort byl dla meza robilam we wrzesniu. Czekoladowy z warstwa straciatelli nasaczony wisniowka :) Teraz ma byc to slodkosc dla 5 latka
polecam krem ze śmietany kremówki i serka mascarpone[emoji4] według mnie wychodzą najlepsze, do tego dodajesz odpowiednią ilość cukru i nie wychodzi ani za słodki ani zbyt mdly[emoji4] jak wpiszesz w internecie krem mascarpone + śmietana to wyskoczy kilka przepisów

reklama
Do góry