reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Jolka super, że ślub się udał! Mieliście trochę na głowie tych stresujących sytuacja,ale grunt, że było wspaniale! Jak się czujesz teraz? Szczęścia dla Was :D

Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić :( od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/

Ja niestety byłam zmuszona bo w nic kompletnie się nie mieszczę :/ taki wielorybek ze mnie. Ale dzięki synusiowi cera mi się poprawiła i mam gładka jak pupcia niemowlęcia [emoji39] zero wyprysków [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jolka super, że ślub się udał! Mieliście trochę na głowie tych stresujących sytuacja,ale grunt, że było wspaniale! Jak się czujesz teraz? Szczęścia dla Was :D

Ja nie mam kurtki na zimę, nie wiem w czym będę chodzić :( od mamy kurtki mają za szerokie rękawy... nie chcę ich :/
Na zime tez nie mam :) znaczy mam ake takie co zawsze chodzilam jeszcze troche w nich miejsca mam bo lubilam luzne kroje i oversizy najwyzej bede rozpieta lub w ostatecznosci cos w lumpie poszukam

Ja niestety byłam zmuszona bo w nic kompletnie się nie mieszczę :/ taki wielorybek ze mnie. Ale dzięki synusiowi cera mi się poprawiła i mam gładka jak pupcia niemowlęcia [emoji39] zero wyprysków [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja teraz tez mam fajna cere ale do niedawna pryszcz na pryszczu :) z synem tez tak mialam ale przed 5 miesiacem na szczescie wszystko mijalo i teraz tez :)

Na zime tez nie mam :) znaczy mam ake takie co zawsze chodzilam jeszcze troche w nich miejsca mam bo lubilam luzne kroje i oversizy najwyzej bede rozpieta lub w ostatecznosci cos w lumpie poszukam
ja też większośc oversize :) kurtki jeszcze mam, jeden płaszcz do konca ciązy mi starczy, ale on nie jest wystarczająco ciepły... zmarznę w zimę :/

Moja cera też całkiem spoko :)

Agnieszkaala ja też na Lubelszczyźnie mieszkam a przeprowadziłam się z Mazowieckiego. [emoji16] u mnie się mówi na dwór [emoji1]

Ja odstawiłam kawę jak dowiedziałam się o ciąży. W pierwszej ciazy mnie od kawy odrzucilo. A teraz pije sporadycznie zwłaszcza jak pogoda beznadziejna lub czuje że głowa będzie mnie boleć. Pije z ekspresu z mlekiem.

Emilia ja w ogóle nie wiem o czym Ty mówisz [emoji1] niezle te regionalizmy

U mnie bajaderka to ciasto takie kręcone czekoladowe z herbatnikami.

Kuna " zrywka " pierwsze słyszę buhahaha[emoji2]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Agnieszkaala ja też na Lubelszczyźnie mieszkam a przeprowadziłam się z Mazowieckiego. [emoji16] u mnie się mówi na dwór [emoji1]

Ja odstawiłam kawę jak dowiedziałam się o ciąży. W pierwszej ciazy mnie od kawy odrzucilo. A teraz pije sporadycznie zwłaszcza jak pogoda beznadziejna lub czuje że głowa będzie mnie boleć. Pije z ekspresu z mlekiem.

Emilia ja w ogóle nie wiem o czym Ty mówisz [emoji1] niezle te regionalizmy

Kuna " zrywka " pierwsze słyszę buhahaha[emoji2]

I ja też z Lubelszczyzny[emoji5]

Agnieszkaala ja też na Lubelszczyźnie mieszkam a przeprowadziłam się z Mazowieckiego.
emoji16.png
u mnie się mówi na dwór
emoji1.png

Emilia ja w ogóle nie wiem o czym Ty mówisz
emoji1.png
niezle te regionalizmy

Kuna " zrywka " pierwsze słyszę buhahaha
emoji2.png

Mnie sie bajaderka kojarzy z czyms z czekolada i rumem takie w kulce :D jakby sie na to nie mowilo i co to by nie bylo jedno jest pewne ZJADLABYM

reklama
Do góry