reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

acha... to ciekawe, jak to w przypadku tygodniówek jest... może jakoś inaczej liczą? trzeba się rozeznać, żebyś miała spokojną głowę :)

mi piersi z 2 rozmiary podrosły, cała rodzina zauważyła :D , ale są stojące, fajne hehe, mogłyby takie pozostać ;)
Tygodniowki licza tak samo bo jest ciaglosc tak mi w zus tlumaczyli.

No ja mam juz cycki rozm E i przy mojej budowie wyglada to dziwnie nieproproporcjonalnie . Wole mniejsze takie C w tedy jest idealnie. Musze jakies sweterki sobie kupic bo moje sa dosc krotkie po tym jak mi brzuszek wyskoczyl :) a nie bede brzuchem (owlosionym jak u malpy) swiecic

reklama
Tygodniowki licza tak samo bo jest ciaglosc tak mi w zus tlumaczyli.

No ja mam juz cycki rozm E i przy mojej budowie wyglada to dziwnie nieproproporcjonalnie . Wole mniejsze takie C w tedy jest idealnie. Musze jakies sweterki sobie kupic bo moje sa dosc krotkie po tym jak mi brzuszek wyskoczyl :) a nie bede brzuchem (owlosionym jak u malpy) swiecic
To ja E miałam przed ciążą :) tzn. w tych dopasowanych biustonoszach i brafitterki :)

mi na brzuchu pojawiają się włoski :p będe kiwi :D

Ja dzisiaj byłam na zakupach stanikowych bo już nie miałam co na siebie włożyć i z rozmiaru B sprzed ciąży mam już D...

Oglądałam też ciuszki dla dzidzi i gdybym była sama to pewnie coś bym kupiła ale niestety mąż uparciuch każe mi czekać do badań połówkowych aż lekarz potwierdzi nam płeć... Choć szczerze mówiąc sam nie może się doczekać zakupu wózka i innych gadżetów dla maluszka [emoji4]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Kunalesna a czy przypadkiem nie jest tak ze jeśli masz pensję niższa niż minimalna krajowa to ZUS i tak wypłaca wysokości minimalnej? A może na becikowe się zalapiesz?

A mi cycki nie za bardzl urosły [emoji22] owszem są pełniejsze ale bez szału... mąż i tak się cieszy bo ma co pomiętosić [emoji6] i cały czas są gorące! I to tak dosłownie cieplejsze od reszty ciała!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kunalesna a czy przypadkiem nie jest tak ze jeśli masz pensję niższa niż minimalna krajowa to ZUS i tak wypłaca wysokości minimalnej? A może na becikowe się zalapiesz?

A mi cycki nie za bardzl urosły [emoji22] owszem są pełniejsze ale bez szału... mąż i tak się cieszy bo ma co pomiętosić [emoji6] i cały czas są gorące! I to tak dosłownie cieplejsze od reszty ciała!

Tez myslalam ze wyrownuje ale tak w moim przypadku nie jest. A becikowe to pewnie dostane akurat sie przyda

Dziewczyny jak ja sie dzisiaj wyjeba**m jak długa. Grałam balonem z siostrzeńcem i dywan na parkiecie sie poślizgnął i runęła jak długa. Na szczęście na bok na dupę i rękę ale kurde taka mam schize ze cos sie stało :( masaaakra jaki pech :(

reklama

Fakt gorące są [emoji16]
U mnie są pełniejsze może rozmiar większe [emoji3] i jędrne [emoji6] niech takie zostaną !!!!
Czasem mnie pieką [emoji95] [emoji91] [emoji95] [emoji91] [emoji95]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry