reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

A dlaczego akurat w Twoim przypadku zus nie wyrowna?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tego to juz mi nie tlumaczyli .. byli na tyle chamscy i opryskliwi ze mowilu ile chcieli. A ze ja tam sie naczekalam i juz ledwo dalam rade usiedziec bylo im na reke sie mnie pozbyc szybko. Wysle ojca z upowaznieniem moze cos sie dowie czemu nie wyrownaja

reklama
Kuna może wyślij do ZUS maila z pytaniem jak to wygląda w twojej sytuacji? Na pismo będą musieli zareagować a Tu będziesz miała odpowiedź pisemną!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak ja sie dzisiaj wyjeba**m jak długa. Grałam balonem z siostrzeńcem i dywan na parkiecie sie poślizgnął i runęła jak długa. Na szczęście na bok na dupę i rękę ale kurde taka mam schize ze cos sie stało :( masaaakra jaki pech :(
Napewno jest ok dobrze ze przodem nie upadlas moze dla spokoju umow sie do lekarza

Kosiniakowe, chyba dokładają do 1000 zl

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Kosiniakowe dostane bo juz sie dowiadywalam :) duzo osob sie na nie lapie. A czemu mi sie nalezy ? Gdyz nie mam prawa do macierzynskiego z tego tytulu ze bylam pracownikiem agencyjnym"agencja pracy tymczasowej" nie zatrudnionym przez firme . A jesli nie ma sie praw do macierzynskiego pozostaje kosiniakowe :) co mnie pociesza. Oprocz tego 500+ ktore dostaje w tym momencie nawet na pierwsze dziecko bo nie przekraczalismy dochodu wymaganego

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ja sie dzisiaj wyjeba**m jak długa. Grałam balonem z siostrzeńcem i dywan na parkiecie sie poślizgnął i runęła jak długa. Na szczęście na bok na dupę i rękę ale kurde taka mam schize ze cos sie stało :( masaaakra jaki pech :(
Napewno wszystko dobrze jest, jeśli Cię to martwi zapisz się do lekarza dla własnego spokoju [emoji16]

Ja dwa tygodnie temu jak jechałam autobusem to tak zachamował że przywaliłam głową, napęczniałym cycem, i nogą w barierki. Dobrze że bokiem i nic mi nie było [emoji4] głowa do góry a jak to nie da spać to rano zapisać się na kontrolę [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka a kiedy masz wizytę? Może dla spokoju IP? Żebyś sie nie stresowała? Który masz tydzień?

Ja czuje pukanie mała zaczęła dawać i sobie znać i tak od godziny jak mała rybka skubie mnie w brzuch hihi
Wspaniale ze czujesz ruchy :) moja to prawdziwa karate girl ale jak chce nagrac jak wybrzusza mi brzuch i robi pagorki to przestaje :D

Do góry