reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

A dlaczego akurat w Twoim przypadku zus nie wyrowna?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Tego to juz mi nie tlumaczyli .. byli na tyle chamscy i opryskliwi ze mowilu ile chcieli. A ze ja tam sie naczekalam i juz ledwo dalam rade usiedziec bylo im na reke sie mnie pozbyc szybko. Wysle ojca z upowaznieniem moze cos sie dowie czemu nie wyrownaja

reklama
Kuna może wyślij do ZUS maila z pytaniem jak to wygląda w twojej sytuacji? Na pismo będą musieli zareagować a Tu będziesz miała odpowiedź pisemną!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak ja sie dzisiaj wyjeba**m jak długa. Grałam balonem z siostrzeńcem i dywan na parkiecie sie poślizgnął i runęła jak długa. Na szczęście na bok na dupę i rękę ale kurde taka mam schize ze cos sie stało :( masaaakra jaki pech :(
Napewno jest ok dobrze ze przodem nie upadlas moze dla spokoju umow sie do lekarza

Kosiniakowe, chyba dokładają do 1000 zl

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Kosiniakowe dostane bo juz sie dowiadywalam :) duzo osob sie na nie lapie. A czemu mi sie nalezy ? Gdyz nie mam prawa do macierzynskiego z tego tytulu ze bylam pracownikiem agencyjnym"agencja pracy tymczasowej" nie zatrudnionym przez firme . A jesli nie ma sie praw do macierzynskiego pozostaje kosiniakowe :) co mnie pociesza. Oprocz tego 500+ ktore dostaje w tym momencie nawet na pierwsze dziecko bo nie przekraczalismy dochodu wymaganego

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak ja sie dzisiaj wyjeba**m jak długa. Grałam balonem z siostrzeńcem i dywan na parkiecie sie poślizgnął i runęła jak długa. Na szczęście na bok na dupę i rękę ale kurde taka mam schize ze cos sie stało :( masaaakra jaki pech :(
Napewno wszystko dobrze jest, jeśli Cię to martwi zapisz się do lekarza dla własnego spokoju [emoji16]

Ja dwa tygodnie temu jak jechałam autobusem to tak zachamował że przywaliłam głową, napęczniałym cycem, i nogą w barierki. Dobrze że bokiem i nic mi nie było [emoji4] głowa do góry a jak to nie da spać to rano zapisać się na kontrolę [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulka a kiedy masz wizytę? Może dla spokoju IP? Żebyś sie nie stresowała? Który masz tydzień?

Ja czuje pukanie mała zaczęła dawać i sobie znać i tak od godziny jak mała rybka skubie mnie w brzuch hihi
Wspaniale ze czujesz ruchy :) moja to prawdziwa karate girl ale jak chce nagrac jak wybrzusza mi brzuch i robi pagorki to przestaje :D

Do góry