reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Właśnie wróciłam z zakupów ! I jestem wściekła bo nie mogę dostać dla siebie kurtki zimowej :( tyle co ja sklepów odeszłam dzisiaj to naprawdę... aż mi palce u rak spuchły od tego biegania po sklepach. Kupiłam za to 4 body i niedrapki za całe 4£. :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pierwszej tak :) na aneksach ani slowa o zarobkach czy zmianie stawki
Proponuje w tej sprawie zadzwonić do PIP oni udzielają bezpłatnie porad prawnych. Na stronie PIP są numery telefonów udzielają też porad na miejscu. Myślę że tam powinni udzielić rzetelnych informacji czy tak być powinno

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulinarnie jestem w raju maz przywiozl mi czikery z mc donalds ktore uwielbiam do tego salatka z pomidorow i herbatka :) przynajmniej sie najadlam bo dzis apetyt mi nie dopisywal czasem jak za duzo mysle o przyszlosci i zaczynam pisac czarne scenariusze to ani jesc ani nic zrobic nie moge :(

Kulinarnie jestem w raju maz przywiozl mi czikery z mc donalds ktore uwielbiam do tego salatka z pomidorow i herbatka :) przynajmniej sie najadlam bo dzis apetyt mi nie dopisywal czasem jak za duzo mysle o przyszlosci i zaczynam pisac czarne scenariusze to ani jesc ani nic zrobic nie moge :(
mmmm też je lubię :) mnie po babce męczy zgaga i zaraz jakaś herbatka i nic więcej :/

ja też za dużo rozmyślam o przyszłości i ciężko jest cieszyć się daną chwilą...

w ogóle mała chyba zaczyna szaleć, bo dzisiaj czuję, jakby mnie ktoś podszczypywał od środka :D

masz umowę na nieokreślony? ciągnij z dziada ile wlezie, skoro tak kombinuje na niekorzyść ! nie cierpię czegoś takiego :/

Dostałam od mamy 2 staniki do karmienia, trochę jeden duży, ale wygodne, więc przygarnę przyda się :)
My mielismy umowy tygodniowki :(

Ja narazie musze znalezc normalny stanik na te moje kloce :D

reklama
My mielismy umowy tygodniowki :(

Ja narazie musze znalezc normalny stanik na te moje kloce :D
acha... to ciekawe, jak to w przypadku tygodniówek jest... może jakoś inaczej liczą? trzeba się rozeznać, żebyś miała spokojną głowę :)

mi piersi z 2 rozmiary podrosły, cała rodzina zauważyła :D , ale są stojące, fajne hehe, mogłyby takie pozostać ;)

Do góry