reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mowie do meza ze na chrzest jagodki zalozymy jej liliowa sukienke z koronki i bawelniana opaske z kwiatkiem na glowke i szatke po mnie...
Co na to maz ?
"O cudownie a jaka bedzie pogoda"

Mowie do meza ze na chrzest jagodki zalozymy jej liliowa sukienke z koronki i bawelniana opaske z kwiatkiem na glowke i szatke po mnie...
Co na to maz ?
"O cudownie a jaka bedzie pogoda"
hehehe :D

no chrzest super, że latem <3 ja już mam wizję ubranka na chrzciny :) trochę koszta imprezy mnie przerażają, nie wiem ile to będzie kosztowało w Trójmieście... no,ale pewnie większość rodziny nie przyjedzie 400 km... bo przenocować by musieli, a my no nie zafundujemy im noclegu, bo nie wiem ile to by nas wyszło... przyjadą rodzice, przyjadą chrzestni... i tyle chciałam jeszcze rodzeństwo mamy, bo blisko żyjemy :) no,ale nie wiem... nie chce się chyba tym zamartwiać już teraz :p

hehehe :D

no chrzest super, że latem <3 ja już mam wizję ubranka na chrzciny :) trochę koszta imprezy mnie przerażają, nie wiem ile to będzie kosztowało w Trójmieście... no,ale pewnie większość rodziny nie przyjedzie 400 km... bo przenocować by musieli, a my no nie zafundujemy im noclegu, bo nie wiem ile to by nas wyszło... przyjadą rodzice, przyjadą chrzestni... i tyle chciałam jeszcze rodzeństwo mamy, bo blisko żyjemy :) no,ale nie wiem... nie chce się chyba tym zamartwiać już teraz :p
U nas to po kosciele tylko kawa i ciasto . Goscie to rodzice ,chrzesni i dziadki :) kacper mial impreze w knajpie ale to byla inna sytuacja inna kasa i wogole :) jednak kameralnie tez bedzie fajnie

U nas to po kosciele tylko kawa i ciasto . Goscie to rodzice ,chrzesni i dziadki :) kacper mial impreze w knajpie ale to byla inna sytuacja inna kasa i wogole :) jednak kameralnie tez bedzie fajnie
No pewnie ☺️ My chcielibyśmy w knajpie, bo nawet jak 10 osób to za małe mieszkanko mamy na taki spęd ;)

Co do piersi,bo wcześniej pisaliście to moje cały czas są tkliwe. Raz bardziej,raz mniej. Czasami pieką mnie sutki. No i raczej nie lubie dotykania ich przez męża obecnie ;) zbyt bolesne to dla mnie

U mnie dzis 17+6 ruchów jeszcze nie czuje za bardzo.... jezu jak mnie stresuje ta ciąża dziewczyny :( mam dola na maksa :( z górka jakos miałam przeświadczenie ze musi byc dobrze ale ten rok nie należał do najlepszych dwa poronienia i teraz ten stres czy serduszko bije. Wykończę sie

reklama
U nas tyle ze rodzinka w większości mieszka do 40km. Sa ci z daleka ale pewnie i tak beda chcieli przynajmniej wujkowie poznac dzidzie bo w koncu pierwsze w ich rodzinie od p wiec przyjadą ale to gora 6-7 osob z daleka których sie gdzies da jakby sami nie chcieli sobie nic zapłacić bo u nas w salonie moga,u mojej mamy,taty czy brata tez salony wolne wiec miejsce jest[emoji3]
A duzo po planujecie chrzest? Ja myślę ze min 2-3miesiace szczegolnie ze mamy wesele+panienski/kawalerski w kwietniu,maju i komunie kuzynki P a do tego na 1 rocznice chcemy jechac nad morze to sie uzbiera duzo kosztow. Jeszcze koniecznie sesja dzidzia takiego kilkudniowego na pamiątkę. myslalam najwcześniej ze jakos w lipcu bo i tak pewnie początkiem kwietnia urodze. Jeszcze musze sie z P dogadać bo chcemy w 2 roznych miejscach to robic[emoji12] (minimum z 50 osob sie uzbiera i po1 sie nigdzie nie pomieszcza a po drugie kto by dla nich gotowal i obsługiwał).pewnie ceny zdecyduja. No i na pewno chce fotografa z naszego ślubu zeby byla ladna pamiatka[emoji3]

Ruchow u mnie zdecydowanie dalej brak,ale przyjda [emoji3]

Kulka jak ruchy czujesz juz jakies to przynajmniej to cie uspokaja,ze z dzidzia ok. Bedzie dobrze!

f2w3d5qpx684cya3.png

Do góry