reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Mowie do meza ze na chrzest jagodki zalozymy jej liliowa sukienke z koronki i bawelniana opaske z kwiatkiem na glowke i szatke po mnie...
Co na to maz ?
"O cudownie a jaka bedzie pogoda"

Mowie do meza ze na chrzest jagodki zalozymy jej liliowa sukienke z koronki i bawelniana opaske z kwiatkiem na glowke i szatke po mnie...
Co na to maz ?
"O cudownie a jaka bedzie pogoda"
hehehe :D

no chrzest super, że latem <3 ja już mam wizję ubranka na chrzciny :) trochę koszta imprezy mnie przerażają, nie wiem ile to będzie kosztowało w Trójmieście... no,ale pewnie większość rodziny nie przyjedzie 400 km... bo przenocować by musieli, a my no nie zafundujemy im noclegu, bo nie wiem ile to by nas wyszło... przyjadą rodzice, przyjadą chrzestni... i tyle chciałam jeszcze rodzeństwo mamy, bo blisko żyjemy :) no,ale nie wiem... nie chce się chyba tym zamartwiać już teraz :p

hehehe :D

no chrzest super, że latem <3 ja już mam wizję ubranka na chrzciny :) trochę koszta imprezy mnie przerażają, nie wiem ile to będzie kosztowało w Trójmieście... no,ale pewnie większość rodziny nie przyjedzie 400 km... bo przenocować by musieli, a my no nie zafundujemy im noclegu, bo nie wiem ile to by nas wyszło... przyjadą rodzice, przyjadą chrzestni... i tyle chciałam jeszcze rodzeństwo mamy, bo blisko żyjemy :) no,ale nie wiem... nie chce się chyba tym zamartwiać już teraz :p
U nas to po kosciele tylko kawa i ciasto . Goscie to rodzice ,chrzesni i dziadki :) kacper mial impreze w knajpie ale to byla inna sytuacja inna kasa i wogole :) jednak kameralnie tez bedzie fajnie

U nas to po kosciele tylko kawa i ciasto . Goscie to rodzice ,chrzesni i dziadki :) kacper mial impreze w knajpie ale to byla inna sytuacja inna kasa i wogole :) jednak kameralnie tez bedzie fajnie
No pewnie ☺️ My chcielibyśmy w knajpie, bo nawet jak 10 osób to za małe mieszkanko mamy na taki spęd ;)

Co do piersi,bo wcześniej pisaliście to moje cały czas są tkliwe. Raz bardziej,raz mniej. Czasami pieką mnie sutki. No i raczej nie lubie dotykania ich przez męża obecnie ;) zbyt bolesne to dla mnie

U mnie dzis 17+6 ruchów jeszcze nie czuje za bardzo.... jezu jak mnie stresuje ta ciąża dziewczyny :( mam dola na maksa :( z górka jakos miałam przeświadczenie ze musi byc dobrze ale ten rok nie należał do najlepszych dwa poronienia i teraz ten stres czy serduszko bije. Wykończę sie

reklama
U nas tyle ze rodzinka w większości mieszka do 40km. Sa ci z daleka ale pewnie i tak beda chcieli przynajmniej wujkowie poznac dzidzie bo w koncu pierwsze w ich rodzinie od p wiec przyjadą ale to gora 6-7 osob z daleka których sie gdzies da jakby sami nie chcieli sobie nic zapłacić bo u nas w salonie moga,u mojej mamy,taty czy brata tez salony wolne wiec miejsce jest[emoji3]
A duzo po planujecie chrzest? Ja myślę ze min 2-3miesiace szczegolnie ze mamy wesele+panienski/kawalerski w kwietniu,maju i komunie kuzynki P a do tego na 1 rocznice chcemy jechac nad morze to sie uzbiera duzo kosztow. Jeszcze koniecznie sesja dzidzia takiego kilkudniowego na pamiątkę. myslalam najwcześniej ze jakos w lipcu bo i tak pewnie początkiem kwietnia urodze. Jeszcze musze sie z P dogadać bo chcemy w 2 roznych miejscach to robic[emoji12] (minimum z 50 osob sie uzbiera i po1 sie nigdzie nie pomieszcza a po drugie kto by dla nich gotowal i obsługiwał).pewnie ceny zdecyduja. No i na pewno chce fotografa z naszego ślubu zeby byla ladna pamiatka[emoji3]

Ruchow u mnie zdecydowanie dalej brak,ale przyjda [emoji3]

Kulka jak ruchy czujesz juz jakies to przynajmniej to cie uspokaja,ze z dzidzia ok. Bedzie dobrze!

f2w3d5qpx684cya3.png

Do góry