reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Jestem tego samego zdania :)
Mnie ciekawi jak to będzie zwłaszcza ze to pierwsza ciąża. :) najbardziej mnie wzrusza jak dziecko kładą na piersi mamy :) a jak u Was partner/mąż będzie przy porodzie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ogolnie w ktoryms z odcinku Porodow wlasnie jest ze jakmama mowi ze tata ma wyjsc to wychodzi bez gadania, a jak mama blaga zeby zostal to zostaje i koniec :) a tak serio to moj chyba nie widzi innego rozwiazania i ja tez nie :)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Nic mi o zusie nie mowcie ja czekalam na pierwsza wyplate tyle ze dostalam za dwa miechy naraz. Teraz mam regularnie ale ....zarabialam 1400 zl a dostaje 700 bo takie skladki oplacal moj cudowny pracodawca slodko prawda ?
A jaka kwotę miałaś na umowie? Jeśli 1400 netto to podałabym pracodawcę do sądu.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

My kupujemy szary wózek, bo ja uwielbiam szarość i całe mieszkanie tez w szarości :p

Mój mąż będzie na porodówce,ale nie wiek czy przy partych juz,bo nie wie chyba czy to zniesie zobaczymy ;) najwyżej wyjdzie w trakcie. Ja na chwile obecna bym chciała żeby był,ale nie wiem co będzie w trakcie. No i zobaczymy czy cesarki nie będzie ;)

Ja pierwsza pensje dostałam od pracodawcy i reszta tez tak będzie. U nas jest około 70 pracowników. Ja mam pensje większa niż na umówie, bo na l4 100% i jest to suma z ostatnich 12 miesiącu łącznie z premiami, 13stka, jakimiś dodatkowymi na święta ;)

reklama
Odnośnie tych porodów, to ja takich rzeczy staram się nie oglądać żeby się nie rozkleic! Wczoraj słuchaliśmy muzyki to się poplakalam na piosence związanej z miastem aniołów! Misiek żeby mnie rozweselic puścił piosenkę fasolek ogórek, zaczął dla mnie tańczyć i śpiewać! [emoji23] Efekt tego był taki ze płakałam i śmiałam się jednocześnie i nie mogłam przestać a on śmiał się razem ze mną![emoji23]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry