reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No ja cos musze kupic bo w cos dziecko bede musiala ubrac[emoji1] bed jeszcze kopac za uniwersalymi[emoji1] pare sie na pewno uda wyszukac na poczatek.

Ja sie zastanawiam nad bebetto morino czy jakos tak. Oczywiście jaki nie kupie to uniwersalny kolorystycznir. Mecza mnie dodatki rudego albo czerwonego w wozku

f2w3d5qprvc74xw9.png

Też podobaja mi sie popielate wózki są uniwersalne, dodatkami mozna zrobic z niego wózek i dla chłopca i dziewczynki :)

Oj ja wole nie oglądać porodów bo sie zestresuje nerwus jestem ;)

Też podobaja mi sie popielate wózki są uniwersalne, dodatkami mozna zrobic z niego wózek i dla chłopca i dziewczynki :)

Oj ja wole nie oglądać porodów bo sie zestresuje nerwus jestem ;)

Jestem tego samego zdania :)
Mnie ciekawi jak to będzie zwłaszcza ze to pierwsza ciąża. :) najbardziej mnie wzrusza jak dziecko kładą na piersi mamy :) a jak u Was partner/mąż będzie przy porodzie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie to tez pierwsza ciąża :)
Ja planuje miec i położną i męża podczas porodu ale mąż raczej wyjdzie na koniec bo jego wrażliwość może tam nie byc wskazana ale zobaczymy... :)

Do góry