reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie z tym też ciężko! Mam młodsza siostrę która na razie dzieci nie planuje. Siostry cioteczne też bezdzietne. Koleżanek z małymi dziećmi nie mam żadnych! A w dalszej rodzinie to chyba nic nie zaproponują. Ale to z drugiej strony cala frajda! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie z tym też ciężko! Mam młodsza siostrę która na razie dzieci nie planuje. Siostry cioteczne też bezdzietne. Koleżanek z małymi dziećmi nie mam żadnych! A w dalszej rodzinie to chyba nic nie zaproponują. Ale to z drugiej strony cala frajda! [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie :) ja tez nie potrafię się powstrzymać w sklepie i muszę coś kupić małemu :) tylko kupuje na 3-6 mcy. [emoji39]taka nasza natura

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie moglabym miec od brata po chrześnicy wszystko ale ona raczej nie miala uniwersalnych ubranek. Jesli wyjdzie dziopka to sie zglosze a jak chlopak no to i tak lipa. Ale kolyske tala fajna kupilam dla malej i na pewno ja pożyczę teraz. Gondole+spacerówke tez oferuja ale ja takiej nie chce[emoji12] hehe no co zrobi jak zakochalam sie w tych takich zaokraglonych gondolach[emoji1] fotelik mieli bez isofixu a my chcemy koniecznie z wiec tez lipka.

f2w3d5qprvc74xw9.png

A ja kurde polazilam po sklepach przed chwila trochę w poszukiwaniu pajacykow bo chciałam troszke kupic to widzialam tylko albo tupowo dla dziopki albo np takie granaty ciemne czy takie niby marynarskie to jak dla chlopaka tylko i wrocilam z pustymi rekami

f2w3d5qprvc74xw9.png

Właśnie ja tez bym mogła mieć po chrześnicy, ale póki co nie wiem co tam sie kryje. A poza tym juz trochę czasu minęło i pewnie sie pozbyli większości ubranek.
Znam ten ból, tez ostatnio szukałam uniwersalnych ciuszków ale niestety wszystko kojarzyło sie z płcią wiec póki co cierpliwie czekam.
A macie już typy wózków jakie chcecie?

Ja też muszę wszystko kupić dla chłopaka. Po córce zostały mi ciuszki i wózek w kolorze lila. Całą resztę gratów i akcesoriów muszę kupić. No chyba w środę okaże się że jednak będzie dziewuszka.

Właśnie ja tez bym mogła mieć po chrześnicy, ale póki co nie wiem co tam sie kryje. A poza tym juz trochę czasu minęło i pewnie sie pozbyli większości ubranek.
Znam ten ból, tez ostatnio szukałam uniwersalnych ciuszków ale niestety wszystko kojarzyło sie z płcią wiec póki co cierpliwie czekam.
A macie już typy wózków jakie chcecie?

Ja nam Roan bass na oku [emoji1]

1477136480-vg5yoh.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry