reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Super ze ktoś z takim samym terminem Płeć Ci już znana jest? Jeżeli powtarzam jakieś pytania to wybaczcie ale widząc ponad 900 stron to cieżko mi wszystko przeczytać.

reklama
Agnieszkaala właśnie tego nie wiem czy mowila mu cos czy nie...jak nie to glupia jest,a jak mowila i nie dziala to bym go z domu wywalila(to jej mieszkanie tak na prawde bo po mamie).

Jolka odpoczywaj! I trzymamy kciuki. Slub o ktorej?

Kunalesna ja ostatnio za 3 tabletki jakies dowcipne zaplavilam 45 zl....

Ewciiik a kiedy jakies usg gdzie sie mozesz dowiedziec kto sie tam chowa?ja tez termin 30.03 i pierwsze bobo wiec licze na pozniej,ale mam nadzieje ze 2.04 bede juz po[emoji1][emoji1][emoji1](oby nie 1.04).
A ty masz juz dzieci? Opowiedz cos o sobie

f2w3d5qpk3cwdg12.png

U mnie tez pierwsze dziecko wiec tak czekam z niecierpliwością kto sie tam kryje. Na pierwszych prenatalnych lekarz zasugerował dziewczynkę, a na wizycie 14 października mój lekarz zasugerował chłopca jednak cieżko to przewidzieć bo dzidzia nóżka zasłoniła. Kolejne USG 4 listopada wiec czekamy

Jola odpoczywaj, na ślubie będziesz spokojniejsza [emoji106] [emoji106] [emoji106]
Mi znowu dziś jakieś łubudu pod pępkiem się dzieje chyba to dzidziek bo jakieś to nie bąkowe [emoji12] mechaniczne takie... Chyba
Kuna a ten koper na bąki to w jakiej jest wersji bo ja w ogóle w temacie nie jestem [emoji16] będą po nim bąki? Bo ja nagazowana chodzę jak balonik [emoji14]

Dziś w rosmanie nie mogłam się powstrzymać i kupiłam pierwszą rzecz skarpety z lwami [emoji16] [emoji16] [emoji16]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Nie. Moja dr nie zgodziła się żebym wyszła. Cofnęli wypis. Jutro o 7 rano mnie wypuszcza. Jeszcze będę mieć dziś usg, wieczorem kroplówkę i jutro przed wyjściem jeszcze jedną.
Jolka to ma byc Twoj ślub?
Mimo wszystko lepiej ze lekarka ma Cie na oku. Wyjscie za wczesnie moglo by spowodowac ze i tak bys musiala wrocic do szpitala a tak to Cie przebadaja... dobrze ze masz lekarke ktorej nie jestes obojetna.

Ja wlasnie po wizycie.
Szyjka mi sie skrocila przez 2 tyg cos miedzy 6-3 mm ale jest zamknieta szczelnie z obu stron. Powiedzial że nie jest jeszcze źle ale magnez mam brac 3x dziennie a nie 1x a nospe jak tylko sie stawia macica. Macica nie ma mi sie stawiac w ogole, to trzeba wyciszyc -by szyjka sie nie skracala.

Jedno wyjscie do apteki po sprey do noska i vick vaporub dla malego i 50 zl :/ masakra. Az sie musialam pocieszyc i nakupowac kolorowych skarpet ha ha. Swoja droga musze w tygodniu rozejrzec sie za stanikami bo za male ( miesiac temu kupilam) teraz pora na rozmiar E i za majtkami bo tez juz cisnie guma :D
Ja ide w tym tygodniu, tzn jesli zus sie zlituje i wysle wyplate bo teraz zyje z mezowej ;) tylko u mnie juz F :(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

U mnie tez pierwsze dziecko wiec tak czekam z niecierpliwością kto sie tam kryje. Na pierwszych prenatalnych lekarz zasugerował dziewczynkę, a na wizycie 14 października mój lekarz zasugerował chłopca jednak cieżko to przewidzieć bo dzidzia nóżka zasłoniła. Kolejne USG 4 listopada wiec czekamy
Witaj ewciiik, to na wizyte bedziemy czekac razem bo ja 3 listopada ale po drodze jeszcze prenatalne;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry