reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Pamietacie jak mowilam o znajomej i jej sytuacji z mezem ze on nic kompletnie nie robi w domu,zakupow przy dziecku? Czujecie ze pracuja po2 str ulicy i zaczynaja prace o tej samej h,dziecko razem z wozkiem wioza kawal drogi od pracy do zlobka i on ja i dziecko zostawia i jedzie do pracy a ona jak zostawi dziecko to drepta do swojej na nogach??? Nie poczeka na nia...i po pracy(tez kończą o tej samej) ona jedzie z kol z pracy do zlobka, bo kol mieszka obok żłobka i zabiera core i autobusrm buja sie do domu z nia i tym wozkiem tez kawal drogi w sumie a on sobie jedzie do domu autem? A jak nie bylo 2 dni tej kol co ja wozi tam to prosila go zeby razem pojechali po dzidcko to nie bo nie...i ona poszla grzecznie sama wychodzac wczesniej z pracy bo z pod pracy do zlobka nie ma autobusu.... Sam dziecka tez nie odbierze ani nie zawiezie bo nie poradzi sobie z ubraniem/rozebraniem..
Dziecko ma ponad rok..

f2w3d5qptsjypkw2.png
Co!!!!! no chyba skecz..przepraszam ze zapytam ale on chcial dzidziusia?..szkoda mi jej bo pewnie czuje sie zmeczona, rozzalona i zagubiona, a on krol na tronie przepraszam to moje zdanie...

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Hej dziewczyny. Leżę sobie w szpitalu i zastanawiam się czy mnie wypuszcza na ślub...czekam na moją doktorke żeby mi powiedziała jak badania krwi wyszły. Zrobili mi wczoraj usg i zastanawiają się o co chodzi z tym lozyskiem. Faktycznie jest trochę dziwne ale ponoć taka może w być jego budowa. Jednak skurcze były. Może ze spadku magnezu...okaze sie
Pisz prosze jak u Cb, martwiny sie:*

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Emilja chcial dzecko.ona w ogole 1 poronila. Teraz nie dziwię sie jej ze mowi ze jedno jej wystarczy...zreszta raczej w jej stanie jesli nawet zajdzie w ciaze to jej nie utrzyma.

f2w3d5qpk3cwdg12.png

Jolka kurczę to mialas przeżycia! Daj znać co Twoja lekarka powiedziała i jak się czujesz. Trzymaj sie!

Paulyna super, ze na wizycie ok. I gratuluje córeczki.

MamaNS my dajemy drugie imiona ale po swoich dziadkach i to zmarłych. To co piszesz o swojej koleżance i jej mężu nie mieści mi się w głowie. Pomijając meza-ojca gnoja ale dlaczego ta koleżanka na to wszystko się zgadza? Nie dość że robi wszystko w domu, sama ma na głowie dziecko, pracuje, on ma ją i jej prośby w dupie to czemu to nie oleje albo chociaż się postawi?

Zdrówka dla chorujących.

Wy tu o zaparciach i gazach a ja mam problem odwrotny. Z nerwów przez to zapalenie pęcherza mam biegunkę. Wizyta we wtorek i liczę że będzie lepiej.

reklama
Do góry