agnieszkaala
Fanka BB :)
Jolka nic się nie martw. Odpoczywaj a jutro wyjdziesz! Na ślub zdążysz! Pogłaskać dzidzie i głowa do góry!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Odpoczywaj wszystko bedzie dobrze :*Nie. Moja dr nie zgodziła się żebym wyszła. Cofnęli wypis. Jutro o 7 rano mnie wypuszcza. Jeszcze będę mieć dziś usg, wieczorem kroplówkę i jutro przed wyjściem jeszcze jedną.
Dobrze ze wogole zauwazyli bo z nasza sluzba zdrowia to jest jak jest...Jola odpoczywaj. Lekarze wiedzą co robią. Tylko dziwne że dopiero teraz zobczyli ze coś nie tak z tym łozyskiem.
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Witaj ewciiik! Ja też mam termin na 30 [emoji5]Hej odnalazłam wątek główny wiec sie pięknie witam z wszystkimi Mój termin porodu to 30 marca 2017, póki co płeć dziecka nieznana