reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

powiedzcie jeszcze mamuśki trochę intymne pytanie,ale czy spuchly wam wargi sromowe w ciąży?
nie zauważyłam
U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/
niektórzy faceci tak mają, wyleczcie grzybka i idź z mężem na wizytę może gin mu uświadomi że o ile ciąża nie jest zagrożona to nic dziecku podczas seksu nie zaszkodzi

reklama
Dzoaska a na stojaco probowaliscie?[emoji12]

f2w3d5qprlh5l1ep.png

U mnie brak ochoty na seks,tzn o ile w dzień o nim myślę to wieczorem całą ochota mija wraz ze zmęczeniem....też muszę się zmobilizować wieczorem ale mam też kompleks właśnie przez te wargi[emoji17]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę w pracy jeszcze trochę do końca grudnia...już nie mogę się doczekać stycznia jak beztrosko będę chodzić po zakupy dla małej z córeczka [emoji17][emoji17]na spokojnie,bez spinki,bo wiadomo teraz jeszcze za wcześnie...poza tym praca dom praca dom potem będę się tym bardziej cieszyć już "na wolnym "[emoji4]eh jeszcze trochę ,czas szybko leci [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

hahaaha :)
Paulyna jak uszak się sprawuje ??
uszak cudo <3 najwygodniejszy fotel w jakim siedziałam :D będę w nim dzidziula karmić :D

U nas seksu nie ma :p Mężu chyba też się boi krzywdę dzidzi zrobić :p No, ale ja też jestem średnio dyspozycyjna chyba przez ból przepukliny, nie mam zwyczajnie chęci :(

Dzoaśka to widzę, że też masz 2metrowca :p mój 206 hehe na stojąco wyzwanie :p

Ja mam normalne wargi, nie zauważyłam zmian, ale może jeszcze wszystko przede mną. Koleżanka mi opowiadała, jaką bułę miała :D

reklama
uszak cudo <3 najwygodniejszy fotel w jakim siedziałam :D będę w nim dzidziula karmić :D

U nas seksu nie ma[emoji14]Mężu chyba też się boi krzywdę dzidzi zrobić[emoji14]No, ale ja też jestem średnio dyspozycyjna chyba przez ból przepukliny, nie mam zwyczajnie chęci :(

Dzoaśka to widzę, że też masz 2metrowca[emoji14]mój 206 hehe na stojąco wyzwanie[emoji14]
Ja mam normalne wargi, nie zauważyłam zmian, ale może jeszcze wszystko przede mną. Koleżanka mi opowiadała, jaką bułę miała :D
Buła [emoji16] hehe w sumie wolę teraz swoją bułę jak na silikonie [emoji39]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry