reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

powiedzcie jeszcze mamuśki trochę intymne pytanie,ale czy spuchly wam wargi sromowe w ciąży?
nie zauważyłam
U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/
niektórzy faceci tak mają, wyleczcie grzybka i idź z mężem na wizytę może gin mu uświadomi że o ile ciąża nie jest zagrożona to nic dziecku podczas seksu nie zaszkodzi

reklama
Dzoaska a na stojaco probowaliscie?[emoji12]

f2w3d5qprlh5l1ep.png

U mnie brak ochoty na seks,tzn o ile w dzień o nim myślę to wieczorem całą ochota mija wraz ze zmęczeniem....też muszę się zmobilizować wieczorem ale mam też kompleks właśnie przez te wargi[emoji17]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja siedzę w pracy jeszcze trochę do końca grudnia...już nie mogę się doczekać stycznia jak beztrosko będę chodzić po zakupy dla małej z córeczka [emoji17][emoji17]na spokojnie,bez spinki,bo wiadomo teraz jeszcze za wcześnie...poza tym praca dom praca dom potem będę się tym bardziej cieszyć już "na wolnym "[emoji4]eh jeszcze trochę ,czas szybko leci [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

hahaaha :)
Paulyna jak uszak się sprawuje ??
uszak cudo <3 najwygodniejszy fotel w jakim siedziałam :D będę w nim dzidziula karmić :D

U nas seksu nie ma :p Mężu chyba też się boi krzywdę dzidzi zrobić :p No, ale ja też jestem średnio dyspozycyjna chyba przez ból przepukliny, nie mam zwyczajnie chęci :(

Dzoaśka to widzę, że też masz 2metrowca :p mój 206 hehe na stojąco wyzwanie :p

Ja mam normalne wargi, nie zauważyłam zmian, ale może jeszcze wszystko przede mną. Koleżanka mi opowiadała, jaką bułę miała :D

reklama
uszak cudo <3 najwygodniejszy fotel w jakim siedziałam :D będę w nim dzidziula karmić :D

U nas seksu nie ma[emoji14]Mężu chyba też się boi krzywdę dzidzi zrobić[emoji14]No, ale ja też jestem średnio dyspozycyjna chyba przez ból przepukliny, nie mam zwyczajnie chęci :(

Dzoaśka to widzę, że też masz 2metrowca[emoji14]mój 206 hehe na stojąco wyzwanie[emoji14]
Ja mam normalne wargi, nie zauważyłam zmian, ale może jeszcze wszystko przede mną. Koleżanka mi opowiadała, jaką bułę miała :D
Buła [emoji16] hehe w sumie wolę teraz swoją bułę jak na silikonie [emoji39]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry