reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Czyli to Wy wyrobiłyście normę dziewczynek, cwaniary. Wszystko jasne. Ja mam synka i drugi w drodze. Mam też 3 bliskie koleżanki z podobnym terminem porodu, co ja. U jednej to będzie pierwsze dziecko-synek. Druga ma już synka i drugi w drodze. Trzecia ma już dwóch synów i...trzeci w drodze.

reklama
Czyli to Wy wyrobiłyście normę dziewczynek, cwaniary. Wszystko jasne. Ja mam synka i drugi w drodze. Mam też 3 bliskie koleżanki z podobnym terminem porodu, co ja. U jednej to będzie pierwsze dziecko-synek. Druga ma już synka i drugi w drodze. Trzecia ma już dwóch synów i...trzeci w drodze.
hahaaha :)
Paulyna jak uszak się sprawuje ??

Dziewczynki czy Was też tak ciągnie do słodkiego ??ha rozumiem,że noszę pod sercem panienke,w 1 ciąży że słodkościami miałam to samo,ale żeby tak przez cały dzień nie opuszczała ochota na słodkości...ehh

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

1476860585775.jpg

U mnie 20/21tc i wielki brzucho,w 1 ciąży też szybko miałam duży brzusio[emoji7]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476860585775.jpg
    1476860585775.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 179
nela0506! pisze:
Dziewczynki czy Was też tak ciągnie do słodkiego ??ha rozumiem,że noszę pod sercem panienke,w 1 ciąży że słodkościami miałam to samo,ale żeby tak przez cały dzień nie opuszczała ochota na słodkości...ehh
Ciągnie;) Co prawda u mnie (podobno) chłopak, ale od jakiegoś czasu muszę codziennie coś słodkiego chrupnąć. W pierwszym trymestrze za to było totalnie na odwrót - wszystko, co słodkie mogło nie istnieć :D

Paulyna jeszcze dttg jest nazwa i innej juz nie znam.

Bierzcie bierzcie dziewczynki a mi zostawcie chlopaka[emoji1]

Nela za ciemna podłoga i niewiele widac[emoji1]
Ciekawe czy sie sprawdzi u mnie ze chlopak dodaje urody bo całkiem przyjemne mam odbicie w lustrze[emoji1][emoji1] w1 try nie moglam na sb patrzec a teraz nawet nawet[emoji23]

f2w3d5qprlh5l1ep.png

reklama
Do góry