reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Czyli to Wy wyrobiłyście normę dziewczynek, cwaniary. Wszystko jasne. Ja mam synka i drugi w drodze. Mam też 3 bliskie koleżanki z podobnym terminem porodu, co ja. U jednej to będzie pierwsze dziecko-synek. Druga ma już synka i drugi w drodze. Trzecia ma już dwóch synów i...trzeci w drodze.

reklama
Czyli to Wy wyrobiłyście normę dziewczynek, cwaniary. Wszystko jasne. Ja mam synka i drugi w drodze. Mam też 3 bliskie koleżanki z podobnym terminem porodu, co ja. U jednej to będzie pierwsze dziecko-synek. Druga ma już synka i drugi w drodze. Trzecia ma już dwóch synów i...trzeci w drodze.
hahaaha :)
Paulyna jak uszak się sprawuje ??

Dziewczynki czy Was też tak ciągnie do słodkiego ??ha rozumiem,że noszę pod sercem panienke,w 1 ciąży że słodkościami miałam to samo,ale żeby tak przez cały dzień nie opuszczała ochota na słodkości...ehh

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

1476860585775.jpg

U mnie 20/21tc i wielki brzucho,w 1 ciąży też szybko miałam duży brzusio[emoji7]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476860585775.jpg
    1476860585775.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 173
nela0506! pisze:
Dziewczynki czy Was też tak ciągnie do słodkiego ??ha rozumiem,że noszę pod sercem panienke,w 1 ciąży że słodkościami miałam to samo,ale żeby tak przez cały dzień nie opuszczała ochota na słodkości...ehh
Ciągnie;) Co prawda u mnie (podobno) chłopak, ale od jakiegoś czasu muszę codziennie coś słodkiego chrupnąć. W pierwszym trymestrze za to było totalnie na odwrót - wszystko, co słodkie mogło nie istnieć :D

Paulyna jeszcze dttg jest nazwa i innej juz nie znam.

Bierzcie bierzcie dziewczynki a mi zostawcie chlopaka[emoji1]

Nela za ciemna podłoga i niewiele widac[emoji1]
Ciekawe czy sie sprawdzi u mnie ze chlopak dodaje urody bo całkiem przyjemne mam odbicie w lustrze[emoji1][emoji1] w1 try nie moglam na sb patrzec a teraz nawet nawet[emoji23]

f2w3d5qprlh5l1ep.png

reklama
Do góry