reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Buła [emoji16] hehe w sumie wolę teraz swoją bułę jak na silikonie [emoji39]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
hehe może to normalnie jest ukrwienie się zwiększa i unerwienie i robi się buła :D
muszę się mojej przyjrzeć, ale chyba zmian nie zauważyłam, a może źle się przygladałam :p

reklama
Wiecie co ja to chyba głupia:baffled: jestem bo... Boję się że poczuję ruchy. Tzn nie wiem jak to jest i boję się że odbiorę je jako coś złego. Że coś się tam niedobrego dzieje. Zwłaszcza że od krwotoku non stop latam do kibla i sprawdzam, czy nie ma krwi a tam poprostu jest śluz. Jestem strachliwym wróżem własnych majt.:(

Skoro miałaś wcześniej krwotok to nic dziwnego, że sprawdzasz... ja nie miałam, ale też jak poczuję mokro to się niepokoję, a to po prostu śluz, którego jest więcej... teraz mam wrażenie, że może też jakiegoś grzybka mam, bo zmienił kolor już nie jest taki mleczny i jest bardziej gęsty :/
Jutro mam wizytę i się boję, ale z kolei tego że dalej nie czuje ruchów, że brzuch nie rośnie i w ogóle taki niepokój :(

Skoro miałaś wcześniej krwotok to nic dziwnego, że sprawdzasz... ja nie miałam, ale też jak poczuję mokro to się niepokoję, a to po prostu śluz, którego jest więcej... teraz mam wrażenie, że może też jakiegoś grzybka mam, bo zmienił kolor już nie jest taki mleczny i jest bardziej gęsty :/
Jutro mam wizytę i się boję, ale z kolei tego że dalej nie czuje ruchów, że brzuch nie rośnie i w ogóle taki niepokój :(
Chyba niepokój zostanie z nami do marca. Też mam mały brzuch i niby to normalne. A łożysko masz na przodzie? Ja tak mam

Dzoaśka ja krwawiłam i plamiłam 5yyg gdzieś do 11tc i do tej pory zawsze z niepokojem na papier spoglądam. W dodatku często mi krew z nosa idzie, wyrzucam papier, wstaje po sikaniu i ta sekunda paniki "o nie znowu" ;) Ale nie bój się o ruchy, to nie są żadne skurcze ani nic co mogłoby Cię zaniepokoić. Prędzej pomylisz je z ruchami jelit niż z jakimś niepokojącym objawem czy bólem. Łożysko mam z przodu i pierwsze ruchy (takie naprawdę pojedyncze) zaczęłam czuć po skończonym 20 tc. Od tej pory są bardziej regularne i częstsze (zaczynam dziś 22tc).

Dzoaśka ja krwawiłam i plamiłam 5yyg gdzieś do 11tc i do tej pory zawsze z niepokojem na papier spoglądam. W dodatku często mi krew z nosa idzie, wyrzucam papier, wstaje po sikaniu i ta sekunda paniki "o nie znowu" ;) Ale nie bój się o ruchy, to nie są żadne skurcze ani nic co mogłoby Cię zaniepokoić. Prędzej pomylisz je z ruchami jelit niż z jakimś niepokojącym objawem czy bólem. Łożysko mam z przodu i pierwsze ruchy (takie naprawdę pojedyncze) zaczęłam czuć po skończonym 20 tc. Od tej pory są bardziej regularne i częstsze (zaczynam dziś 22tc).
Dziękuję za słowa otuchy [emoji8]

Moja dziewuszka to chyba karate cwiczy bo kopie i kopie ... dziwilam sie ze kolo 17-18 tydz teraz w 19 z paroma dniami to czuje wszystko bardzo wyraznie czasem jak leze wieczorem maz i syn sobie patrza jak sie brzuch delikatnie w niektorych miejscach wybrzusza. Z synem dlugo czekalam na ruchy ... nie wiem z czego to wynika ze teraz mialam szczuplejszy brzuch niz z mlodym czy poprostu przy kolejnej ciazy to szybciej

reklama
Ja to mogę się zamienić na męża bo mój to by 3 razy dziennie się seksil a ja w ogóle nie mam ochoty. Po pierwsze posuche mam jak na pustyni a po drugie przy tej suchocie odczuwam ból. Do tego dochodzi zmęczenie, często wieczorem brzuch ciągnie albo głowa boli. Stary chodzi i się focha jak małe dziecko bo mi się nie chce.

Paulyna zobaczysz jutro że wszystko z dzidziulem ok.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Do góry