reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja to mogę się zamienić na męża bo mój to by 3 razy dziennie się seksil a ja w ogóle nie mam ochoty. Po pierwsze posuche mam jak na pustyni a po drugie przy tej suchocie odczuwam ból. Do tego dochodzi zmęczenie, często wieczorem brzuch ciągnie albo głowa boli. Stary chodzi i się focha jak małe dziecko bo mi się nie chce.

Paulyna zobaczysz jutro że wszystko z dzidziulem ok.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
U mnie też jest foch [emoji3] a ta mina bezcenna

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Akaata hehe ja bym chciała żeby mój sie częściej do mnie dobierał :p Nie dogodzisz kobiecie jak widać :D
Mam nadzieje,ze po jutrzejsza wizycie będę spokojniejsza :) wczoraj juz bardzo skołowana byłam...

Zaczęłam sie powoli pakować na wyjazd do rodziców. Może jakieś buty sobie tak kupie,brakuje mi eleganckich czarnych botków. No,a 6 mamy te chrzciny i cała stylowka jest,ale średnio z butami ;)

U mnie też jest foch [emoji3] a ta mina bezcenna

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Moj to rozumie a nawet go przygotowalam ze moze zdarzyc sie i tak ze nic z tego do rozwiazania nie bedzie :) mi tez sie nie chce libido do dupy ale juz czasem sobie wmowie ze chce ale to predzej w dzien niz jak juz sie walne do wyra :D

Butow nigdy dosc chociaz ja to w tej kwerstii jestem minimalistka .. jedne trampki,jedne botki na obcasie,trampki zimowe z korzuchem i szpilki chyba gdzies sa jakies kozaki a tak to tyle ... za to torebek nie wiem ile mam ale za duzo :Di kosmetykow do malowania tez ... czasem az chowam sama przed soba bo ich ilosc mnie przerasta

Dziewczyny, a jak z seksem u was? U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/ wcześniej kochaliśmy się ciągle, a od tygodnia nic. I powiedział mi, że on nie może tego robić bo tam jest dziecko, poza tym zaraził się ode mnie grzybkiem i już całkiem nie ma ochoty :/
Boję się, że nasza bliskość umarła...w ogóle jakoś czułości żadnych u nas nie ma ostatnio :(
u mnie ja jakoś czuję już dyskomfort, czuję, taki jakby balon w brzuszku, który po pierwsze zmniejsza mi odczuwanie przyjemności (brak orgazmu) a po drugie wiele pozycji mi już nie pasuje bo mam wrażenie, że macica jest uciskana :(

reklama
A ja siedzę w pracy jeszcze trochę do końca grudnia...już nie mogę się doczekać stycznia jak beztrosko będę chodzić po zakupy dla małej z córeczka [emoji17][emoji17]na spokojnie,bez spinki,bo wiadomo teraz jeszcze za wcześnie...poza tym praca dom praca dom potem będę się tym bardziej cieszyć już "na wolnym "[emoji4]eh jeszcze trochę ,czas szybko leci [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
to razem czekamy - byle do świąt :)
Wiecie co ja to chyba głupia:baffled: jestem bo... Boję się że poczuję ruchy. Tzn nie wiem jak to jest i boję się że odbiorę je jako coś złego. Że coś się tam niedobrego dzieje. Zwłaszcza że od krwotoku non stop latam do kibla i sprawdzam, czy nie ma krwi a tam poprostu jest śluz. Jestem strachliwym wróżem własnych majt.:(

przepraszam, ale to zdanie jest prześmieszne. Ps. ja nie miałam krwawienia a do pewnego momentu zakładałam tylko jasną bieliznę by zobaczyć w razie jakiejś krwi....

Do góry