reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja to mogę się zamienić na męża bo mój to by 3 razy dziennie się seksil a ja w ogóle nie mam ochoty. Po pierwsze posuche mam jak na pustyni a po drugie przy tej suchocie odczuwam ból. Do tego dochodzi zmęczenie, często wieczorem brzuch ciągnie albo głowa boli. Stary chodzi i się focha jak małe dziecko bo mi się nie chce.

Paulyna zobaczysz jutro że wszystko z dzidziulem ok.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
U mnie też jest foch [emoji3] a ta mina bezcenna

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Akaata hehe ja bym chciała żeby mój sie częściej do mnie dobierał :p Nie dogodzisz kobiecie jak widać :D
Mam nadzieje,ze po jutrzejsza wizycie będę spokojniejsza :) wczoraj juz bardzo skołowana byłam...

Zaczęłam sie powoli pakować na wyjazd do rodziców. Może jakieś buty sobie tak kupie,brakuje mi eleganckich czarnych botków. No,a 6 mamy te chrzciny i cała stylowka jest,ale średnio z butami ;)

U mnie też jest foch [emoji3] a ta mina bezcenna

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Moj to rozumie a nawet go przygotowalam ze moze zdarzyc sie i tak ze nic z tego do rozwiazania nie bedzie :) mi tez sie nie chce libido do dupy ale juz czasem sobie wmowie ze chce ale to predzej w dzien niz jak juz sie walne do wyra :D

Butow nigdy dosc chociaz ja to w tej kwerstii jestem minimalistka .. jedne trampki,jedne botki na obcasie,trampki zimowe z korzuchem i szpilki chyba gdzies sa jakies kozaki a tak to tyle ... za to torebek nie wiem ile mam ale za duzo :Di kosmetykow do malowania tez ... czasem az chowam sama przed soba bo ich ilosc mnie przerasta

Dziewczyny, a jak z seksem u was? U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/ wcześniej kochaliśmy się ciągle, a od tygodnia nic. I powiedział mi, że on nie może tego robić bo tam jest dziecko, poza tym zaraził się ode mnie grzybkiem i już całkiem nie ma ochoty :/
Boję się, że nasza bliskość umarła...w ogóle jakoś czułości żadnych u nas nie ma ostatnio :(
u mnie ja jakoś czuję już dyskomfort, czuję, taki jakby balon w brzuszku, który po pierwsze zmniejsza mi odczuwanie przyjemności (brak orgazmu) a po drugie wiele pozycji mi już nie pasuje bo mam wrażenie, że macica jest uciskana :(

reklama
A ja siedzę w pracy jeszcze trochę do końca grudnia...już nie mogę się doczekać stycznia jak beztrosko będę chodzić po zakupy dla małej z córeczka [emoji17][emoji17]na spokojnie,bez spinki,bo wiadomo teraz jeszcze za wcześnie...poza tym praca dom praca dom potem będę się tym bardziej cieszyć już "na wolnym "[emoji4]eh jeszcze trochę ,czas szybko leci [emoji4]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
to razem czekamy - byle do świąt :)
Wiecie co ja to chyba głupia:baffled: jestem bo... Boję się że poczuję ruchy. Tzn nie wiem jak to jest i boję się że odbiorę je jako coś złego. Że coś się tam niedobrego dzieje. Zwłaszcza że od krwotoku non stop latam do kibla i sprawdzam, czy nie ma krwi a tam poprostu jest śluz. Jestem strachliwym wróżem własnych majt.:(

przepraszam, ale to zdanie jest prześmieszne. Ps. ja nie miałam krwawienia a do pewnego momentu zakładałam tylko jasną bieliznę by zobaczyć w razie jakiejś krwi....

Do góry