reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Dla mnie tez niech dziewczynka zostanie w przydziale

Mnie dziś głowa rypie :( ale dopiero wstaje,wcześniej nie mogę sie dobudzić niż 9... masakra.

MamaNS dzięki sprawdzę i ta nazwę :)

Mnie tez ciągnie do słodkiego,ale tez do kwaśnego ;) raz tak raz siak.

reklama
A powiedzcie jeszcze mamuśki trochę intymne pytanie,ale czy spuchly wam wargi sromowe w ciąży?ja chwilami czuję się jakbym miała małego siusiorka między nogami ,no generalnie miałam zawsze trochę większe i wystające (tak mi się wydaje )ale w ciąży to już odlot [emoji13]

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

A powiedzcie jeszcze mamuśki trochę intymne pytanie,ale czy spuchly wam wargi sromowe w ciąży?ja chwilami czuję się jakbym miała małego siusiorka między nogami ,no generalnie miałam zawsze trochę większe i wystające (tak mi się wydaje )ale w ciąży to już odlot [emoji13]

Ja mam nabrzmiałe [emoji5]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

też mam bardzo pełne - nie podobają mi się :(

W sumie to ja mogę odstąpić dziewczynę bo już jedną jest wiec chłopak by mógł być ale czuje że raczej dziewczyna będzie.

Uroda mi się też nie zmieniła wiec dużo osób obstawiam chłopaka bo mówią że dziewczyny odbierają matkom urodę. Niestety z Ola w ciazy też nic się nie zmieniłam urodowo.

Słodycze ostatnio pożeram a wcześniej nie mogłam na nie patrzeć. Teraz chyba nadrabiam [emoji55]

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, a jak z seksem u was? U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/ wcześniej kochaliśmy się ciągle, a od tygodnia nic. I powiedział mi, że on nie może tego robić bo tam jest dziecko, poza tym zaraził się ode mnie grzybkiem i już całkiem nie ma ochoty :/
Boję się, że nasza bliskość umarła...w ogóle jakoś czułości żadnych u nas nie ma ostatnio :(

Nela ja raczej mam normalne. Nie zauwazylam roznicy.

Jola u mnie bardzo dobrze mimo tego że codziennie mnie cos tam zaboli i on wie o tym i z brzucholem duzo gada.

f2w3d5qprlh5l1ep.png

reklama
Dziewczyny, a jak z seksem u was? U mnie odkąd mówię o ruchach dziecka i o tym, że brzuch mnie czasami boli itp to mąż nie chce mnie tknąć :/ wcześniej kochaliśmy się ciągle, a od tygodnia nic. I powiedział mi, że on nie może tego robić bo tam jest dziecko, poza tym zaraził się ode mnie grzybkiem i już całkiem nie ma ochoty :/
Boję się, że nasza bliskość umarła...w ogóle jakoś czułości żadnych u nas nie ma ostatnio :(
U mnie odwrotnie ja się boje, chłopak naciska. Miałam krwotok koło 8tyg potem plamienie. Wszystko w "budowie" mam dobrze od lekarza zielone światło. Ale strasznie się spinam i boli. Chłopak przestaje powoli to rozumieć, jest cierpliwy ale martwie się. Będę musiała się jakoś zmobilizowač [emoji3]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry