reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Ja chodze do tego samego od tzw malolaty wiec nie mialam porownania :) moj te rozne badania robi ma tez te rozne "bajeranckie" rzeczy usg 3d i to w cenie wizyty. Niestety przyjmuje tylko w swoim prywatnym gabinecie na kase chorych juz nie bo mu sie nie oplacalo. Ale fakt ze jest na kazde "pierdniecie" pacjentek
to fajnie, że ma wszystkie sprzęty :)
mój niestety ma dobry sprzęt, no ale prenatalnych nie zrobił także... ale bardzo go lubimy i jest o każdej porze dnia i nocy pod telefonem, więc jest super :) i ja też prywatnie chodzę, na nfz nawet bym nie chciała :p
i mam go na osiedlu, więc bajka :) jest też położnikiem

reklama
to fajnie, że ma wszystkie sprzęty :)
mój niestety ma dobry sprzęt, no ale prenatalnych nie zrobił także... ale bardzo go lubimy i jest o każdej porze dnia i nocy pod telefonem, więc jest super :) i ja też prywatnie chodzę, na nfz nawet bym nie chciała :p
i mam go na osiedlu, więc bajka :) jest też położnikiem
Dobrze miec takiego zaufanego i dobrego gina :)

Musze to stwierdzic z cala pewnoscia ze niektozy ludzie nie maja za grosz kultury i dobrego wychowania. Wczoraj kumpel mojego meza wpadl do nas ze swoja dziewczyna ktora ma prze paskudny charakterek. Na dzien dobry poczestowala mnie tekstem ze strasznie przytylam...co to znaczy strasznie ? Te dwa kilo na 5 miesiecy ciazy ? Moze myslala ze w ciazy to sie zaczyna wygladac jak top model albo ze zamiast brzucha pojawia sie garb ? Nie rozumiem czemu ludzie pozwalaja sobie na komentarze dot. Wygladu ciezarnych czy brzuch jest duzy czy nie czy sie tyje czy tez nie ... jest dla mnie to tak zenujace jak obcy ludzie rwa sie do macania po brzuchu... amen
Moje cialo moj brzuch moja a nie publiczna sprawa :)
Moja teściowa do mnie ostatnio powiedziała a co Ty taka gruba?oczywiście chodziło jej ze juz mi brzuch widać troszkę bo wcześniej nie było widać ciąży zresztą dalej aż tak nie widać. To ja się kurcze ciesze ze mi wkoncu brzuszek się pokazał bo w 5 mc to już chyba czas :) a tu ze gruba jestem...

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

A co z Jolką? Miała mieć dzisiaj po południu usg?
Emilja, jesteśmy dokładnie w tym samym momencie ciąży i mi takie samo zalecenie lekarka dała odnośnie terminu połówkowego.

ja na skierowaniu miałam napisane usg w 18-22 tygodniu ciąży, więc w ogóle rozstrzał 5 tygodni. Zapisałam się na 10.11, to będzie 19t 6d, czyli 1 dzień przed końcem 20 tygodnia:)

reklama
A ja dziś miałam kolejne usg podobno będzie chłopczyk tylko coś nie wyraźnie widać było a jeszcze tak naciskała na brzuch ze myślałam ze mi dziurę wywierci u mnie dokładnie to 20 tydz i 4 dni zastanawiam sie cały czas na temat tej podróży do pl na święta wtedy będę w 31 tyg a nie ma bezpośrednich pociągów z Londynu jak sprawdzałam to 16 h podroz trwa ja jestem z doncaster godz od Sheffield... Marcie dziewczyny jakies rady na temat owej podrozy. Napewno wcześniej pójdę do ginekologa wypytać o wszystko ale sie ciagle waham

Do góry