reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
To macanie po brzuchu jest okropne to jak podejsc do kogos i chwycic go za cycek ... tak samo bez sensu :D
mnie jak ktoś z rodziny dotyka to mi nie przeszkadza :) no, ale narazie to bez sensu , bo i tak ruchów nie czuć, inaczej jak będą ruchy i sama zaproponuję żeby ktoś poczuł itp. bratowa w sierpniu przed porodem brała moją rękę i mi kładła w te miejsca co się mały rozciągał :D

mnie jak ktoś z rodziny dotyka to mi nie przeszkadza :) no, ale narazie to bez sensu , bo i tak ruchów nie czuć, inaczej jak będą ruchy i sama zaproponuję żeby ktoś poczuł itp. bratowa w sierpniu przed porodem brała moją rękę i mi kładła w te miejsca co się mały rozciągał :D
Rodzina to co innego :) tym bardziej jak same chcemy zeby ktos poczul dziecko

Rodzina to co innego :) tym bardziej jak same chcemy zeby ktos poczul dziecko
ale nie chodzi mi nawet o męża czy rodziców, mój chrzestny tak miło zareagował jak się dowiedział o ciąży, wycałował mnie i pogłaskał brzuszek :D
na pewno zależy to od osoby i od tego, jak to zrobi, bo takie tykanie brzucha to też by mnie pewnie wkurzyło :)

P
kunalesna ale mała z tej dziewczyny. Nie cierpię takich ludzi.
Ja tez nie lubie takich ludzi tym bardziej ze sama nigdy nikogo nie obrazam i nie lubie sie odgryzac bo potem moze dojsc do klotni. Zazwyczaj robi mi sie przykro i tyle a swoje mysle zamiast powiedziec... co dziwne jesli ktos obrazi moje dziecko lub meza to bym oczy wydrapala a jesli chodzi o moja osobe to juz bronic siebie nie potrafie

ale nie chodzi mi nawet o męża czy rodziców, mój chrzestny tak miło zareagował jak się dowiedział o ciąży, wycałował mnie i pogłaskał brzuszek :D
na pewno zależy to od osoby i od tego, jak to zrobi, bo takie tykanie brzucha to też by mnie pewnie wkurzyło :)
To masz bardzo fajnego chrzestnego :) wszystko zalezy tez od rekacji z dana osoba. W ciazy z synem baba w kolejce w biedronce wyciagnela rece i zaczela mie obmacywac po okazalym juz brzuchu a ja zbaranialam i sie nawet nie ruszylam ha ha.. jeszcze mi jakimis zabobonami rzucala ze bedzie corka bo cos tam .. a ja juz dawno wiedzialam ze synek :)

jeju nieźle z tą babą, jakby mnie obca baba zaczęła głaskać to bym ją za cycki chyba złapała :D to już jest niesmaczne, można powiedzieć coś miłego, ale nie przekraczać pewnej bariery... to jednak strefa intymna, nasza, obcemu wara od nie :>

reklama
Agusia super GRATULUJĘ.

Jolka112 jak po wizycie?

Kuna trzeba było odpalić jej jakimś tekstem. Nie lubię takich ludzi. Żebyśmy my ciężarne mialy jeszcze wpływ na swój wygląd.

Nadanie brzucha też mnie oburza. Nikogo nigdy nie dotknęłam. To dla mnie takie intymne.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Do góry