reklama
wszystkozajete
Moderatorka
Wszystkozajete to juz przeszło połowa, super ! Jak z ruchami ? Regularnie ?
A skąd Puknie od czasu do czasu, najczęściej wieczorem i tyle go czuć. Łożysko z przodu dobrze amortyzuje
Na połówkowych wszystko super, 390g wagi - to już ze dwie kostki masła
ada1989
Mama Konradka :)
wszystkozajete a wiesz co będzie? noo 400gram to już kawałek dziecia[emoji1]
mnie nikt nigdy nie macal ani.ja nikogo, nie pasuje mi to jakoś ale jakby ktoś tak mi zrobił to bym się śmiertelnie nie obrazila[emoji6]
mnie nikt nigdy nie macal ani.ja nikogo, nie pasuje mi to jakoś ale jakby ktoś tak mi zrobił to bym się śmiertelnie nie obrazila[emoji6]
katherinne
Fanka BB :)
Dziewczyny, w którym tygodniu się zapisujecie na połówkowe? Ja trochę zgłupiałam. Lekarka mi zaleciła zapisać się między skończonym 19 a 20 tygodniem, a ja się cały czas boję, czy to nie będzie za wcześnie.
kunalesna
20 tydzien tak u mnie przypadnie na wizycie 26 pazdziernika.Dziewczyny, w którym tygodniu się zapisujecie na połówkowe? Ja trochę zgłupiałam. Lekarka mi zaleciła zapisać się między skończonym 19 a 20 tygodniem, a ja się cały czas boję, czy to nie będzie za wcześnie.
emilja0308
Ja mam sie po 24 pazdziernika umowic czyli miedzy 19 a 20 tyg
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
reklama
kunalesna
Ja chodze do tego samego od tzw malolaty wiec nie mialam porownania moj te rozne badania robi ma tez te rozne "bajeranckie" rzeczy usg 3d i to w cenie wizyty. Niestety przyjmuje tylko w swoim prywatnym gabinecie na kase chorych juz nie bo mu sie nie oplacalo. Ale fakt ze jest na kazde "pierdniecie" pacjentek