reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

U mnie jest podobnie, tylko my mieszkamy w 3 różnych miejscach tzn chłopak z innego miasta niż ja a mieszkamy w jeszcze innym. Więc boże narodzenie spędzę z brzuszkiem u mnie wielkanoc spędzimy razem w 3, bo będzie dzidziek za mały . a jeździč tak z noworodkiem po 200km w tą i tamtą to za wcześnie będzie. A potem będziemy się kłócić [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
to podobne plany mamy :D
chociaż my kłócić się chyba nie będzie, trzeba się podzielić i już :)
Mąż pochodzi z Torunia, a to miasto bardzo lubię i chętnie tam jeżdżę całe szczęście :D

reklama
Dziewczyny mam bostonke chyba :( piękna mnie cholernie stopy i dłonie :; wyskoczyły mi dwie kropki na rękach i boli mnie jakbym sie oparzyła :( do tego maz wczoraj mega gorączka i dzis tez mowi ze bola go ręce:/ także wszyscy mamy to cholernstwo :( dzwoniłam do dr kazał sie nie denerwować mowi ze nie przenika przez łożysko ze na to nie ma lekarstwa ze nie mam dopuścić do tem 40 stopni mnie na szczęście gor juz opuściła ale takiego mam dola ze sobie nie wyobrażacie :(

Dziewczyny mam bostonke chyba :( piękna mnie cholernie stopy i dłonie :; wyskoczyły mi dwie kropki na rękach i boli mnie jakbym sie oparzyła :( do tego maz wczoraj mega gorączka i dzis tez mowi ze bola go ręce:/ także wszyscy mamy to cholernstwo :( dzwoniłam do dr kazał sie nie denerwować mowi ze nie przenika przez łożysko ze na to nie ma lekarstwa ze nie mam dopuścić do tem 40 stopni mnie na szczęście gor juz opuściła ale takiego mam dola ze sobie nie wyobrażacie :(
Wygrzewaj się kochana i odpoczywaj, ja gin mówiła że wszystko oki to się niedenerwuj bo będzie dobrze.

reklama
Hej :)
Trochę was nadrobilam :)
U nas młody na antybiotyku wylądował w końcu. Nie chciał się inhalowac w domu i skończyło się żółtym glutem i kaszlem.
Wczoraj prosto z przychodni pojechalam do mamy i siedzimy sobie do niedzieli :)
A ja nie wiem jak to bd...myslalm o tym i az boje sie temst z P zaczynac bo musimy sie zawsze o to kłócić od kad zaczelismy święta spedzac razem...
Denerwuje mnie to ze ma wpojone do glowy ze musi byc wigilia u jego dziadka i tam sie zbiera wtedy 20 osob i siedzimy od 15-21 i mnie to wkurza bo mowie mu ze kurde bez przesady! Ja chce wigilię spedzac co rok gdzie indziej i np jak u mnie wigilia to do jego dIadka i tego grona mozna jechac okolo19 na polamanie sie oplatkirm i tak sb cos zszamanie i posiedzenie z nimi,a nie ze jemy 3 wigilie w sumie... Jego rodzice w ogole wigili ani sniadania wielkanocne nie robia w domu tylko wlasnie u dziadka tylko. Tlumacze mu ze po to sa inne dni swiat zeby np jak u mnie wigilia to 1 dzien do dziadka na obiad i do wieczora,a 2 dzień juz do rodziny co dalej mieszka np moja babcia,a nie kurde u niego musi byc wigilia i musi byc 1albo 2 dzien świat obiad o12 i do 22 siedzimy....denerwuhe mnie to i na 100% jak sie dzirvko urodzi to sory ale zostanie ze mna a on niech wybiera kto jest wazniejszy dla niego. Ja nir mam zamiaru rok w rok spedzac ram wigilie15-21 i jeden dzien swiat 12-22... Bez przesady...oni nie sa jedyna rodzina teraz rowniez i jego...a ja np musze z mama i tata szamac wigilie o 14 zeby w ogole z nimi cos zjesc w ten dzien...i on nir widzi problemu...no...wyzalilam sie ale kurde chyba mam normalne podejscie zeby co roku zmieniac i tyle..a nie u niego tyle h i koniec kropka....

f2w3d5qp59knnd9q.png
U nas od początku było tak, że Wigilię spędzamy razem w sensie z rodzicami i tesciami. Na zmianę raz było u nas jak mieszkałam z tesciami to przyjeżdżali moi rodzice a potem my z tesciami do rodziców.
Teraz wigilia była u nas więc zjechali wszyscy a w tym roku wszyscy idziemy do teściów bo u nas remont parteru.
Także w miarę się dogadujemy. Za rok pewnie u nas będzie Wigilia.

Poza tym ja też mam gila do pasa... ale tylko gila wiec spoko.
W tym tygodniu nałożyło nam się trochę wydatków a nie przewidzielismy i trochę z zakupami dla siebie poszalalam i ja i M.[emoji14]trudno[emoji14]

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry