reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Kulka oj biedna! Ale jak gin pow ze nie przenika to chyba sie zna[emoji3]

Jolka witam! Ja ruchow nie czuje dlatego kupila dla swojego spokoju detektor [emoji23] daje jeszcze sobie do 22 tc czas na ruchy[emoji12] w14+cos poczulam2 razy ale tyle.

Szkoda ze u nas na wigilie obowiazkowo dochodzi 17 osob i o to tu chodzi. Bo ja chcialam z treściami i rodzicami 1 robić ale jak to tak jak przecież trzeba tam..ale dam rade. Wywalcze jakis normalniejszy uklad bo zwariowac można...

Agnieszkaala nie wiedzialam ze ty z moich okolic!!! Gdzie rodzisz?! To jest juz nas 3[emoji1][emoji1]

f2w3d5qp4rimkz2b.png
Mama NS (zawsze jak Cie czytam to NS czytam na sto procent) spokojnie ja do srody czulam raz, a teraz codziennie i to najmocniej po batonikach ;)

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

reklama
ja jeszcze nie czuję ruchów i też codzień czekam na nie z utęsknieniem:) czasem wydaje mi się że coś czuję wieczorem przed snem, ale mimo że to druga ciąż to wciąz się waham czy to Dzidzia:)

Jolka112 pisze:
a jak to jest z ruchami? Czujecie je dobrze? Ja czułam bardzo wyraźne ruchy i szturchania w tamtym tygodniu, ale to było przez jeden dzień, od tej pory bardzo lekko
Z moich obserwacji na razie wynika, że są dni, gdzie maluszek jest bardziej aktywny, a czasem jakoś mniej mu się chce. Oczywiście pobudzająco działa drobna, słodka przekąska. Sam z siebie uaktywnia się dość często podczas jazdy autobusem i w czasie zajęć, które prowadzę :shocked2:, ale i tak natężenie ruchów jest bardzo różnorodne :)

reklama
Do góry