reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Moj tez bd musial zaczac w tej kwesti albo niech sie wynosi do dziadka bo mowilam mu ze to sie musi skonczyc...ja to nawet bylam za tym zeby zrobic z moimi rodzicami i jego wspolna wigilie ale tez musialaby byc o 14 bo o 15 dziadek musi byc..

f2w3d5qp59knnd9q.png

A w ogole dobrze ze sie skonczyly juz coniedzielne obiady o 12. Kiedys tak siedze z p po całym dniu i pytam sie go czy ta ciocia nie ma dosc jak jej sie 20 osob zwala co niedziele na obiad o12? Bo tak ja obserwowalam i widac ze kobita zmeczona po tyg calym a tu jeszcze ugotowac itd.

f2w3d5qp59knnd9q.png

to widzę, że tam rodzinnie bardzo, jakaś tradycja obiadków niedzielnych :) raz na jakiś czas - fajnie, ale co niedziela męczące dla każdej strony... lepiej iść do restauracji i nie stać w garach 8-)

No juz sie to na szczescie skonczylo! Teraz tylko okolo13 zjazd ba kawe tak do 16 ale my juz nie jezdziny tak czesto bo mamy swoje plany albo typowo nam sie nie chce siedziec przy stole jak marzymy o polezeniu sb. Jedna ciotka z mezem tez juz jezdzi raz na jakis czas bo dzieci większe i tez wola gdzies jechac albo isc do kolegów. No moi tescie co niedz jak sa na miejscu

f2w3d5qp59knnd9q.png

oj tak, hm ma teraz świetne ciuszki :)
a widzisz moja ma 3 wnuków i nie wiem czy z 4 tak mocno będzie się cieszyć :p nie no wiadomo, że będzie, ale dla równowagi w rodzinie dziołcha mogłaby być ;)
u mnie dziadkowie mają tylko wnuka, więc też na wnusię czekają :)

reklama
My ustalilismy ze wigilia i sniadania wielkanocne co roku na zmiane :) wiem ze ja mam ten ostateczny glos ale musze sie zastanowic czy wole wigilie w ciazy u tesciow, czy potem juz z dzidziusiem.

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka
u mnie też tak samo, tym bardziej, że mój spędza z synek święta co drugi rok, więc wtedy co jest syn będziemy u Jego rodziny, a jak Gracka nie będzie to u mnie.... ot i problem rozwiązany :)

Do góry