reklama
mama_NS
Fanka BB :)
Moj tez bd musial zaczac w tej kwesti albo niech sie wynosi do dziadka bo mowilam mu ze to sie musi skonczyc...ja to nawet bylam za tym zeby zrobic z moimi rodzicami i jego wspolna wigilie ale tez musialaby byc o 14 bo o 15 dziadek musi byc..
mama_NS
A w ogole dobrze ze sie skonczyly juz coniedzielne obiady o 12. Kiedys tak siedze z p po całym dniu i pytam sie go czy ta ciocia nie ma dosc jak jej sie 20 osob zwala co niedziele na obiad o12? Bo tak ja obserwowalam i widac ze kobita zmeczona po tyg calym a tu jeszcze ugotowac itd.
mama_NS
No juz sie to na szczescie skonczylo! Teraz tylko okolo13 zjazd ba kawe tak do 16 ale my juz nie jezdziny tak czesto bo mamy swoje plany albo typowo nam sie nie chce siedziec przy stole jak marzymy o polezeniu sb. Jedna ciotka z mezem tez juz jezdzi raz na jakis czas bo dzieci większe i tez wola gdzies jechac albo isc do kolegów. No moi tescie co niedz jak sa na miejscu
JegoBaba
oj tak, hm ma teraz świetne ciuszki
u mnie dziadkowie mają tylko wnuka, więc też na wnusię czekająa widzisz moja ma 3 wnuków i nie wiem czy z 4 tak mocno będzie się cieszyć nie no wiadomo, że będzie, ale dla równowagi w rodzinie dziołcha mogłaby być
reklama
JegoBaba
u mnie też tak samo, tym bardziej, że mój spędza z synek święta co drugi rok, więc wtedy co jest syn będziemy u Jego rodziny, a jak Gracka nie będzie to u mnie.... ot i problem rozwiązanyMy ustalilismy ze wigilia i sniadania wielkanocne co roku na zmiane wiem ze ja mam ten ostateczny glos ale musze sie zastanowic czy wole wigilie w ciazy u tesciow, czy potem juz z dzidziusiem.
Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka