reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

wrzucę ale jutro dopiero bo muszę do lapka dojść[emoji6] ja zawijalam w zwykły kocyk, najlepiej gdy jest kwadratowy ale ja miałam prostokąt i też daje rade[emoji6] a z tym zawijaniem to chodzi głównie o rączki które w spiworku czy pod kolderka 'fruwaja'tak bezwladnie i czesto to wzbudza dziecko, jak ma zawiniete to czuję się tak przytulnie jak w macicy[emoji4]

reklama
Cześć Dziewczyny! Jak jesteśmy w temacie aut to Wam powiem, że dzisiejszy dzień miałam po prostu przekichany! Jak poszlam rano do samochodu to sie okazało ze w nocy miałam włamanie - wybili mi szybę i ukradli nawigację. Straty niewielkie, tym bardziej że nawigacja była ubezpieczona, ale to samochód firmowy więc raz ze stres większy a dwa że pół dnia spędziłam na komendzie a potem trzeba było jechać szybę kupić i wymienić! Na szczęście wszystko udało się dziś zrobić! Ale dzień w plecy! :( Jak się na komendzie okazało, to tylko do 8:30 mieli już 5 takich zgłoszeń! Masakra!

Eh. Z tego wszystkiego nie byłam dziś na pobraniu krwi także jutro muszę jeszcze podjechać na pobranie, żeby wyniki były na czwartek. Tak z ciekawości spytam, czy morfologie macie robioną co miesiąc?

Za wózkami i ubrankamina razie się nie rozglądam. Tak szczerze to nawet nie mam czasu! Głównie praca mnie absorbuje, tym bardziej, że jeszcze nie znaleźliśmy jeszcze nikogo na moje miejsce! Strasznie ciężko jest z pracownikami! :( I w związku z tym nawet nie myślę o l4. Na szczęście bardzo lubię swoją pracę! :)

Samochoduteż szukamy, zresztą jak spora część z Was! :p Ale myślę ze nie tylko sprzedać jest ciężko, ale kupić również! No chyba ze tylko mój ma jakieś odrealnione wymagania! Wiecie, żeby był z pewnego zrodla, nieuszkodzony, bezwypadkowy i bezpieczny! ;)

oj współczuję stresu z włamaniem :( ech...

ja morfologię tylko raz robiłam póki co... teraz chyba mi coś zleci + glukoza

no kupno auta nie będzie proste, bo chcemy w benzynie i wstawić gaz, no i kilka rzeczy w wyposażeniu żeby było m.in. tempomat, a nie wszystkie modele mają, także będziemy szukać kompromisu ;)

reklama
Też morfologie miałam dopiero raz robiona, wszystko było naszczescie było oki. W środę mam wizytę więc pewnie zalecenie będzie powtórzyć morfologie bo w drugim trymestrze to różnie może być z hemoglobina.
Mam jeszcze pytanko, wszystkie macie zalecany magnez? I jakie witaminki łykacie?

Do góry