reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

wrzucę ale jutro dopiero bo muszę do lapka dojść[emoji6] ja zawijalam w zwykły kocyk, najlepiej gdy jest kwadratowy ale ja miałam prostokąt i też daje rade[emoji6] a z tym zawijaniem to chodzi głównie o rączki które w spiworku czy pod kolderka 'fruwaja'tak bezwladnie i czesto to wzbudza dziecko, jak ma zawiniete to czuję się tak przytulnie jak w macicy[emoji4]

reklama
Cześć Dziewczyny! Jak jesteśmy w temacie aut to Wam powiem, że dzisiejszy dzień miałam po prostu przekichany! Jak poszlam rano do samochodu to sie okazało ze w nocy miałam włamanie - wybili mi szybę i ukradli nawigację. Straty niewielkie, tym bardziej że nawigacja była ubezpieczona, ale to samochód firmowy więc raz ze stres większy a dwa że pół dnia spędziłam na komendzie a potem trzeba było jechać szybę kupić i wymienić! Na szczęście wszystko udało się dziś zrobić! Ale dzień w plecy! :( Jak się na komendzie okazało, to tylko do 8:30 mieli już 5 takich zgłoszeń! Masakra!

Eh. Z tego wszystkiego nie byłam dziś na pobraniu krwi także jutro muszę jeszcze podjechać na pobranie, żeby wyniki były na czwartek. Tak z ciekawości spytam, czy morfologie macie robioną co miesiąc?

Za wózkami i ubrankamina razie się nie rozglądam. Tak szczerze to nawet nie mam czasu! Głównie praca mnie absorbuje, tym bardziej, że jeszcze nie znaleźliśmy jeszcze nikogo na moje miejsce! Strasznie ciężko jest z pracownikami! :( I w związku z tym nawet nie myślę o l4. Na szczęście bardzo lubię swoją pracę! :)

Samochoduteż szukamy, zresztą jak spora część z Was! :p Ale myślę ze nie tylko sprzedać jest ciężko, ale kupić również! No chyba ze tylko mój ma jakieś odrealnione wymagania! Wiecie, żeby był z pewnego zrodla, nieuszkodzony, bezwypadkowy i bezpieczny! ;)

oj współczuję stresu z włamaniem :( ech...

ja morfologię tylko raz robiłam póki co... teraz chyba mi coś zleci + glukoza

no kupno auta nie będzie proste, bo chcemy w benzynie i wstawić gaz, no i kilka rzeczy w wyposażeniu żeby było m.in. tempomat, a nie wszystkie modele mają, także będziemy szukać kompromisu ;)

reklama
Też morfologie miałam dopiero raz robiona, wszystko było naszczescie było oki. W środę mam wizytę więc pewnie zalecenie będzie powtórzyć morfologie bo w drugim trymestrze to różnie może być z hemoglobina.
Mam jeszcze pytanko, wszystkie macie zalecany magnez? I jakie witaminki łykacie?

Do góry