Kamylcia
Fanka BB :)
To najważniejsze! !nooooale nic, ważne, że serducho bije
![]()
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To najważniejsze! !nooooale nic, ważne, że serducho bije
![]()
A czemu musisz?A przecież muszę patrzeć na maluszka czy wszystko ok .
Kolekcjonerka a jak długo chcesz jeszcze pracować ? Wlasnie która z mam jeszcze w pracy ? Ja na l4 od kwietnia w związku z ta noga złamana i przeskoczyłam od razu na ciazowe i powiem Wam ze mi tak dobrze w domu ze aż wstydtylko ze ja w spedycji i miałam mega stresująca prace
a Wy co kupujecie?A auto kupujemy dziśCo prawda niedawno zmienialiśmy no ale teraz potrzebujemy takiego które pomieści 3 foteliki. Plus masa rzeczy i duży kontener z dwoma kotami na dłuższe wyjazdy.
citroena c4 grand Picassoa Wy co kupujecie?
supercitroena c4 grand Picasso
mówiłam że dużego potrzebujemy![]()
tez byłam pewna, że zrobi przez brzuch :/ ale tak stwierdziłam, że może nie ma takiego u siebie i to dlatego.... bo na połówkowe idę gdzie indziej, nie do niego.Dzień dobry
JegoBaba ojej to Cię potraktował :/ ważne, że serduszko bije i wszystko dobrze. Mi już ostatnio robiłam usg przez brzuch
a Wy co kupujecie?![]()
możliwe...tez byłam pewna, że zrobi przez brzuch :/ ale tak stwierdziłam, że może nie ma takiego u siebie i to dlatego.... bo na połówkowe idę gdzie indziej, nie do niego.