reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
A przecież muszę patrzeć na maluszka czy wszystko ok .
A czemu musisz? ;)
Tak na serio to z synem jeździłam z tyłu, patrzyłam, doglądałam, zabawiałam itp. A przy córce stwierdziłam że spróbujemy żeby dzieci były razem z tyłu same. I udało się bez żadnego problemu. Polecam i życzę odwagi bo to ty się musisz przełamać.

Kolekcjonerka a jak długo chcesz jeszcze pracować ? Wlasnie która z mam jeszcze w pracy ? Ja na l4 od kwietnia w związku z ta noga złamana i przeskoczyłam od razu na ciazowe i powiem Wam ze mi tak dobrze w domu ze aż wstyd ;) tylko ze ja w spedycji i miałam mega stresująca prace

wpierw miałam ambitny plan do końca stycznia, ale już go skróciłam do końca roku:)
ze względu na premie opłaca się mi być jak najdłużej. Prawdopodobnie też będę co nieco robić zdalnie z domu pod moją nieobecność.

Dzień dobry :)

JegoBaba
ojej to Cię potraktował :/ ważne, że serduszko bije i wszystko dobrze. Mi już ostatnio robiłam usg przez brzuch

A auto kupujemy dziś :) Co prawda niedawno zmienialiśmy no ale teraz potrzebujemy takiego które pomieści 3 foteliki. Plus masa rzeczy i duży kontener z dwoma kotami na dłuższe wyjazdy.
a Wy co kupujecie? :)

Dzień dobry :)

JegoBaba
ojej to Cię potraktował :/ ważne, że serduszko bije i wszystko dobrze. Mi już ostatnio robiłam usg przez brzuch

a Wy co kupujecie? :)
tez byłam pewna, że zrobi przez brzuch :/ ale tak stwierdziłam, że może nie ma takiego u siebie i to dlatego.... bo na połówkowe idę gdzie indziej, nie do niego.

Czarownica ja nie biorę magnezu. Z Wit biorę Pregna plus i teraz żelazo mi Pani dr zleciła. No i Zuravit na nerke.

Morfologia miałam 2 razy. Skurczu brak ale w I ciąży często mnie lapaly i boś tam brałam na to.

Mama a co to za apka?

JegoBaba to faktycznie troszkę nie miła wizyta. Najważniejsze że z małżeństwem wszystko dobrze.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry