Kamylcia
Fanka BB :)
To najważniejsze! !noooo ale nic, ważne, że serducho bije
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To najważniejsze! !noooo ale nic, ważne, że serducho bije
A czemu musisz?A przecież muszę patrzeć na maluszka czy wszystko ok .
Kolekcjonerka a jak długo chcesz jeszcze pracować ? Wlasnie która z mam jeszcze w pracy ? Ja na l4 od kwietnia w związku z ta noga złamana i przeskoczyłam od razu na ciazowe i powiem Wam ze mi tak dobrze w domu ze aż wstyd tylko ze ja w spedycji i miałam mega stresująca prace
a Wy co kupujecie?A auto kupujemy dziś Co prawda niedawno zmienialiśmy no ale teraz potrzebujemy takiego które pomieści 3 foteliki. Plus masa rzeczy i duży kontener z dwoma kotami na dłuższe wyjazdy.
citroena c4 grand Picassoa Wy co kupujecie?
super wielkościowo, podobne autko będziemy kupowaćcitroena c4 grand Picasso
mówiłam że dużego potrzebujemy
tez byłam pewna, że zrobi przez brzuch :/ ale tak stwierdziłam, że może nie ma takiego u siebie i to dlatego.... bo na połówkowe idę gdzie indziej, nie do niego.Dzień dobry
JegoBaba ojej to Cię potraktował :/ ważne, że serduszko bije i wszystko dobrze. Mi już ostatnio robiłam usg przez brzuch
a Wy co kupujecie?
możliwe...tez byłam pewna, że zrobi przez brzuch :/ ale tak stwierdziłam, że może nie ma takiego u siebie i to dlatego.... bo na połówkowe idę gdzie indziej, nie do niego.