reklama
kunalesna
Fanka BB :)
W sumie tez przez pare dni kiedy wyszlam z synem tak robilam potem to nie pamietam czemu sie na kolderke przezucilam.. chyba sprawie taki spiworek dla jagodziankiNo bezpieczniejszy spiworek podobno.moja chrzesnice kladli na poczatku w rozku
ada1989
Mama Konradka :)
Ja używałam na zmianę kolderki i kocyka w zależności od temp, od początku wciskalam je między szczebelki tak by maluch się nie zakryl. Nie chcieli spać w spiworkach. aa no i przez jakiś czas zawijalam młodego w kocyk, na yt jest filmik jak to robić i dziecko po tym dłużej śpi jeśli ma problemy ze snem. Jak młodego w dzień zawinelam to mi 4 godz spał i w nocy budził się np 1 raz zamiast 4 [emoji6]
katherinne
Mama_ns ja też upem jeżdżę ale piszę o citigo z przyzwyczajenia, bo jak powiem up to nikt nie wie, co to, a jak citigo to wiedzą - a na jedno wychodzi Z jednym dzieckiem na pokładzie mi się sprawdzał, w bagażniku miałam wózek quinny zapp to akurat się mieścił. Ale na dwoje dzieci moim zdaniem jednak bez szans. Teraz jak młodego wożę to fotel pasażera mam przesunięty na maksa do przodu, inaczej fotelik 9-18 by mi nie wszedł (mam fotelik montowany tyłem, ale prawda jest taka, że jakbym miała montowany przodem to tyle samo miejsca wypadałoby zostawić na nogi). Z drugim dzieckiem póki będzie w nosidle to może jeszcze na upartego dałoby radę, ale potem przecież nie będę prowadzić auta z nosem na szybie i kolanami pod brodą
A fotelik dla psa to coś bardzo podobnego do tego, co zostało wklejone. Naprawdę ratuje sprawę przy 2-kilogramowym chucherku.
A fotelik dla psa to coś bardzo podobnego do tego, co zostało wklejone. Naprawdę ratuje sprawę przy 2-kilogramowym chucherku.
ada1989
Mama Konradka :)
jak znajdę ten film to wrzucę, sama nie wierzyłam że dobrze zawiniete dziecko może spać dłużej i podeszłam do tego z przymrużeniem oka, okazało się u nas zbawienne[emoji4]
Kamylcia
Jegobaba jak tam po wizycie? Maleństwo pokazało co tam skrywa między nóżkami?
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Paulyna świetne auto. Podoba mi się. Ale mazda musi mi wystarczyć. :-)
Ada wrzuć filmik.
Teraz modne te otulacze sa właśnie żeby dziecko otulic całe by lepiej spało. Ja na początku śpiworki używałam i kocyka zamiennie.
Powiem Wam ze jakbym miała mieć córkę to jestem w miarę dobrze ubraniowo przygotowana bo Ole urodziłam w kwietniu wiec pory roku w miarę mi się zgraja z ubraniami i obuwiem [emoji4] a jak będzie syn to będziemy dumą i kpmbinować. 7 listopada polowkowe usg to już chyba dzidzia się ujawni
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Ada wrzuć filmik.
Teraz modne te otulacze sa właśnie żeby dziecko otulic całe by lepiej spało. Ja na początku śpiworki używałam i kocyka zamiennie.
Powiem Wam ze jakbym miała mieć córkę to jestem w miarę dobrze ubraniowo przygotowana bo Ole urodziłam w kwietniu wiec pory roku w miarę mi się zgraja z ubraniami i obuwiem [emoji4] a jak będzie syn to będziemy dumą i kpmbinować. 7 listopada polowkowe usg to już chyba dzidzia się ujawni
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka