reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

No bezpieczniejszy spiworek podobno.moja chrzesnice kladli na poczatku w rozku

f2w3d5qp4aw7hn06.png

reklama
Ja używałam na zmianę kolderki i kocyka w zależności od temp, od początku wciskalam je między szczebelki tak by maluch się nie zakryl. Nie chcieli spać w spiworkach. aa no i przez jakiś czas zawijalam młodego w kocyk, na yt jest filmik jak to robić i dziecko po tym dłużej śpi jeśli ma problemy ze snem. Jak młodego w dzień zawinelam to mi 4 godz spał i w nocy budził się np 1 raz zamiast 4 [emoji6]

Misia gratuluję synka

Witaj kunalesna!

Paulina powiem Ci że dla dziewczyn ciężko nie różowe zwłaszcza maleńkie. Też byłam anty roz ale się nie dało.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Mama_ns ja też upem jeżdżę ale piszę o citigo z przyzwyczajenia, bo jak powiem up to nikt nie wie, co to, a jak citigo to wiedzą - a na jedno wychodzi :) Z jednym dzieckiem na pokładzie mi się sprawdzał, w bagażniku miałam wózek quinny zapp to akurat się mieścił. Ale na dwoje dzieci moim zdaniem jednak bez szans. Teraz jak młodego wożę to fotel pasażera mam przesunięty na maksa do przodu, inaczej fotelik 9-18 by mi nie wszedł (mam fotelik montowany tyłem, ale prawda jest taka, że jakbym miała montowany przodem to tyle samo miejsca wypadałoby zostawić na nogi). Z drugim dzieckiem póki będzie w nosidle to może jeszcze na upartego dałoby radę, ale potem przecież nie będę prowadzić auta z nosem na szybie i kolanami pod brodą :D

A fotelik dla psa to coś bardzo podobnego do tego, co zostało wklejone. Naprawdę ratuje sprawę przy 2-kilogramowym chucherku.

jak znajdę ten film to wrzucę, sama nie wierzyłam że dobrze zawiniete dziecko może spać dłużej i podeszłam do tego z przymrużeniem oka, okazało się u nas zbawienne[emoji4]

reklama
Paulyna świetne auto. Podoba mi się. Ale mazda musi mi wystarczyć. :-)

Ada wrzuć filmik.

Teraz modne te otulacze sa właśnie żeby dziecko otulic całe by lepiej spało. Ja na początku śpiworki używałam i kocyka zamiennie.

Powiem Wam ze jakbym miała mieć córkę to jestem w miarę dobrze ubraniowo przygotowana bo Ole urodziłam w kwietniu wiec pory roku w miarę mi się zgraja z ubraniami i obuwiem [emoji4] a jak będzie syn to będziemy dumą i kpmbinować. 7 listopada polowkowe usg to już chyba dzidzia się ujawni

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

Do góry