reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Aaaa i ja akurat miałam bebe beni 4 tuner wrzosowo-szary. Ogólnie byłam z niego zadowolona bo fajnie przejezdzilysmy cała zimę mała urodziła sie w październiku chociaz powiem Wam ze bardzo sie cieszę na ten marzec bo tylko ze dwa m-ce zimne a pózniej juz bedzie coraz lepiej :)
Moj synek urodzil sie 1 listopada i to byl dopiero ziab :D rowniez sie ciesze na marzec

reklama
O, a o jakim samochodzie myślicie? Ja też muszę zmienić i w ogóle nie mam weny. Kocham moje autko. Kojarzycie skodę citigo? Maleństwo takie. GENIALNE do parkowania. Z jednym dzieckiem dałam radę ale z dwójką już odpada niestety.

U nas też pies. A pies malutki i go rzuca na wszystkie strony w samochodzie, więc musi mieć własny fotelik. Zatem z tyłu muszę mieć 3 foteliki :D (tzn. pies to ma taki psi fotelik-koszyczek zawieszany na oparciu, bo inaczej na każdym zakręcie mi fruwał po całym aucie)

Katherinnie no autka mega bo wszędzie wlezie. Jeżdżę duzo jego modelem blizniaczym bo vw up! I ostatnio jak naszym-kia ceed kombi, szukalam miejsca 15 minut to zalowalam ze od mamy nie zabralam auta bo tyle dziur bylo na nie a tu dupa [emoji12]

I meeega fotelik dla psa widzialam ostatnio i myslalam czy fla Fib nir kupuc bo Jess wieksza to sie trzyma
Link do: TORBA DLA PSA KOTA NOSIDEŁKO 3w1 TRANSPORTER HIT ten masz?[emoji3]

f2w3d5qp4aw7hn06.png

My mamy honde cv generalnie pelnoletnia ha ha ale maz jest takim fascynatem tego auta ze powymienial w nim prawie wszystko i teraz czesci sa wiecej warte niz kwota za ktora kupilismy nasza "hanie"

reklama
Dziewczynki tak z innej beczki. Naczytalam sie mnostwa artykulow o przykrywaniu niemowlaka i teraz juz zglupialam ... czy kolderka czy spiworek do spania. Chodzi mi obezpieczenstwo dziecka. Przy synku mialam kolderka wcisnieta dolnym brzegiem w materac zeby na glowe sobie nie zalozyl

Do góry