reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja sobie sprawilam czarny wozek w biale grochy :D tez klasycznie bez rozu
ja chcę właśnie też stonowany wózek.
jeden z dwóch poniżej o ile mi się nie zmieni :)
Anex-Cross-2016-spacerowy.jpg

Q1-SP08-fotelik.jpg

Załączniki

• Anex-Cross-2016-spacerowy.jpg
    Anex-Cross-2016-spacerowy.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 1 077
  • Q1-SP08-fotelik.jpg
    Q1-SP08-fotelik.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 952
Ja wózek w szarości/graficie :)

Tego Anexa Cross chcemy zobaczyć na żywo i jeszcze Mutsy Igo, narazie typ jest, ale jeszcze jak coś nam w oko wpada to testujemy w sklepie :)

Nam wózek rodzice męża chcą kupić, nie wiem czy mają jakiś limit czy nie ;) nasz alternatywny trzykołowiec też sporo kosztuje całość :/ a Łukasz do wszystkich musi się przymierzyć ze swoim wzrostem... dlatego wiele wózków niestety nam odpada na starcie :/ :(

Ja kupie używany z córka kupiłam nówkę i wszystko ładnie pięknie go dola super ale spacerówka juz ciężka nieporęczna i jakas taka w wyglądzie nie za fajna, młoda jeździła nia od 7-9 m a pózniej kupiłam jej nowa spacerówkę.
Teraz kupie używany bo to akurat dla mnie bardziej ekonomiczne i jakos nie zależy mi specjalnie na 3w1. Na razie potrzebuje gondolkę i nosidełko. Tez myślałam o mutsy :)

Aaaa i ja akurat miałam bebe beni 4 tuner wrzosowo-szary. Ogólnie byłam z niego zadowolona bo fajnie przejezdzilysmy cała zimę mała urodziła sie w październiku chociaz powiem Wam ze bardzo sie cieszę na ten marzec bo tylko ze dwa m-ce zimne a pózniej juz bedzie coraz lepiej :)

Mnie troszke dofinansowali rodzice i dziadkowie w sprawie wozka fakt niby 900zl to nie byl majatek ale obecnie zmieniamy mieszkanie na wieksze wiec oszczedzamy kazdy grosz. Swoj wozeczek znakazlam na allegro :)

Załączniki

• 89ec638e42eda71751d2b749e61d.jpg
    89ec638e42eda71751d2b749e61d.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 59
reklama
No pewnie każdy ma swoje wydatki i bieżące sprawy :) My mieszkanie na większe będzie zmieniać minimum za 2 lata pewnie :) , więc z bieżących wydatków to jeszcze zmiana auta będzie na większe... Myślałam o używanej gondoli,bo sama gondola osobna to kosztuje tyle kasy do naszego wózka, że szkoda gadać :/ nie jest warta takiej sumy na pewno... także jeszcze będziemy rozważać co i jak ;)

Do góry