reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ja sobie sprawilam czarny wozek w biale grochy :D tez klasycznie bez rozu
ja chcę właśnie też stonowany wózek.
jeden z dwóch poniżej o ile mi się nie zmieni :)
Anex-Cross-2016-spacerowy.jpg

Q1-SP08-fotelik.jpg

Załączniki

• Anex-Cross-2016-spacerowy.jpg
    Anex-Cross-2016-spacerowy.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 1 081
  • Q1-SP08-fotelik.jpg
    Q1-SP08-fotelik.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 955
Ja wózek w szarości/graficie :)

Tego Anexa Cross chcemy zobaczyć na żywo i jeszcze Mutsy Igo, narazie typ jest, ale jeszcze jak coś nam w oko wpada to testujemy w sklepie :)

Nam wózek rodzice męża chcą kupić, nie wiem czy mają jakiś limit czy nie ;) nasz alternatywny trzykołowiec też sporo kosztuje całość :/ a Łukasz do wszystkich musi się przymierzyć ze swoim wzrostem... dlatego wiele wózków niestety nam odpada na starcie :/ :(

Ja kupie używany z córka kupiłam nówkę i wszystko ładnie pięknie go dola super ale spacerówka juz ciężka nieporęczna i jakas taka w wyglądzie nie za fajna, młoda jeździła nia od 7-9 m a pózniej kupiłam jej nowa spacerówkę.
Teraz kupie używany bo to akurat dla mnie bardziej ekonomiczne i jakos nie zależy mi specjalnie na 3w1. Na razie potrzebuje gondolkę i nosidełko. Tez myślałam o mutsy :)

Aaaa i ja akurat miałam bebe beni 4 tuner wrzosowo-szary. Ogólnie byłam z niego zadowolona bo fajnie przejezdzilysmy cała zimę mała urodziła sie w październiku chociaz powiem Wam ze bardzo sie cieszę na ten marzec bo tylko ze dwa m-ce zimne a pózniej juz bedzie coraz lepiej :)

Mnie troszke dofinansowali rodzice i dziadkowie w sprawie wozka fakt niby 900zl to nie byl majatek ale obecnie zmieniamy mieszkanie na wieksze wiec oszczedzamy kazdy grosz. Swoj wozeczek znakazlam na allegro :)

Załączniki

• 89ec638e42eda71751d2b749e61d.jpg
    89ec638e42eda71751d2b749e61d.jpg
    29,6 KB · Wyświetleń: 61
reklama
No pewnie każdy ma swoje wydatki i bieżące sprawy :) My mieszkanie na większe będzie zmieniać minimum za 2 lata pewnie :) , więc z bieżących wydatków to jeszcze zmiana auta będzie na większe... Myślałam o używanej gondoli,bo sama gondola osobna to kosztuje tyle kasy do naszego wózka, że szkoda gadać :/ nie jest warta takiej sumy na pewno... także jeszcze będziemy rozważać co i jak ;)

Do góry