reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Cześć dziewczyny :)
My wczoraj mieliśmy gości urodzinowych ;) miło było, na piątek umówiliśmy się na kręgle :D

Ja ruchów nie czuję, dalej czuję jakieś bąbelki, ale raz na jakiś czas, jak pochyle się do przodu, taki skłon :p to czuję, ze chyba macica mi napiera bardziej na brzuch od środka, śmieszne uczucie :p

JegoBaba to daj koniecznie znać co tam się skrywa :) nasza wizyta za 1,5 tygodnia, też liczę, że już coś się potwierdzi, żeby do brzuszka po imieniu mówić :)
dam znać :) Ps. my i tak już mówimy po imieniu :p

Ja jeśli mi potwierdzi się córeczka, to nie będę szaleć z różem :p Lubię stonowane kolorki, także zdecydowanie szarości, biel, granat <3 coś różowego pewnie też się znajdzie, jakaś opaseczka :D

Paulyna powiem ci ze wbrew pozorom ciezko z nie różowym dla takiej maleńkiej dziewczynki. Tez jestem tego zdania ale dostałam cała masę prezentów różowych lub z dodatkiem różowego no i wynosiła mała bo przecież nie wyrzucę bo jestem przeciwniczka różu ;)

Paulyna powiem ci ze wbrew pozorom ciezko z nie różowym dla takiej maleńkiej dziewczynki. Tez jestem tego zdania ale dostałam cała masę prezentów różowych lub z dodatkiem różowego no i wynosiła mała bo przecież nie wyrzucę bo jestem przeciwniczka różu ;)
No sama nie wiem, jak byłam w h&m czy reserved to dużo właśnie takich stonowanych kolorków widziałam, a niektóre nieróżowe rzeczy typu spodenki i bodziaki z chłopięcych działów mi się podobają :D Jak dostanę coś różowego to oczywiście będę zakładać,nie zaprzeczam, że ani jedna rzecz różowa się nie pojawi :) używki będę miała po bratankach, bo dziewuszki żadnej jeszcze u na w najbliższej rodzinie nie ma... dlatego liczymy na księżniczkę :p

reklama
Do góry