reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Ile za ta sukienkę dalas?

f2w3d5qpg42bnawz.png

Piękna sukienka [emoji7][emoji7][emoji7] ps ja mam wg aplikacji 20tc3d, wg moich obliczeń 20tc2d, wg usg 20tc5d ;) i aplikacja mówi że dziecko 310g , a wg usg 360g :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Znaczy sie ze masz kawał dzieciaczka !! [emoji3] moja córeczka za mamusia filigranowa [emoji12][emoji12][emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zagotowałam i wsadziłam do słoików. Zaczęła już śmierdzieć taką przekiszoną kapuchą :/

U mnie śluz mleczny lub przezroczysty.

A sukienka mega!

Ja muszę się rozejrzeć za jeansami ciążowymi, dzisiaj na zakupy swoje na gumkę spinałam....[emoji14]:p
Anik ale ja jej je zagotowuje bo przecież się przekisi. Zakrecam słoik i juz.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jak mam teraz 15+3 tc to powinnam czytać zmiany u dzidziusia 15tc czy 16tc?? I rozmiar dzidziolka jaki podają to mam odczytywać z 16tc??
I mnie w aplikacji podaje skończone i zaczete i pod razu podaje wielkość i rozwój. Ale chyba chodzi o te zaczete tygodnie bo przecież patrzymy na to co się będzie w tym tygodniu zmieniało a nie co już się zmieniło czy rozwinęło! Przecież jak miałaś informacje ze kształtują się na przykład kości, żeby jeść dużo nabiału ze względu na wapń, to te informacje po fakcie już byłyby zbędne!

reklama
Do góry