reklama
Kleinekatia
Fanka BB :)
My staralismy sie rok. Na nic mierzenie temperatury i testy owulacyjne. To nic nie dalo. Potem przestalam mierzyc ale wiedzialam ze jajeczkowanie jest ok 14dc.i jakos tak sie udalo ze zaszlam ale nie pilnowalam dni plodnych..
katherinne
My w 2 pierwsze ciąże zaszliśmy w pierwszym cyklu starań, mimo że byłam straszliwie ściśnieniowana a to podobno przeszkadza. Szczególnie po poronieniu chciałam już i natychmiast i od razu. W trzecią ciąże zaszliśmy w 2 cyklu starań. A o obecną ciążę zależy jak liczyć. Na początku na żywioł, bez liczenia dni płodnych, na zasadzie: żyjemy normalnie, a dziecko będzie wtedy, kiedy ma być (ale wiadomo, że co miesiąc na koniec cyklu człowiek miał nadzieję ) Nie zaskoczyło. A potem nastąpiły miesiące konkretnych starań. W sumie od decyzji do dwóch kresek minęło 1,5 roku.
A'gusia
No to serdeczne gratulacje! :-) fajnie że wyszło Wam tak zgodnie z planem! ;-)Agusia ja jem normalnie sle chyba trzrba bd sie ograniczac sle to po dzisiejszych frytkach [emoji23][emoji23][emoji23]
Nam sie udalo w1 cyklu po slubie [emoji3] tak chcielismy i sie udalo a myslalam ze jednak nie. Razem jestemy juz8lat wiec wystarczylo nam naszej 2 tylko[emoji3]
A'gusia
Gratulacje! :-)My staralismy sie rok. Na nic mierzenie temperatury i testy owulacyjne. To nic nie dalo. Potem przestalam mierzyc ale wiedzialam ze jajeczkowanie jest ok 14dc.i jakos tak sie udalo ze zaszlam ale nie pilnowalam dni plodnych..
czarrownica
Ja to jem wszystko na co mam ochotę. Jak już nie mogę kupki zrobić to wtedy staram się jeść płatki owsiane i bardziej zdrowoJeszcze chcialam spytać, czy jest Wam chłodno? Ja zauważyłam ze bardziej marzne. A podobno w ciąży kobietom jest cieplej! Ale może to przez podwyższoną temperaturę?
Kamylcia
Akaata u Nas było tak samo i stwierdzenie męża baaardzo podobne he he tez myśleliśmy ze te starania straszne dłużej nam zajmą a tu proszę rachu ciachu i juz [emoji3] ale wsumie to dobrze bo jak by to troszkę potrwalo to pewnie bym się martwila ze coś ze mną nie tak.
My tez dzisiaj na spacerku 2godziny taka ladna pogoda byla [emoji5] no i Wy dzisiaj ciasta a ja byłam u mamci i zrobiła mi torta bo jutro mam urodziny i był przepyszny
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
My tez dzisiaj na spacerku 2godziny taka ladna pogoda byla [emoji5] no i Wy dzisiaj ciasta a ja byłam u mamci i zrobiła mi torta bo jutro mam urodziny i był przepyszny
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Kleinekatia
Mi zawsze bylo zimno smieje sie ze mam klime w dłoniach nic sie w ciazy nie znienilo
Dziewczyny starajcie sie jesc platki owsiane na sniadanie to pomaga i żoładkowi i pracy jelit
Dziewczyny starajcie sie jesc platki owsiane na sniadanie to pomaga i żoładkowi i pracy jelit
czarrownica
Też do zmarźluchów należę, Ale nocami jakiś magicznych mocy dostaję i spać nie mogę bo mi strasznie gorąco.
reklama
A'gusia
Ja od jakiegos czasu nie moge jesc platkow bo mi sie po nich niedobrze robi! Przed ciąża jadłam dzień w dzień na śniadanie a około 10tc już nie dawałam rady. Zwalalam to na poranne mdłości ale ostatnio spróbowałam i nadal jest to samo!Dziewczyny starajcie sie jesc platki owsiane na sniadanie to pomaga i żoładkowi i pracy jelit