reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Wiecie teraz jak czuje jak dzidzius sie rozpycha to jest on juz taki konkretniejszy. Nawet nie wiem czy mozna to rozpychanie nazwac czyms przyjemnym gdybym nie wiedziala ze to dziecko to robi :) To jest dziwne uczucie i jak sie tak rozpycha to mowie do niego by nie przeginał i sie schował a nie wystawał mi przez brzuch ale usmiecham sie jednoczesnie bo ciesze sie że "sie odezwał" :) :) :)
Ekstra! Aż zazdroszczę i już nie mogę się doczekać kiedy i ja poczuje moje maleństwo!

Mój lekarz w ogole jest dziwny. Byłam u niego jak miałam z usg 15tydzien i kilka dni, czyli skończony 15, zaczęty 16, a on mi mówi ze to 14 a na skierowaniu na usg polowkowe wpisał ze 13 (z daty z om)...
no to tygodnie lekarz powinien liczyć wg om, chyba że są bardzo długie cykle wtedy określa się wg usg
a bąbelki? :p bo ja czuję je także
jeżeli bąbelki są pojedyncze to to dzidziuś
u takich maluszków jak nasze nie da się wyczuć więcej niż pojedyncze rouchy
mnie najłatwiej poczuć jak zjem coś słodkiego lub napiję się kawy siedząc sobie, wtedy najczęściej się odzywa

Ja dziś znów miałam zawroty głowy. Okropne :(

jeżeli bąbelki są pojedyncze to to dzidziuś
u takich maluszków jak nasze nie da się wyczuć więcej niż pojedyncze rouchy
mnie najłatwiej poczuć jak zjem coś słodkiego lub napiję się kawy siedząc sobie, wtedy najczęściej się odzywa

Ja dziś znów miałam zawroty głowy. Okropne :(
tak pojedyncze :) super, jeśli to dzidzia <3

współczuję zawrotów :(
ja dziś mam też jakiś gorszy dzień, lekkie mdłości i ogólna niemoc :/
zrobiłam ciasto i czekam, aż ostygnie ;-)

Widzę ze nie tylko ja się dzisiaj średnio czuje. Na szczęście bez zwrotów, ale tak jak napisała Paulina "ogólna niemoc "... może to pogodowe?

Ja wczoraj robiłam: jogurtowe ze śliwkami
jedno z moich ulubionych!
brzmi pysznie :)

Widzę ze nie tylko ja się dzisiaj średnio czuje. Na szczęście bez zwrotów, ale tak jak napisała Paulina "ogólna niemoc "... może to pogodowe?
możliwe, u nas wczoraj deszczowo, a dzisiaj słońce :/

idę na spacerek z pieskiem :-)

no to tygodnie lekarz powinien liczyć wg om, chyba że są bardzo długie cykle wtedy określa się wg usg
A ja myślałam ze właśnie zawsze usg jest dokładniejsze! Cykle mialam regularne 28dni ale w sumie udało nam się szybko bo w kwietniu odstawiłam pigułki a już w czerwcu wyszedł test pozytywny! :-)

reklama
Do góry