reklama
A'gusia
Fanka BB :)
Ekstra! Aż zazdroszczę i już nie mogę się doczekać kiedy i ja poczuje moje maleństwo!Wiecie teraz jak czuje jak dzidzius sie rozpycha to jest on juz taki konkretniejszy. Nawet nie wiem czy mozna to rozpychanie nazwac czyms przyjemnym gdybym nie wiedziala ze to dziecko to robi To jest dziwne uczucie i jak sie tak rozpycha to mowie do niego by nie przeginał i sie schował a nie wystawał mi przez brzuch ale usmiecham sie jednoczesnie bo ciesze sie że "sie odezwał"
no to tygodnie lekarz powinien liczyć wg om, chyba że są bardzo długie cykle wtedy określa się wg usgMój lekarz w ogole jest dziwny. Byłam u niego jak miałam z usg 15tydzien i kilka dni, czyli skończony 15, zaczęty 16, a on mi mówi ze to 14 a na skierowaniu na usg polowkowe wpisał ze 13 (z daty z om)...
jeżeli bąbelki są pojedyncze to to dzidziuśa bąbelki? bo ja czuję je także
u takich maluszków jak nasze nie da się wyczuć więcej niż pojedyncze rouchy
mnie najłatwiej poczuć jak zjem coś słodkiego lub napiję się kawy siedząc sobie, wtedy najczęściej się odzywa
Ja dziś znów miałam zawroty głowy. Okropne
tak pojedyncze super, jeśli to dzidzia <3jeżeli bąbelki są pojedyncze to to dzidziuś
u takich maluszków jak nasze nie da się wyczuć więcej niż pojedyncze rouchy
mnie najłatwiej poczuć jak zjem coś słodkiego lub napiję się kawy siedząc sobie, wtedy najczęściej się odzywa
Ja dziś znów miałam zawroty głowy. Okropne
współczuję zawrotów
ja dziś mam też jakiś gorszy dzień, lekkie mdłości i ogólna niemoc :/
zrobiłam ciasto i czekam, aż ostygnie ;-)
brzmi pysznieJa wczoraj robiłam: jogurtowe ze śliwkami
jedno z moich ulubionych!
możliwe, u nas wczoraj deszczowo, a dzisiaj słońce :/Widzę ze nie tylko ja się dzisiaj średnio czuje. Na szczęście bez zwrotów, ale tak jak napisała Paulina "ogólna niemoc "... może to pogodowe?
idę na spacerek z pieskiem :-)
A'gusia
Fanka BB :)
A ja myślałam ze właśnie zawsze usg jest dokładniejsze! Cykle mialam regularne 28dni ale w sumie udało nam się szybko bo w kwietniu odstawiłam pigułki a już w czerwcu wyszedł test pozytywny! :-)no to tygodnie lekarz powinien liczyć wg om, chyba że są bardzo długie cykle wtedy określa się wg usg
reklama
to cudownie bo nie ma nic gorszego niż długie staraniaw kwietniu odstawiłam pigułki a już w czerwcu wyszedł test pozytywny! :-)
niestety wiem coś o tym bo o syna i córkę staraliśmy się latami, tylko obecna ciąża to niespodzianka
a cykle też miałam zawsze 28 dni