czarrownica
Fanka BB :)
A ja dziś piekę muffinki z jabuszkiem i gruszką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, czekanie z miesiąca na miesiąc i nadzieja że może tym razem. My staraliśmy się 4 miesiące więc to raczej krótko ale mi się wydawało ze to strasznie dlugo.to cudownie bo nie ma nic gorszego niż długie starania
niestety wiem coś o tym bo o syna i córkę staraliśmy się latami, tylko obecna ciąża to niespodzianka
a cykle też miałam zawsze 28 dni
tak pojedyncze super, jeśli to dzidzia <3
współczuję zawrotów
ja dziś mam też jakiś gorszy dzień, lekkie mdłości i ogólna niemoc :/
zrobiłam ciasto i czekam, aż ostygnie ;-)
A ja kurde na słodkie mam ochote w sklepie a jak przychodzi do zjedzenia to mi przechodzi hehe [emoji23]
Dziewczyny, a macie "humory" i jakieś zmienne nastroje? Zloscicie się bez powodu? Mnie czasem tak dopada. O ile w pierwszych tygodniach byłam po prostu bardziej wrazliwa i się szybko wzruszalam, to dziś mnie taki szlag trafią ze sama nie wiem dlaczego i aż mi wstyd! :-(
Wiecie teraz jak czuje jak dzidzius sie rozpycha to jest on juz taki konkretniejszy. Nawet nie wiem czy mozna to rozpychanie nazwac czyms przyjemnym gdybym nie wiedziala ze to dziecko to robi To jest dziwne uczucie i jak sie tak rozpycha to mowie do niego by nie przeginał i sie schował a nie wystawał mi przez brzuch ale usmiecham sie jednoczesnie bo ciesze sie że "sie odezwał"
Dziękuję, spacerek udany, pogoda cudowna :-)
Zaraz będę zajadać się szarlotką <3
Nam z ciążą udało się za pierwszym razem, nawet nie sądziłam, że jestem w ciąży... bo były to dni niepłodne ;-)
Także nie wiemy co to długie staranie się i współczuję, że jednym udaje się po latach... :-(
Agusia ja jem normalnie sle chyba trzrba bd sie ograniczac sle to po dzisiejszych frytkach [emoji23][emoji23][emoji23]
Nam sie udalo w1 cyklu po slubie [emoji3] tak chcielismy i sie udalo a myslalam ze jednak nie. Razem jestemy juz8lat wiec wystarczylo nam naszej 2 tylko[emoji3]