reklama
cieszę się że wszystko okWłaśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłamna szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać
a jaki powód plamienia?
nie mam insta ale jestem za grupą na fbTo może jakąś grupę na fb?
czarrownica
Fanka BB :)
Też jestem za grupka na fb. A ja dziś ostro pracuje, pranie i zakupy zrobione teraz obiad i przysmaki jakieś na wieczór muszę zrobić bo goście się zapowiedzieli.Właśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłam [emoji26] na szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać [emoji3] nie mam insta. To może jakąś grupę na fb? [emoji6]
Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
wszystkozajete
Moderatorka
Dziewczyny przeciez od dawna jest grupa na fb Ja akurat nie należę, ale jak wyślecie swój profil do którejś z dziewczyn, która się udziela to Was doda.
Powiem szczerze ze tu sie fajnie gada i w mniejszej grupie na fb tez jest dobrze ale juz 40 osób to dla mnie mega grupa i nie wiek czy bym sie połapała. Z październikowymi mami 2013 z DI na fb mamy grupę jest nas 13 dzieciaki wlasnie zaraz kończą 3 latka gadamy codziennie znamy swoje starsze dzieciaki mężów o wielu problemach gadamy nie tylko o dzieciach kocham je !
reklama
katherinne
Fanka BB :)
Dżoaśka, a wiadomo, dlaczego plamiłaś?
Agnieszkaala, ja też jestem mocno antylekowa i unikam leków jak ognia. Ale teraz wyjścia nie ma. Kazali brać duphaston, brałam. Kazali brać nospę i magnez, nie dyskutuję. Rozumiem, że korzyści przewyższają ryzyko.
Ja noszę stanik 75F - któraś z Was pisała o 75 B ale domyślam się, że stosujemy nieco inne miary, zanim nauczyłam się, że mam 75F to kupowałam sobie w sieciówkach 90 C lub D Od lat mam dobrze dobrany rozmiar i to jedna z najlepszych rzeczy, jakie mi się w życiu przytrafiły No, poza tym, że niestety muszę się pożegnać z sieciówkami, bo mojego rozmiaru w nich na pewno nie znajdę. Karmiłam 2 lata i nie widzę po moich piersiach, żeby im to jakkolwiek zaszkodziło. Był moment, kiedy były trochę "smutne", w drugim roku karmienia, kiedy laktacja była na tyle już ogarnięta, że nic się nie magazynowało i nagle z pełnych piersi zrobiły się takie puste. Ale potem doszły do siebie. W poprzedniej ciąży piersi mnie bardzo bolały. W tej nie widzę ani zmiany ich rozmiaru, ani nie bolą.
Agnieszkaala, ja też jestem mocno antylekowa i unikam leków jak ognia. Ale teraz wyjścia nie ma. Kazali brać duphaston, brałam. Kazali brać nospę i magnez, nie dyskutuję. Rozumiem, że korzyści przewyższają ryzyko.
Ja noszę stanik 75F - któraś z Was pisała o 75 B ale domyślam się, że stosujemy nieco inne miary, zanim nauczyłam się, że mam 75F to kupowałam sobie w sieciówkach 90 C lub D Od lat mam dobrze dobrany rozmiar i to jedna z najlepszych rzeczy, jakie mi się w życiu przytrafiły No, poza tym, że niestety muszę się pożegnać z sieciówkami, bo mojego rozmiaru w nich na pewno nie znajdę. Karmiłam 2 lata i nie widzę po moich piersiach, żeby im to jakkolwiek zaszkodziło. Był moment, kiedy były trochę "smutne", w drugim roku karmienia, kiedy laktacja była na tyle już ogarnięta, że nic się nie magazynowało i nagle z pełnych piersi zrobiły się takie puste. Ale potem doszły do siebie. W poprzedniej ciąży piersi mnie bardzo bolały. W tej nie widzę ani zmiany ich rozmiaru, ani nie bolą.