reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Właśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłam
emoji26.png
na szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać
cieszę się że wszystko ok
a jaki powód plamienia?

To może jakąś grupę na fb?
nie mam insta ale jestem za grupą na fb

Właśnie wróciłam z izby przyjęć, rano plamiłam [emoji26] na szczęścię wszystko dobrze, mam odpoczywać [emoji3] nie mam insta. To może jakąś grupę na fb? [emoji6]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Też jestem za grupka na fb. A ja dziś ostro pracuje, pranie i zakupy zrobione teraz obiad i przysmaki jakieś na wieczór muszę zrobić bo goście się zapowiedzieli.

Z tego wątku naszego 40 osób jest na grupie? Wow :-) nigdzie nie wyczytałam wzmianki,ze coś sie utworzyło ;-) może za późno tu trafiłam.

Jak zdecydujecie żeby stworzyć grupkę to możemy :-)

Dziewczyny przeciez od dawna jest grupa na fb ;) Ja akurat nie należę, ale jak wyślecie swój profil do którejś z dziewczyn, która się udziela to Was doda.

Powiem szczerze ze tu sie fajnie gada i w mniejszej grupie na fb tez jest dobrze ale juz 40 osób to dla mnie mega grupa i nie wiek czy bym sie połapała. Z październikowymi mami 2013 z DI na fb mamy grupę jest nas 13 dzieciaki wlasnie zaraz kończą 3 latka gadamy codziennie :) znamy swoje starsze dzieciaki mężów o wielu problemach gadamy nie tylko o dzieciach kocham je ! ;)

reklama
Dżoaśka, a wiadomo, dlaczego plamiłaś?

Agnieszkaala, ja też jestem mocno antylekowa i unikam leków jak ognia. Ale teraz wyjścia nie ma. Kazali brać duphaston, brałam. Kazali brać nospę i magnez, nie dyskutuję. Rozumiem, że korzyści przewyższają ryzyko.

Ja noszę stanik 75F - któraś z Was pisała o 75 B ale domyślam się, że stosujemy nieco inne miary, zanim nauczyłam się, że mam 75F to kupowałam sobie w sieciówkach 90 C lub D :baffled: Od lat mam dobrze dobrany rozmiar i to jedna z najlepszych rzeczy, jakie mi się w życiu przytrafiły ;) No, poza tym, że niestety muszę się pożegnać z sieciówkami, bo mojego rozmiaru w nich na pewno nie znajdę. Karmiłam 2 lata i nie widzę po moich piersiach, żeby im to jakkolwiek zaszkodziło. Był moment, kiedy były trochę "smutne", w drugim roku karmienia, kiedy laktacja była na tyle już ogarnięta, że nic się nie magazynowało i nagle z pełnych piersi zrobiły się takie puste. Ale potem doszły do siebie. W poprzedniej ciąży piersi mnie bardzo bolały. W tej nie widzę ani zmiany ich rozmiaru, ani nie bolą.

Do góry